Lijep pozdrav svima! koliko sam vidio na forumu ima raznih kombinacija i raznih pitanja na temu grafičkih koje su nam, ruku na srce, svima slaba točka i tiha patnja. kada ta tiha patnja postane očaj i vapaj onda je kriza
a kako je i još neka tu kriza onda je remen stegnuo kesu na <2000kn. pa mene zanima sljedeće,
takmiče li se uopće dvije HD 4670 (cca-700kn/kom = 1400kn) u crossfire polju sa jednom HD4870 (cca.1600kn) ili je to nebo i zemlja? pitam jer sam jutros čitao u bugu od prije par mjeseci (čini mi se studeni) kako je 4670 ustvari ok kartica...
nadalje, pobjednik tog ATI derbija ulazi u finale sa Nvidijinom ponudom koju zastupa GTX260, a pobjednik tog dvoboja je...? (meni osobno miriše na ATI u bilo kojem slučaju, možda griješim)
Pitam jer sam malo dalje na forumu načeo temu clockanja svog quad q6600 proca, pa kako to prolazi razmjerno dobro (razmjerno sa investicijama ) krenuo bih na drugi korak boljitka mog užitka, a to je nova grafička jer trenutno imam 8800GTS u Gainwardovoj izvedbi.
naravno, ako sam totalno promašio izbor grafičkih svakako me uputite na pravi put!!
zahvaljujem se unaprijed svim dobrim forumašima koji će mi odgovoriti na ovo prevažno pitanje!