AMD Catalyst/Crimson/Adrenalin - Topic o Driverima izdvojena tema

poruka: 7.968
|
čitano: 1.922.557
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: ATi Catalyst - Topic o Driverima
TomoR kaže...
BohemianArtist kaže...

Ljudovi, 

servisiram jedno računalo već duže vremena. Svaki put neka druga verzija XPa i najnoviji driveri skinuti sa službenih stranica.

Ovaj put mi se pojavio problem vezan uz ATI Radeon X1650 i njegove drivere. Naime, skinuo sam drivere sa službene stranice, instalirao ih i sve je radilo. Resetirao ga par puta. I dalje je sve radilo. Onda je osoba čije je računalo sjela za njega. Rezolucija se smanjila na 800x600, ikone su se pretvorile u one iz doba 95ice, a boje su se prebacile u yellow, cyan i magentu.

Izbrisao sam driver i sve je dobro, ali se prilikom scrollanja pojavljuju crte što živcira izvjesnog gospodina.

Molio bih forumaše i forumašice za pomoć 

Za te starije grafičke ja sam volio koristiti Omega drivere - iako su bazirani na straijim verzijama drivera uvijek su mi radili dobro (prvo deinstaliraj ove koji su gore):

http://www.omegadrivers.net/index.php?option=com_phocadownload&view=category&id=3:windows-xp-2k&Itemid=65

Također DNA driveri su mi OK (imam ih na ovom laptopu):

http://downloads.guru3d.com/DNA-ATI-Windows-XP-32-bit-download-2080.html

Sretno!

Pokusao samo oboje. Isti problem. Imas drugo rijesenje?

17 godina
neaktivan
ATi Catalyst - Topic o Driverima

Evo isprobao sam 11.8 i čini mi se da sam na svojoj 5850 dobio kojih 5-10 FPSa u BC2

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
koje da ja instaliram na svoju hd 6870, 11.7 ili 11.8?
Vrbaa'''
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Almin94 kaže...
koje da ja instaliram na svoju hd 6870, 11.7 ili 11.8?

Probaj uvijek najnovije pa se vraćaj na stare ako ne valjaju.

:)

Take the ashes from the floor Bury them to just make sure That nothing more is left of me Just bittersweet memories
15 godina
neaktivan

Hoću da instaliram nove drivere za grafičku ali uvijek mi se javlja ovaj error: Driver Install: the INF file was not found! I već tako 5 puta uzastopno i ne znam zbog čega mi se ta poruka javlja.

Hoće mi iko pomoći da riješim problem??? 

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.8.2011 19:36 (thebigboy).

0 0 hvala 0
14 godina
thebigboy kaže...

Hoću da instaliram nove drivere za grafičku ali uvijek mi se javlja ovaj error: Driver Install: the INF file was not found! I već tako 5 puta uzastopno i ne znam zbog čega mi se ta poruka javlja.

Hoće mi iko pomoći da riješim problem??? 

I ja imam takav problem Plizz help

14 godina
neaktivan

imam problem sa instalacijom drivera za grafiku XFX radeon 6950. izbacuje mi neki error

tacnije sve instalira osma za Microsoft visual c++ 2010. pise mi final status FAIL.

ima li neko slican problem?

file:///C:/Program%20Files/ATI/CIM/Reports/Report.xml

I see noob people
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.8.2011 20:04 (Frozen Hell).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
eterna luchar kaže...
Zadnji driveri koje sam skinio preko win update-a su mi sj...ali aero i grafiku na kompu... mora sam system restore... imate ideju zašto?

Puknula veza?

U nekom Bug-u je pisalo da nije dobro preko win update.

15 godina
neaktivan

ovi driveri 11.8 early preview nisu uredni, meni javili jednom BSOD, na njemu neki ati error,{#} nisam tacno zapamtio, morat cu se vratiti na 11.7

Pozz!

Vrbaa'''
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

meni zasad rade uredno ko švicarska urica ;)

★★★★★☆
15 godina
neaktivan

Također {#}

3D dizajner
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

+1 {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Također za 11.8 bez ijednog problema!

ButcherCRO ingame! Go and plough yourself!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

osjeti se boost fps-a u bad company 2 sa 11.8 bas sam usporedivo odlicno :D

Kaj Dinamo?

2 1 hvala 0
17 godina
protjeran

E ljudi da pitam dali je u tim 11.8 crossfire u BC2 popravljen?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HC for Life kaže...

od koliko fps-ova?

Vrbaa'''
14 godina
neaktivan
Almin94 kaže...
HC for Life kaže...

od koliko fps-ova?

7-8 zavisi koja mapa...

Kaj Dinamo?
14 godina
neaktivan
pozdrav,imam stariji hp,nx6325,win7 friško stavljeni gore,kod gledanja videa,jako šteka sve i preskače,koji drivere staviti..?
našao mi forumaš na stranici hp-a ali nije instaliralo mi jer rade samo na XP..kaj sad da radim..
grafička je ati radeon xpress..

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

i dalje mucim muku sa driverima za xfx 6950, jel imaio neko slican problem. starije drivere hoce da instalira bez problema, al ove zadnje nesto zeza

I see noob people
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Izašli su Catalysti 11.8. Preuzimanje na uobičajenom mjestu, a što se tiče novosti:

- AMD Overdrive has been enhanced to include both CPU and GPU over-clocking controls within the AMD Vision Control Center
- CPU over-clocking is only supported on AMD Black edition CPUs

Performanse:
- Improves performance up to 10% in Crysis 2 DirectX 11 version for both non-Anti-Aliasing, and application enabled Anti-Aliasing cases on the Radeon HD 6000 and Radeon HD 5000 Series
- Improves performance up to 8% in Fear 3 DirectX 11 version with application enabled Anti-Aliasing on the Radeon HD 6000 and Radeon HD 5000 Series
- Improves performance up to 30% when AMD’s Morphological Anti-Aliasing (MLAA) is enabled through the Catalyst Control Center on the Radeon HD 6000 and Radeon HD 5000 Series
- Improves performance up to 20% in Call of Duty Black Operations for single GPU and Multi-GPU configurations on the Radeon HD 6000 and Radeon HD 5000 Series

2 0 hvala 4
15 godina

Bas me zanima kolko ce se osjetit ta poboljsanja na HD5870.{#}

Music As A Weapon !!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
klimama kaže...

Izašli su Catalysti 11.8. Preuzimanje na uobičajenom mjestu, a što se tiče novosti:

Uf ja ni 11.7 nisam probao jer imam staru kramu od 4890 a ne vidim da nude neka poboljšanja za 4xxx seriju.

Ali budem probao pa da vidim:)

World Championships: 7, GP started: 280, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,473
17 godina
neaktivan

ja si za svoj 770/710 čipset instaliravam AHCI i soutbridge driver, kad nađem vremena, ovaj put ću instalirati ...

linkovi za download 11.8 verzija za sedmicu ovdje, preporuka svima koji imaju novije AMD čipsete {#}

ne drzim ga. Sa izdajicama se ne rukujem... by Lazarus long aka. lazo
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.8.2011 20:09 ((s)izgoreo).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Ljudi ima li uopce smisla updejtati drivere ako sam na 4xxx seriji?

Bang!

0 0 hvala 0
17 godina
WindEmperor kaže...

Ako ti sve radi OK s driverima koje imaš, vjerojatno i ne.

http://ad-infinitum.com.hr/ Hrvatska Star Trek Online Flota
15 godina
neaktivan
WindEmperor kaže...

naravno da ima smisla, updejtaj drivere, nema veze sto si na 4xxx seriji.. Bio sam i ja na 4xxx do neki dan, a NFS SHIFT 2 je radio na oko 20fps i instalacija novih drivera je ozivila igru (40fps-ova), iako je pisalo da donosi poboljsanja samo za 5xxx i 6xxx seriju.

POzz!

Vrbaa'''
17 godina
neaktivan
Almin94 kaže...
naravno da ima smisla, updejtaj drivere, nema veze sto si na 4xxx seriji.. Bio sam i ja na 4xxx do neki dan, a NFS SHIFT 2 je radio na oko 20fps i instalacija novih drivera je ozivila igru (40fps-ova), iako je pisalo da donosi poboljsanja samo za 5xxx i 6xxx seriju.

Čisto sumnjam da ti je sa 20 skočilo na 40.

World Championships: 7, GP started: 280, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,473
15 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Čisto sumnjam da ti je sa 20 skočilo na 40.

Nisam ni ja mogao vjerovat, jer bilo je neigrivo sve dok nisam instalirao drivere :o  .To mi se samo desilo na Nfs shiftu 2 (driveri su imali neki fix za shift 2, ali samo za 5 i 6xxx seriju, a meni na 4xxx seriji napravili toliku razliku). Zato kazem da ima smila instalirati drivere. :)

Vrbaa'''
15 godina

Koliko ja vidim release notes nigdje ne spomilju da poboljšavaju preformance na 4xxx grafama u niti jednoj igri.

Bang!
17 godina
WindEmperor kaže...

Koliko ja vidim release notes nigdje ne spomilju da poboljšavaju preformance na 4xxx grafama u niti jednoj igri.

Zato što više ni ne testiraju kolika su poboljšanja na starijoj seriji čisto zbog toga što gamere zanima kakvo je stanje na novoj seriji.

Razer - Power of 7 - nagradna igra ->> http://www.razerzone.com/PowerOf7/C5KG - nagrada je Razer Tiamat 7.1 headset
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice