Dečki jel bio itko danas kako je bilo?Jel mi možete rećoi jel bio koji "super" auto tipa ferrari,lambo ili tak nešt?
Top Gear
- poruka: 468
- |
- čitano: 82.441
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Ja sam bio. Uz standardnu kolicinu zahebacije moglo se vidjeti Focuse RS, Impreze WRX Sti, 911 4s ( mislim da sam pogodio porša :p), R8 V8, F-type V8 roadster, Reliant Robini, stara bojno sređena 911, G-Wiz roadster, Jeremyev P45 i to je manje-više to izuzmemo li "nogometnu" tekmu, utrku kočija s skuterima umjesto konja, gadjanjem snajperista...
Dečki jel bio itko danas kako je bilo?Jel mi možete rećoi jel bio koji "super" auto tipa ferrari,lambo ili tak nešt?
Bio sam, nisam baš odušvljen. Auti su bili relativno obični, u jednom trenu su se pojavili Audi R8, Porsche 911 Carrera 4s i Jaguar F-type, ali su samo kratko pričali o njima, nisu ih vozili.
Ako te zanima pogleaj
video, to je Top Gear Live iz Amsterdama, fore su identične, čak je i najava Stiga ista, a sve ostalo je jako slično.Niti ne mogu na svakom showu imati različite fore tko bi to sve režirao. Gledao sam i ja prije našeg showa taj Live i da, recimo onaj ulaz s pozornicom na V8-mici je također isti
Meni je bilo ok, na kraju mi je tih 1.5h prošlo jako brzo prošlo.
Na kojoj si ti bio? Onoj u 18h ili 21h? Možda su mijenjeli neke sitnice, iako ne vjerujem
Niti ne mogu na svakom showu imati različite fore tko bi to sve režirao. Gledao sam i ja prije našeg showa taj Live i da, recimo onaj ulaz s pozornicom na V8-mici je također isti
Meni je bilo ok, na kraju mi je tih 1.5h prošlo jako brzo prošlo.
Na kojoj si ti bio? Onoj u 18h ili 21h? Možda su mijenjeli neke sitnice, iako ne vjerujem
18h
Prošlo je i meni brzo, nisam razočaran, ali ipak sam očekivao malo više
Bio si jako blizu mene, pogađam - cca. 245. mjesto oko 19-20. reda?
Ja ću kasnije postati snimke. Imam njihov govor na hrvatskom (nije loše :D), utrku malih vozila, nogomet i ono s Caterhamom
Ima li netko najavu stiga, ili se sjeća što su rekli?
EDIT: I da, bio sam i ja, u 18h meni je bilo super, možda malo prekratko, ali sam zadovoljan. Ja sam kupio one najjeftinije karte i na kraju su nam dali ove skuplje, jer nisu htjeli bezveze otvarati one gornje tribine, tako da sam dobro prošao.
Some say nesto and that he also has a tatoo of his face on his own face
All we know is he's called the Stig
Bio sam sjedalo 32
Ulaz je bio A103, a red 20
Bio sam sjedalo 32
Nema veze, fulal sam totalno , na paralelnoj tribini sam ja bio ali taman negdje u toj točki (21. red)
A za Stiga, bilo je nešto s bradavicama (uz ovo s tetovažom), ali sam zabravio kaj
Bio sam sjedalo 32
Nema veze, fulal sam totalno , na paralelnoj tribini sam ja bio ali taman negdje u toj točki (21. red)
A za Stiga, bilo je nešto s bradavicama (uz ovo s tetovažom), ali sam zabravio kaj
Za stiga je bilo da ima tetovažu svoje face na svojoj faci i da mu čmar miriše na ananas :)
Super je bilo, zadovoljan sam :)
show je bio dobar, ništa spektakularno jer je live show, ali jako zabavno i zanimljivo.
Ja sam navikao više na fore s TVa gdje mogu puno više toga namjestiti... Definitivno se isplatilo doći iz Splita pogledati :)
Ja također imam hrpu videa, moram montirati pa spojiti u jedan :)
Također, imam cijelu tekmu snimljenu na kojoj pobjeđujemo 6:3 zahvaljujući vrhunskoj izvedbi kapetana Hrvatske - STIG-a :D
Finalgear site je mrtav
A vidim da su imali neki skup na Ringu, a na fotki je Stojka riječkih tablica...
Netko odavde?
http://i.imgur.com/9aRUG5t.jpg
Finalgear site je mrtav
A vidim da su imali neki skup na Ringu, a na fotki je Stojka riječkih tablica...
Netko odavde?
http://forums.finalgear.com/the-site-itself/the-end-of-an-era-finalgear-coms-main-site-retired-forums-will-live-on-58523/
http://i.imgur.com/9aRUG5t.jpg
Netko je već pitao na njihovom forumu, bili su na putu po Europi pa su ga usput kupili
taman krenia napisat da je umra finalgear
The perfect road trip 2 se pojavio na stranicama
ljetos procitah negdje da je bio neki skandal sa Klarksonom, navodno neke rasisticke izjave i da ce ga suspendovat, to je razlog sto jos uvijek nema sezone 22?
Argentinci su nešto srali o tablicama na njegovoj 928-ici.
Zamisli da Ovčara ima datum i da te registarska oznaka podsjeti na to. Isto to, samo sa Argentinske strane.
Zamisli da Ovčara ima datum i da te registarska oznaka podsjeti na to. Isto to, samo sa Argentinske strane.
A ne opce nije provokacija... To je kao da dode u hrv i uzme tablice VU 1991 RS...
A ne opce nije provokacija... To je kao da dode u hrv i uzme tablice VU 1991 RS...
a sta je tacno bilo, sta je pisalo na tablicama
Nije mu ni prvi ni zadnji skandal
Rekao je u kolumni u magazinu da sve ide dalje
a sta je tacno bilo, sta je pisalo na tablicama
H982 FKL wiki
jos nema normalnih titlova za drugi road trip? mogu bit i engleski svakako, jer one njihove sale i posalice nije vridno gledat sa hrvatskim
jos nema normalnih titlova za drugi road trip? mogu bit i engleski svakako, jer one njihove sale i posalice nije vridno gledat sa hrvatskim
imas na prijevodi-online.org
Moze link :),ovdje pise "neprevedeno"
Moze link :),ovdje pise "neprevedeno"
pardon, nisam primijetio, drugi link ne znam
jesu ovo svi specijali sto su bili ili ima jos?
Nisu, ima ih dosta u "običnim" sezonama, u zadnje vrijeme obično zadnja ili zadnje dvije epizode