pozzz forumasi..
dakle pitanje je vec u naslovu...
grafa j estrasno bucna, zivcirat me to pocelo, pa me zanima koliko bi dobio s tim hladnjakom, na tisini i na temp..hvala unaprijed
pozzz forumasi..
grafa j estrasno bucna, zivcirat me to pocelo, pa me zanima koliko bi dobio s tim hladnjakom, na tisini i na temp..hvala unaprijed
Neznam baš za taj cooler koliko bi bio dobar jer je pasivan.Mislim da bi bilo bolje da uzmeš musashija ili AC twin turbo to su dobri cooleri koje će ohladit grafu a i tihi.
Evo ti link da vidiš tu grafu kak izgleda kad se montira twin turbo na nju.To mi se čini puno bolje od onog pasivca
na onaj kaj sam ja mislio se stave jos dva venta koji izvlaće toplinu, ali razmislit cu o ovom tvom...
a kolko kosta?
moja je na standardnim postavkama pa se ni ne cuje,neznam zasto je tvoja bucna.
Da, dobio bi i na tišini, a i osjetno bi poboljšao hlađenje. Po meni je Accelero S1 bolji izbor od Musashija recimo...
Musashi je isto dobar,vrlo je tih na maksimalnom broju okretaja(2000rpm),znam jer ga imam u kompu i bilo kakva druga buka(od tv-a ili nečeg sličnog)ga totalno nadjača.Sad po hlađenju neznam koji je od ta dva dobar al mi se musashi sviđa što je puno tanji pa ne zauzme pol kučišta(samo jedan pci utor uzme)
Montirao sam jednog Musashija na HD4870 i ne sviđa mi se što su šrafi koji idu kroz rupe dosta tanki na se cijeli Musashi dosta mrdao. Nakon nekog vremena je došlo do problema što je MEMIO temperatura imala za ~20° veću vrijednost nego što je imala nakon stavljanja. Prije 2-3 dana sam skinuo Musashija, sve očistio, friško namazao pastu te sam oko šrafa omotao izolir trake i sad više ne mrda nego je fiksan. I začudo, MEMIO temperatura se vratila u normalu.
pozzz forumasi..
evo ovaj ti je skroz ok tih a i teperatura je sasvim ok oko 18 stupneva niže nego referentni hladnjak a i cjena od 270 kn je sasvim ok naravno da ti kučište mora bit provjetreno jer jedino tako on ima svoju funkciju a za cjenu te hd 4890 si moga kupit gf 275 koja je tiša hladnija i manje struje troši
http://www.links.hr/index.php?naziv=Hladnjak+SCYTHE+Musashi%2C+SCVMS-1000%2C+za+VGA&option=artikl&id_kategorija=05090909&id_artikl=050.909.142