Canon je skuplji 100 kn,znaci to zanemarimo.Posto sam pocetnik molin vas savjetujte me.Unaprijed hvaaala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kruške i jabuke
Ozbiljno pitan,pls odgovorite
S obzirom na logiku postavljenog pitanja za tebe je NIKON. 
Ma napiso sam da je isto,al sad molin vas gledajuci kvalitete i iskustva ko ima da ocjeni koji mi je bolji
pa očito ne shvaćaš što ti poručuju pa vidim da ti mora netko reć u glavu. Pomiješao si kompakt i dslr klasu. I obzirom da toga nisi ni svjestan za tebe je definitivno onda kompakt tj. od ova dva nikon.
A oces rec da na Canona mogu minjat objektive,na ovo ne?Ok računaj da na Canona idem slikat s ovim sta dobijem,s Nikonom isto,koji je onda kvalitetniji
A oces rec da na Canona mogu minjat objektive,na ovo ne?Ok računaj da na Canona idem slikat s ovim sta dobijem,s Nikonom isto,koji je onda kvalitetniji
Po treći put - NIKON.
Zaobiđi ovaj Canon, nije to za tebe nit tvoje potrebe.
Fala
ako si totalni početnik i ako ne namjeravaš ništa ozbiljno učiti oko fotografije onda definitivno uzmi nikon i bit će ti sasvim dovoljan za sve što trebaš. Ako misliš baš učiti sve o fotografiranju i želiš s nečim samo startati onda uzmi canona ali budi spreman na to da ćeš uskoro kupovati dodatne objektive jer ovo šta dođe uz njega nije dovoljno.
pošto pitaš to što pitaš.....10000% točan odgovor je nikon!!!!