Sons of Anarchy

poruka: 15
|
čitano: 3.963
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Sons of Anarchy

Evo nisam vidio da je otvorena tema za ovu odlicnu seriju kojoj je je krajem ove godine zavrsila cetvrta sezona sa takvim krajem da covjek jedva ceka petu sezonu.

Inace u seriji se radi o bikerskom klubu koji se zove imenom serije u malom gradicu i problemima na koje nalaze u raspacavanju oruzja i internim problemima, mogu samo rec ako niste gledali definitivno pogledajte.

http://www.forum-drugaciji.com
13 godina
protjeran
Re: Sons of Anarchy

predobra serija,gledao sam je od pocetka cak imam i majicu SOA :]

16 godina
neaktivan
Sons of Anarchy

Pogledao prve dvije sezone, nije loše, ali nije ni spektakl koji sam očekivao, nije me vezalo, možda se vratim kasnije.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking... - Graham Coxon
13 godina
neaktivan
Sons of Anarchy

Cek kaj nije druga sezona kad mu sina otmu pa je treca veci dio u Irskoj? To mi je bilo napeto jedva ceko trecu sezonu.

http://www.forum-drugaciji.com
14 godina
neaktivan
Sons of Anarchy

Serija je preadiktivna! Prva sezona mi je bila malo mlaka, ali s krajem druge sezone postaje toliko zanimljivo, da sam ponekad znao pogledat i po 10 epizoda zaredom. I slažem se sa prijašnjim komentarom, četvrta sezona je tako napeto završila da ne znam hoću li preživit do 9.mjeseca kad kreće peta sezona! :)

I evo jedan prikladni smajli. {#}

how you doin'?
16 godina
neaktivan
Sons of Anarchy

Ukoliko kgoa zanima, najavljena je SOA igra, o njoj se doduše, zasad nezna apsolutno ništa, no činjenica je da je u izradi i da je potvrđena za konzole ( za PC se nezna ). Tko zna, možda bude i dobra.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
14 godina
protjeran
thuglife kaže...

Ukoliko kgoa zanima, najavljena je SOA igra, o njoj se doduše, zasad nezna apsolutno ništa, no činjenica je da je u izradi i da je potvrđena za konzole ( za PC se nezna ). Tko zna, možda bude i dobra.

Jedino šta mene zanima je što je 5. sezonom. Nigdje ne mogu naći prave informacije jeli otkazana ili šta...?

14 godina
neaktivan
Sons of Anarchy

Ovo me sjetilo da nikako da pogledam 4. sezonu XD

16 godina
neaktivan
Volume kaže...
thuglife kaže...

Jedino šta mene zanima je što je 5. sezonom. Nigdje ne mogu naći prave informacije jeli otkazana ili šta...?

Zadnje što sam čuo jest da se počinje snimati tokom ovoga mjeseca.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
17 godina
neaktivan
Sons of Anarchy

Premijerna 90 minutna epizoda 6-te sezone prikazat će se na FX kanalu 10.09 u 22 sata:)

World Championships: 7, GP started: 308, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 77, Points: 1,566
15 godina
F1-IVO kaže...

Premijerna 90 minutna epizoda 6-te sezone prikazat će se na FX kanalu 10.09 u 22 sata:) 

i samo tako, već je gotova sezona

One ring to bring them all and in the darkness bind them
14 godina
Sons of Anarchy

Sa neta:

Truly sickening. It is very safe to say that no true Sons fans will ever be able to look at a carving fork in the same way ever again.

17 godina

Toliko malo ljudi u ovoj temi. Osobno serija mi spada u top 5 koje sam ikad gledao. Prožvakao sam prve dvije sezone i pola treće u 7 dana. Pičim sada redom po par komada na dan. Radim pa se ne stigne više hh. Al zato vikendom nadoknadim

17 godina
Sons of Anarchy

I ja sam iznenađen da više ljudi ne komentira/prati ovu fenomenalnu seriju. Što sezone idu dalje, serija je brutalnija, nema milosti prema nikome, uvijek im se stvari obiju o glavu.

Na par puta mi došlo da prekinem gledati zbog šokova koji dođu kroz seriju, al naravno nema šanse da nebi nastavio :D

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (East)
17 godina
tommy2103 kaže...

I ja sam iznenađen da više ljudi ne komentira/prati ovu fenomenalnu seriju. Što sezone idu dalje, serija je brutalnija, nema milosti prema nikome, uvijek im se stvari obiju o glavu.

Na par puta mi došlo da prekinem gledati zbog šokova koji dođu kroz seriju, al naravno nema šanse da nebi nastavio :D

Pa serija se itekak gleda kaj drugo, uostalom pa ne mora se baš previše komentirat kad je odavno sve jasno.Kaj se tiče navedene serije ona je nedavno završila, dakle eto bilo je sedam sezona i to je to.

http://www.radiocrash.net/category/category/ekipa
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice