Ovako imam navedenu graficku karticu i dogadja se sljedece. Prvo se ledila slika zatim kod restarta se na pokretanju racunala na onom dijelu di maticna se pokaze koja je desno crte pojavile s tockicama neke, zatim je u igrici gasila palila monitor i smanjila fps sa 100 na 10 i u windowsima pod zadnje svakakve teksture i svasta radila dolje neke izmiksane boje. pa me zanima dali se do da sloziti. rekli su mi da je treba peci radi vram-a. Dali da kupim drugu ili dali je problem u nekom drugom dijelu komponenti?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
wow, 8800 gts 320. Koliko se sjećam one su prije 2/3 godine odjedanput počele masovno kvarit... i 90% se moglo rješiti pećenjem, tak da se dalo uzeti od nekog 8800 gts pa prepeć je pa radi normalno onda.
A što se tiće tvog problema ne znam... da možda nije pregrijana i zajedno vram otišo?
Ispeci ju. Ja sam svoju ispekao i radi ko sat. Pokazivala je neke crvene crte uzduž cijelog ekrana a sada bez greške radi.
Popustili su lemovi vjerojatno uslijed starosti, ako tako prikazuje artefakte, tj. daje sliku - poslušaj dečke. Skini hladnjak, očisti karticu, prije toga posjeti ovdje temu sa pećnicom, i 8-9min ju u zagrijanu pećnicu na 200c ubaci.
Naravno, na vlastitu odgovornost, ali ne bi smjelo biti ni najmanjih problema, osim da kasnije očistiš peć i razluftaš stan i kuhinju.