Bez spoliera molim, jos nisam stigo ni prvi dio pogledat.
Top Gear
- poruka: 468
- |
- čitano: 82.454
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Bravo, fakat. Trebalo je sve to izdržati.
Ne kuzim zasto onda ides u temu kad nisi odgledao, a bojis se spoilera, ja dok ne pogledam ne gledam ni temu jer znam da cu sigurno nesto procitat o epizodi.
Koja briljantni specijal! Najjače mi je bilo kad ovi ono slože most i onda dodje Jeremy u onom Mustangu, a i most i Mustang u rijeku. Dobro da ga je Hammond uspio s onim Lambom izvuči
Kad sm ovec kod spoilera :D
Ne kuzim zasto onda ides u temu kad nisi odgledao, a bojis se spoilera, ja dok ne pogledam ne gledam ni temu jer znam da cu sigurno nesto procitat o epizodi.
Koja briljantni specijal! Najjače mi je bilo kad ovi ono slože most i onda dodje Jeremy u onom Mustangu, a i most i Mustang u rijeku. Dobro da ga je Hammond uspio s onim Lambom izvuči
Kad sm ovec kod spoilera :D
Nije toliko glup da u to povjeruje.
Nisam ni mislio da ce povjerovat, malo se zekam :) , ali vidim da mi dns nije dan (sto po forumima, sto u stvarnosti). Bolje da sutim
Wow, koja epizoda.
Dal se zna hoće li ići i 22. sezona?
Dupli post
Dupli post
ići će sigurno samo je pitanje kad
Dal se zna hoće li ići i 22. sezona?
Sigurno da će ići. Pre dobro se prodaju da nebi išlo.
Ove godine je SP pa bi mogli bit ranije/kasnije ovisi kako ce BBC rasporedit prijenose. Al sigurno ce ici 22. sezona kroz sesti mjesec.
Vjerovatno po ljetu i to na obali
Ja nekako sumnjam na Grobnik.
Ljeto,brzi auti,turisticka sezona....
Zasto bi se to pokazivalo u sredisnjoj RH,kada je Grobnik pol sata od mora?
Ako je karta ispod 200kn,idem.
Ako je iznad,,nista.
Oprostit cu se tek kada vidim sluzbene cijene.
Nada umire zadnja.
Da za škotsku treba ipak uzeti u obzir da je tamo prosječna mjesećna plaća oko 3500 £ kod nas ako bude tako 50£ (450 kn) imat će praznu dvoranu...
EDIT:sad gledam u rusiji su karte od 150 kn do 1250 kn(VIP loža) u ceskoj pak od oko 280-780 kn
Što uopće bude na tom showu?
Evo jos jedno iznenađenje - Top Gear Croatia magazin!! od sutra na kioscima...
Evo ako nekog zanima,jedan od modela koji ce bit u showu Top Gear Live CRO je:
Nova Octavia RS naravno plave boje.
Visoko pouzdani izvori.
Evo jos jedno iznenađenje - Top Gear Croatia magazin!! od sutra na kioscima...
Kupio sam ga na slijepo, nisam imao vremena prelistat ali se nisam razočarao.
Od onih 150 stranica koje su najavili, očekivao sam bar pola od toga reklame, ali ima "samo" 25 stranica reklama, kolumne sve trojice i kvalitetne tekstove i testove.
Stvarno, za 15 kuna ( 1 jadan doručak na poslu / u školi ) i više nego dobro.
Slazem se.
Frend koji zivi u centru(doslovno,iza Trga) na 4 kioska je trazio magazin.
Tek na glavnom je zadnji ulovio.
Ja sam sebi kupio kod skole,imali par komada.
Zanimljivi su mi komentari.
A tek ona rubrika sa zanimljivostima,gdje se majstor zaustavio sa 179km/h u 6.6cm i prezivio...
Odlican magazin, vidim da ima nekih reviewa koji su bili u emisiji pa mi i nije bilo zanimljivo citat neke stvari. Ocekivo sam da vise toga ureduju JHC ali imaju samo 20 stranica ako i toliko. Za 15kn necu propast a dobijes 100 stranica citanja :D
Top gear live stiže 3. Srpnja u arenu zagreb odradit će 2 showa jedan u 18 drugi u 21:30 karte se mogu kupit od 14.4 preko eventima karte su od 240 do 830 kn
Top gear live stiže 3. Srpnja u arenu zagreb odradit će 2 showa jedan u 18 drugi u 21:30 karte se mogu kupit od 14.4 preko eventima karte su od 240 do 830 kn
skup sport