Canon eos 550d ili 600d

poruka: 3
|
čitano: 4.751
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Canon eos 550d ili 600d

Canon digitalni SLR fotoaparat EOS 550d ef-s 18-55is

Canon digitalni SLR fotoaparat EOS 600d + ef-s 18-55isii

Da li mi se isplati dati 500 kn vise za 600d?Unaprijed hvaala =)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Canon eos 550d ili 600d
kupi jeftinije samo tijelo, ostatak potroši za bolji objektiv = najbolja kombinacija
17 godina
moderator
Re: Canon eos 550d ili 600d
josipp kaže...

Canon digitalni SLR fotoaparat EOS 550d ef-s 18-55is

Canon digitalni SLR fotoaparat EOS 600d + ef-s 18-55isii

Da li mi se isplati dati 500 kn vise za 600d?Unaprijed hvaala =)

Ako snimaš video - definitivno da. 600D ima vrlo pomični ("artikulirani") ekran (550D ima fiksni) i mislim da ima još neke cake korisne za filmaše (ručno podešavanje glasnoće vanjskog mikrofona, nekakav "crop-zoom", možda još koja sitnica).

Ako ne snimaš video, onda ti ovisi o tome koliko ti vrijedi pomični ekran. Osobno smatram da je to vrlo korisna stvar i za fotografe, jer ne trebaš fotoaparat držati u razini oka/očiju nego možeš ugodno fotkati iz svih kuteva - znači, možeš ga držati u razini pojasa, možeš ga spustiti na pod (a ne moraš leći), možeš ga dignuti iznad sebe i vidjeti što fotografiraš. Ako više godina ne namjeravaš mijenjati fotoaparat, onda bih rekao da se isplati. Tih 500 kuna razlike ti može pomoći da lakše kupiš neki objektiv, ali za samih 500 kuna nećeš kupiti novi objektiv (za 1000 kuna možeš kupiti 50 mm f/1.8, sve ostalo je skuplje), eventualno neki rabljeni ili neki "lijevi" iz inozemstva.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice