AMD Catalyst/Crimson/Adrenalin - Topic o Driverima izdvojena tema

poruka: 7.968
|
čitano: 1.921.613
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
ATi Catalyst - Topic o Driverima

Zna li tko zašto se AMD Vision ne želi pokrenuti? Ima li tko sličnih problema?

STEAM: jjozsa

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: ATi Catalyst - Topic o Driverima
Kordy kaže...

Zna li tko zašto se AMD Vision ne želi pokrenuti? Ima li tko sličnih problema?

ja nemam.kod mene sve ok.

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
16 godina
neaktivan
CrNa StreLa kaže...

AMD Catalyst 11.6 WHQL (8.861 May 24)

Evo dosli novi driveri 11.6 WHQL
Build info:
DriverVer=05/24/2011, 8.861.0.0000
8.861-110524a-119606C-ATI
Sign date: June 6 (Microsoft WHQL)

AMD Catalyst 11.6 Win 7 | Vista (64-bit)
AMD Catalyst 11.6 Win 7 | Vista (32-bit)

AMD Catalyst 11.6 Win XP (64-bit)
AMD Catalyst 11.6 Win XP (32-bit)

Evo i offical notesa

http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/AMDCatalyst116ReleaseNotes.aspx

ma nek oni jedu g..na sva poboljšanja se odonse na seriju 6 a mi s serijom 5 nek dr..mo ku..c {#}

ali ako ništa drugo bar rade ok ZA SADA...{#}

od svih stvari koje sam izgubio, pamet mi najviše fali...
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.6.2011 19:28 (McNEKONTROLIK).
15 godina
neaktivan
McNEKONTROLIK kaže...

ma nek oni jedu g..na sva poboljšanja se odonse na seriju 6 a mi s serijom 5 nek dr..mo ku..c {#}

Pa i nije baš... Nije niti realno očekivati ne znam kakva poboljšanja za 5xxx seriju ali vidio sam da ima nekih stavki vezano za kompatibilnost odnosno općenito izvođenje za sve serije...

3D dizajner
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.6.2011 19:28 (Minoza).
16 godina
neaktivan
da..da..npr. pogotovo za tebe (3d dizajner) problem s okretanjem slike u CS5... :S
od svih stvari koje sam izgubio, pamet mi najviše fali...
15 godina
neaktivan
McNEKONTROLIK kaže...
da..da..npr. pogotovo za tebe (3d dizajner) problem s okretanjem slike u CS5... :S

Nisi shvatio očito... radi se o ispravkama grešaka u nekim igrama, npr. tamni kokpit u NFS-u, stutter u ne znam ni ja kojoj više igri i slično... svaki novi driver donosi razne ispravke, to ne znači da će uvijek biti veći framerate...

Btw. okretanje slike je zadnje što radim kao 3D dizajner...

3D dizajner
17 godina
odjavljen

Kako mogu onemogučiti tzv "pixel stretching" ? Kod nvidijine kartice mi je to bilo automatski namješteno...

Ne mogu pronači nikakvu opciju u vezi toga u CCC

STEAM: jjozsa
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.6.2011 17:06 (Kordy).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Mene zanima, dali se u novijim verzijama Catalysta (11.6) može u potpunosti isključiti A.I.?

3D dizajner
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Može li mi netko dati link gdje da skinem drivere za Ati Radeon HD 5470(laptop) Windows 7 32bit...Sve što skinem ne radi! -.-'

Programer,3D artist i web dizajner

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Wedran Dev kaže...

Može li mi netko dati link gdje da skinem drivere za Ati Radeon HD 5470(laptop) Windows 7 32bit...Sve što skinem ne radi! -.-'

Kak mislis neradi..imam iskustva s tim problemima sam mi daj bolju dijagnozu  {#}

15 godina
neaktivan

Pa dobio sam laptop sa linuxom(Suse) i čak su i driveri samo za linux na cd-u! -.-' Pa sam prešao na Win 7 32bit i nisam mogao niti jednu igru pokrenuti.Pokušao sam skinuti puno drivera sa raznih linkova al' i dalje ništa!

Moja konf-a:

AMD Turion II Dual-Core P540,2.40 gHz

3gb rama

ATI Radeon HD 5470(512mb)

Možda ti/vam ovo pomogne

Programer,3D artist i web dizajner

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Wedran Dev kaže...

Pa dobio sam laptop sa linuxom(Suse) i čak su i driveri samo za linux na cd-u! -.-' Pa sam prešao na Win 7 32bit i nisam mogao niti jednu igru pokrenuti.Pokušao sam skinuti puno drivera sa raznih linkova al' i dalje ništa!

Moja konf-a:

AMD Turion II Dual-Core P540,2.40 gHz

3gb rama

ATI Radeon HD 5470(512mb)

Možda ti/vam ovo pomogne

Prema ovoj slici Windowsi ti ne prepoznaju grafu zato sto nema drivera, a njih mozes skinut ovdje
To ti   je CCC sa driverima i nadam se da ce radit...ak ne javi da vidim jos al bi trebalo  {#}

15 godina
neaktivan
pa neka prvo potegne drivere od grafe sa windows update-a a tek onda nek instalira CCC pa onda nek javi dali radi
Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Chrome-a
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
geek_boy1 kaže...
pa neka prvo potegne drivere od grafe sa windows update-a a tek onda nek instalira CCC pa onda nek javi dali radi

jednostavnije mu je s AMDove stranice

14 godina
neaktivan

ima li tko ati radeon 5750 i windows 7 64bitni ,ako ima moze li igrati minecraft?

Žuna
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Da li netko ima problema s morphological filteringom sa dvije kartice u crossfire-u? Meni od 11.3 verzije ubije skaliranje

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

molim vas pomoc danas sam kupio ati radeon 5750 hd od 1GB i drajveri koji sam dobio mom stop mi izbaciva greku "VIEW LOG" molim vas da mi  pomognete skinuo sam 100 drajvera ali ni jedan ne odgovara.os mi je xp a drugi komp je win 7 i na oba pokazuje istu gresku

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Stavi screenshot da vidimo.

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ta grafika je gigabyte i sad sam sa njihove stranice skidam drajver tezak je 280 mb haos ako ovo ne bude radilo neka ide u p.m
17 godina
protjeran
mirkossam kaže...

molim vas pomoc danas sam kupio ati radeon 5750 hd od 1GB i drajveri koji sam dobio mom stop mi izbaciva greku "VIEW LOG" molim vas da mi  pomognete skinuo sam 100 drajvera ali ni jedan ne odgovara.os mi je xp a drugi komp je win 7 i na oba pokazuje istu gresku

Koju si grafu dosad koristio?

you want commitment put on your best suit put your arms around me now were going DOWN!
15 godina
neaktivan

Imam jedan problem. Kad pokrenem Minecraft ili Photoshop CS5 dobim error: "LoadLibrary failed with error 998: Invalid access to memory location." Kaže PS da je neki problem do GPU-a.

Imam HD5850 i Win7 64bit.

LoL EU: Axmuth---Registrirajte se ovdje: http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4d3a0ac0008da092574454
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.7.2011 21:47 (Filip21).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

jel ima u 11.6 driverima ati overdrive? baš sad gledam u starim sam imao a u ovim novima nema -.-

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
pc ovisnik kaže...

jel ima u 11.6 driverima ati overdrive? baš sad gledam u starim sam imao a u ovim novima nema -.-

dap...preformance pa ATI overdrive ;)

14 godina
neaktivan

http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3368#ov OVO JE GRAFIKA I SKINUO SAM OVAJ DRAJVER ALI NECE NI SA NJIM DA RADI

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mirkossam kaže...

http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3368#ov OVO JE GRAFIKA I SKINUO SAM OVAJ DRAJVER ALI NECE NI SA NJIM DA RADI

Napravi isto sto kolega malo iznad ali da te nebi zbunilo evo i tebi :)
Odi na Ati-jevu stranicu odaberi sve potrebno i to je to :)
Ja bi ti dao link ali neznam nista o tvom kompu i OS-u tak da bi ti preporucio da u "moj pc" napises bar OS ;))
Nadam se da pomaze ista :)

14 godina
neaktivan

sve sam skidao ali nikako da mi pokrene evo vam i slike gresaka http://tinypic.com/r/av1tmd/7 i kad stisnem na view log otvori mi ovo http://tinypic.com/r/2d6wdnp/7

15 godina
neaktivan
mirkossam kaže...

sve sam skidao ali nikako da mi pokrene evo vam i slike gresaka http://tinypic.com/r/av1tmd/7 i kad stisnem na view log otvori mi ovo http://tinypic.com/r/2d6wdnp/7

onda ovo:kompletna deinstalacija, tad ccleanerom ocisti reg onda manualno izbrisi SVE vezano uz bilo kakav ati na sys particiji. onda jos jednom ccleaner i restart pc.
Tad skini najnovije drivere (ako oces sa CCCom al ja ti preporucam bez). onda pokreni taj EXE koji si skinuo(obavezno sa ATIjeve stranice) i pusti instalaciju.

Prilikom instalacije odaberi Complete install(cini mi se da se tako zove) i tad pusti da instalira. onda je na redu restart PC-a(znam da nije obavezno ali napravi to) i tad bi trebalo radit.

Ako neradi onda Windowse reinstaliraj xD....ma zayebavam se ;)(a u krajnjem slucaju i to nastupa ;))

Nadam se da ti je pomoglo

EDIT: ako nebude radilo napravi isto to samo instaliraj one drivere koje si dobio uz grafu a ne nikakve najnovije i to bi definitivno trebalo radit :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.7.2011 12:30 (chutac).
14 godina
neaktivan

sve sam ja to jutros pokusao tj napravio sam dual boot jer mi je na xp nvidia bila pa sam napravio dual bot i stavio win 7 i sve pokusao ali nece

15 godina
neaktivan
mirkossam kaže...

sve sam ja to jutros pokusao tj napravio sam dual boot jer mi je na xp nvidia bila pa sam napravio dual bot i stavio win 7 i sve pokusao ali nece

Sam malo...ti imas Nvidijicu a ne ATIjevu grafu i pokusavas atijeve drivere stavit

{#}

Edit: sori sad sam skuzio xD

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.7.2011 12:49 (chutac).
14 godina
neaktivan

ne ne nego je imam nvidia gt 230 i bila mi instalirana na xp i radila ok i juce mi brat kupi tu grafiku i kod njega nije mogla isti problem bio pa ja donio kod mene

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice