Preporuka digitalca do 2k kn

poruka: 39
|
čitano: 15.629
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

trebam preporuku digitalca za oko 1500 kn. imam iskustav sa fotoaparatima, i nebi bash nekog skroz idiota (moze polu-idiot :))

svaka preporuka je dobrodosla ;)

p.s. super forum

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Preporuka digitalca do 2k kn

Recimo, sa Canon powershot nemozes fulat. Samo ako patis na izgled i kompaktnost onda bas i nije izbor neki.

Iako, sto se mene tice, nudi opasnu kvalitetu fotografija za malo novaca.

Recimo model:Canon powershot A720 IS

17 godina
neaktivan

Sony DSC-W80, a moze i malo jeftiniji stariji model DSC-W55

What fruit is named after a computer? Apple.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ostavi se sony-a uzmi canonove ako oces lipu sliku za 2100 mozes uzest canon 860 IS (ja ga prije 2 miseca platija 2500 sad pala cijena) uglavnom aparat je super :)

[url=http://www.cro-modding.com][img]http://www.cro-modding.com/Banneri/cro-modding.jpg[/img][/url]

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ne znam odakle sad to protiv sonya, osobno sam koristio sve modele iz njihove DSC-W seriju jos od 5ice i vise sam nego zadovoljan rezultatima.

What fruit is named after a computer? Apple.
17 godina
neaktivan

Ja sam kupio Canon IXUS 75, mislim da je po mnogim stvarima najbolji u klasi, cijena je oko 1600 kn. Ima i IXUS 70, jedina razlika je u dizajnu, veličini ekrana i cijeni koja je niža za 100 kn.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Mislim da IXUS-i daju najkvalitetniju sliku. I s najmanje šuma. No nisam siguran vrijedi li to i za ove nove, jeftinije modele.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Svakako si pogledaj Olympus SP-510uZ.  Mislim da je to best buy za cca 1600kn.

17 godina

Canon powershot A720 IS sam gleda i svidja mi se, jedino debljina me malo zabrinjava... josh se mislim jel mi vaznija bolja slika ili da stane u dzep

vjerovatno cu uzet taj ili neki IXUS, hvala na preporukama ;)

17 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Svakako si pogledaj Olympus SP-510uZ.  Mislim da je to best buy za cca 1600kn.

Pridružujem se toj preporuci !!!
Imam ga godinu dana i fantastično radi... pogotovo me impresioniralo kad sam snimao iz auta kroz staklo u kretanju - fotke besprijekorno ispale, nit mutne nit se vidi staklo od auta 
17 godina
neaktivan
G0rilla kaže...

Canon powershot A720 IS sam gleda i svidja mi se, jedino debljina me malo zabrinjava... josh se mislim jel mi vaznija bolja slika ili da stane u dzep

vjerovatno cu uzet taj ili neki IXUS, hvala na preporukama ;)

Pa ni IXUS ti nije bas daleko kvalitetom. Stovise, ako uzimas kompaktniji fotic IXUS je jedino rjesenje IMHO.
Daleko od toga da je A720 mali i oku ugodan fotic samo, daje daleko najbolje slike u klasi.
17 godina
neaktivan

Ako misliš i po noći fotkati nikako nemoj uzeti Sony-jev fotić.

Radi loše slike po mraku.

Sad neznam dali su kod najnovijih modela nešta popravili

17 godina

evo josh sam malo gleda i vjerovatno cu uzet Canon IXUS 950 ... ako netko ima nesto protiv, nek kaze sad ili neka zauvijek suti !! Smijeh

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Što se mene tiče, uzmi!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ja namjeravam za 1600 kn uzeti Canon Digital IXUS 75 u vemilu. a što se tiče sony aparata dobri su ali canon daje bolju kvalitetu fotografija. loša strana sonya je u fotografijama po mraku, mada ista stvar vrijedi i za canon kao i za većinu drugih marki.

Core 2 Duo E6600, Intel DP965LT, 4 GB Kingmax 800 Mhz DDR2, ATI Radeon 2600xt, Seagate Barracuda 7200.10 ST3320620AS, ASUS DRW-1814BLT, Thermaltake Swing, Fortron Bluestorm 500W, Samsung SyncMaster 930BF

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Za te novce nećeš dobiti bolji aparat, ja sam vrlo zadovoljan.

Evo ti review:

http://www.cameras.co.uk/camera-reviews/canon-ixus-75.cfm

Zaključak:

The Canon IXUS 75 is simply the best pocket sized digital camera I have tested recently. It did well in just about every test I put it through. I was impressed with my test results in lowlight as well as outdoors. Add in the 3 inch screen and you have an excellent camera. Recommended.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Što se mene tiče imam IXus-a 800 IS i savršen je fotić, slike odlične, šuma malo, jedino ćeš se na softver morati malo naučiti

Definitivno ti predlažem IXUS-a 950 za te pare najbolje što možeš nać

Meaningless ideals will eventually crumble before reality

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Panasonic TZ-2 Neodlučan

TZ-1 mi je djelovao vrhunskim aparatom,TZ-2 bi trebao samo nastaviti dalje istom stazom

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Sonyevi fotoaparati su super, ja imam w55 i osim što je sad i jeftin daje i  odlične rezultate, slikao sam i u potpunom mraku, i blic je super, ako češ slikat predmete do 5,6 metara udaljenost, baterija ti traje do 300-400 snimaka, dao sam izradit slike u A4 formatu i super ispadnu, ima dobar obijektiv, neće ti slike ispast mutne ako slikaš nešto u pokretu. Ja bih ti preporučio w55 ili w80, za canona znam da ima dobre fotiće, a olimpusovi i nisu tako dobri kod ovih jeftinijih, samo je problem šta kod fotiča od 2000kn, nečeš baš moć narihtavat otvor blende, ili brzinu ekspozicije.

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.2.2008 17:58 (Geek).
17 godina
neaktivan

kupio sam canon digital ixus 75, 1600 kn za gotovinu. prezadovoljan sam, brz je, malih dimenzija, odlične fotke radi, lagan za korištenje. sve pet! moja preporuka.

Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering. I sense much fear in you.

0 0 hvala 0
17 godina

Ak ti je kvaliteta fotke na prvom mjestu, uzmi Canon i nećeš fulat.

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.2.2008 16:42 (LittleNicky).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Anonimni Surfer kaže...

kupio sam canon digital ixus 75, 1600 kn za gotovinu. prezadovoljan sam, brz je, malih dimenzija, odlične fotke radi, lagan za korištenje. sve pet! moja preporuka.

Kak ti se sviđa navigacija pomoću kotačića? Smijeh Istina da nije ko na iPodu, ali je zabavno.
17 godina
neaktivan

zadovoljavajuća, glavno da radi. ma za 1600 kn mislim da nema ništa bolje.

Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering. I sense much fear in you.

0 0 hvala 0
17 godina

Dvoumim se između Canon PowerShot IXUS 75 i Canon PowerShot IXUS 950 IS.

Pošto se ne razumijem baš previše, može li me netko ukratko savjetovati koji je bolji i zašto?

Koliko vidim osnovna razlika je što IXUS 950 ima više mega piksela (8 naspram 7.1 kod IXSUS-a 75), nešto veću maksimalnu rezoluciju (3264x2448 naspram 3072x2304) i bolji optički zoom (4x naspram 3x kod IXUS-a 75), a IXUS 75 ima veći ekran (3.0'' naspram 2.5'' kod IXUS-a 950). Koliko se te razlike u praksi uopće osjete?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Megapikseli se računaju prema rezoluciji, a kako i sam vidiš, razlika u veličini slike je stvarno mala, no 4x zoom je ipak dobrodošao. Istina da je ljepše s većim ekranom, ali ipak radije uzmi 950, radi i malo kvalitetnije slike.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
17 godina
neaktivan

cca 1600kn: CANON PowerShot A720

review

Intel Core 2 Duo E6300 @3500Mhz - 1.4000V, CoolerMaster Hyper-TX, ASUS P5B deluxe, Crucial Ballistix DDR 677 2x1024MB 1000Mhz 4-4-4-8 - 2.45V, Gainward 8800GT 512MB, TV tuner ASUS P7131 Hybrid, HITACHI Deskstar GST T7K160 160Gb, Corsair 450W VX, DVD±RW LITEON LH-18A1P,CoolerMaster Centurion5 - 2x80mm + 2x120mm, Logitech Z3, Samsung SyncMaster 931BF, Samsung SWT1200, Logitech RX1000
17 godina
neaktivan

Definitivno najjaci fotic od gore navedenih. I ujedno best buy.

17 godina

ma a720 je super, al je malo predebel i nije bash za svaki dzep... sljdeci mi tjedan dolazi 950 IS Cool

17 godina
neaktivan

A720 je pravi stroj, ali ne sviđa mi se ni malo.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice