Vaša najbolja digitalna fotografija
- poruka: 383
- |
- čitano: 148.601
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
Evo jos
Nisu baš najbolje, al su fotografije
Evo pa komentirajte
Evo par morskih fotki sa digitalcem sony w 70
prva mi je posebno interesantna tek kada se zagledm u nju
slike su vam super
Evo jedna, meni posebno draga fotografija :)
Lijepo. Dobro si ga uslikao
evo moje, koja je nastala prilikom rutinske kavice s društvom, slikana obićnim max-adsl fotićem xD
pozadina nije dobra, ja smatram da bi trebala biti jednolicna i da bi on kao objekt trebao biti pomaknut jos ljevo, a s druge strane lijepo je izostren i detalji su mi ok. ok fotka...
Slikano sa Pentaxom Optio 50l
ružmarin je ok, ali meni se opet čini da je pozadina ista situacija kao i brezonjina prvise detalja u pozadini pa on ne dolazi toliko do izrazaja...
pčelica je u jako zanimljivoj pozi, kut je ok, mozda da je ovaj gornjio cvijet u fokusu unjesto donjih jer cini mi se da ona ide prema njemu, opat mal oto drvo iza ubija u oko i spaljeni nebo, ali ok...
padova meni nije nista posebno, slika koja je vise za tvoje osobne potrebe da ju pokazes prijateljima kao tu sam bio, dakle dokumentranog sadrzaja po meni, i sljedeci put ovaj datum makni ubija sliku...
eto to su neka moja misljenja, opet kao i u cijelom postu kazem moja. imate obojica ok fotke samo malo jos neke stvarcice rijesite...
Slikano sa Pentaxom Optio 50l
ružmarin je ok, ali meni se opet čini da je pozadina ista situacija kao i brezonjina prvise detalja u pozadini pa on ne dolazi toliko do izrazaja...
pčelica je u jako zanimljivoj pozi, kut je ok, mozda da je ovaj gornjio cvijet u fokusu unjesto donjih jer cini mi se da ona ide prema njemu, opat mal oto drvo iza ubija u oko i spaljeni nebo, ali ok...
padova meni nije nista posebno, slika koja je vise za tvoje osobne potrebe da ju pokazes prijateljima kao tu sam bio, dakle dokumentranog sadrzaja po meni, i sljedeci put ovaj datum makni ubija sliku...
eto to su neka moja misljenja, opet kao i u cijelom postu kazem moja. imate obojica ok fotke samo malo jos neke stvarcice rijesite...
Hvala, cijenim to, ponajvise se slazem s ovime sta si rekao za Padovu, sve je istina.
samo malo jos neke stvarcice rijesite
Da, novi fotoaparat.
Evo jos neke:
evo dvije radjene sa canon eos 40d
to je skoro potpuno beznačajan podatak, tijelo ko tijelo, potrošna roba.
onaj bitan podatak koji fali je - koji objektiv?
evo dvije radjene sa canon eos 40d
to je skoro potpuno beznačajan podatak, tijelo ko tijelo, potrošna roba.
onaj bitan podatak koji fali je - koji objektiv?
hmm potrosna roba je i Pagani Zonda pa je pri vrhu u svojoj klasi
Haj sad da ne kenjamo sta je potrosna roba a sta ne pitao si za objektiv pogledaj na slici ispod...
Haj sad da ne kenjamo sta je potrosna roba a sta ne pitao si za objektiv pogledaj na slici ispod...
pa ono, tijelo fotića ćeš takiovak zamijeniti kroz dvoje-tri godine, a objektivi će ti ostati. dakle - tijela su potrošna roba.
EF-S 55-250? korektan mali kit teleobjektiv.