Meni je bolji nekako pentax.
Evo ti par reviewa pa sam prosudi (obavezno pogledaj galeriju slika jer je najbitnija kvaliteta slika kod fotoaparata i usporedi ISO)
Evo ti par reviewa pa sam prosudi (obavezno pogledaj galeriju slika jer je najbitnija kvaliteta slika kod fotoaparata i usporedi ISO)
A šta kažete na k20d? Za 6500kn sa kit objektivom izvrstan fotoaparat.. nisam imao prilike još isprobat 40d pa me zanima koji je bolji?
Ja bi, da idem od početka, uzeo 40D i 17-40L
Ja bi, da idem od početka, uzeo 40D i 17-40L
Kako to? Pa k20d je aktualan aparat a k30d nije još izašao...
Ja sam čuo samo za Pentax 645 Digital da će izać za sada..
A šta kažete na k20d? Za 6500kn sa kit objektivom izvrstan fotoaparat.. nisam imao prilike još isprobat 40d pa me zanima koji je bolji?
Da, to sam sinoc citao. Zanimljivo je da im je od te trojice (500D, D5000 i E-620), E-620 imao najbolju ergonomiju iako ima najmanji grip. Stvarno je ergonomija subjektivna stvar, na drugim reviewima se moze procitati potpuno suprotno.
Ja najviše vjerujem onima sa dpreviewa, a ovi (cameralabs) imaju dobre videoreviewe i image galery, ostalo niti ne gledam puno
Ja najviše vjerujem onima sa dpreviewa, a ovi (cameralabs) imaju dobre videoreviewe i image galery, ostalo niti ne gledam puno

I ja sam to davno shvatio, mislio sam isto da će biti i sa 1DS III, ali su ipak napravili review. Baš su me zanimale testne slike marka III