Kad pokrenem fifu 08 pojavi mi se poruka o akceleraciji.
A akceleracija mi je na full.Counter Srike mi radi normalno.
Kad pokrenem fifu 08 pojavi mi se poruka o akceleraciji.
A akceleracija mi je na full.Counter Srike mi radi normalno.
koja graficka?
Hd 2600 PRO
A prije kad sam imo 128 grafu fifa je igrala bez problema.Ja mislim da nije problem u grafi jer je kupljena nova.
ako nisi, stavi najnovije drivere. mislim da bi to trebalo rijesit tvoj problem.
Takodjer imo slican problem skini sa atijeve stranice graphic card akcelerator i skini najnovije drivere to ce sigurno pomoc, barem je meni.
prema toj poruci grafa ti nije "uštekana"
probaj otvorit kučište i malo je bolje gurnit u utor....
i nabaci nove drivere
greška
i nabaci nove drivere
Definitivmo nove drivere i directx instalirati. Ako ni to ne upali onda je moguće da si prije ove ati hd2600 kartice imao neku od nvidia-e pa se driveri malo "sudaraju".
I prije sam isto imao radeon.
Skinut ču si nove drivere.
i nabaci nove drivere
i nabaci nove drivere
"FIFA 08 Requires Hardware Graphics Acceleration"
drugi put malo pazljivije citat...
da, ali jebaje me to "hardware"
Poslušao sam vaš savjet i skinuo nove drivere CATALYST 8-5.Išao sam ih instalirat i pojavi se greška. :@
Stranica je:
http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=xp/radeonx-xp
Odmah pogledajte i sliku!
De probaj iz device managera rucno instalirati driver za karticu pa vidi hoce li raditi. Znaci, raspakujes taj sto si skinuo s neta (obicno se raspakuje sam u c:\ati), browsaj iz device managera do tog foldera pa instaliraj.
Javi
Klikni OK i browse do lokacije gdje se nalazi driver na disku (c:\ati) Nakon toga ce win prepoznati driver i instalirati ga.
Isti problem imao sam i ja....mučio me mjesec dana..pročitaj na ovdje na forumu rješenje problema pod temom ATI 2600Xt agp problem...ukratko ne gine ti nanova instalacija windowsa, zatim stavi direktx, a onda driver za karticu...poštuj taj redosljed.
Dečki moji!!!
Ja neznam kaj bi bez vas!
Uspjelo je,ja sam išao i pojavi mi taj folder.Dobro nađem i sve se dobro instalira,dođe do pol i stane.Greška nemože se copirat datoteka atiww(tak se nekak zove).I ništ ja sam opet krenul pisat vam ali onda sam se sjetil slavne tražilice.Ja to upišem a ona mi tu datoteku nađe
na C\Windows\system32\driver.Ja nađem kliknem,restartam komp,pokrenem fifu a to grafika takva da su mi suze počele ići.
Hvala vam svima!!! :)
Uzput vidim da imaš dobrog antivirusa,takvog sam i ja imo prije ali nisam imo šifru pa imam sad verziju 2.7.
Uzput da li ima directx 10 za Win XP.
Nekaj sam videl ali nisam siguran.
AKo ima dajte mi link za download.
Ovo je poslovni comp, kod kuce je Vista x64+AVG 8.0+Commodo+Spybot. Oni su free (vista nije free :)) i ne treba mi nista bolje (naravno oprez pri surfanju i downloadu su najbitniji :))
EDIT: Nema dx10 za xp, ako imas dx10 graficku i zelis dx10 vista je obavezna.