Ne prepoznajete pjesmu
- poruka: 2.083
- |
- čitano: 794.364
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Safri Duo: Played-a-live
Oh do vraga, uspavljivao sam bebu u međuvremenu... :)
Ljudi jel itko na ovom svijetu zna onu pismu iz reklame za orbit koja ide onako "hello my friend...."
pliiiz posaljite mi link popi***zdit cu vise
Frenda zanima kako se zove pjesma u kojoj su riječi u refrenu:
"Jer ja znam.."
Ako netko zna, molim neka kaže :)
Hvala unaprijed :))
"Jer ja znam.."
jedino što mi (trenutno) pada na pamet kad kažem sebi "jer ja znam" je ova pjesma (koja nigdje ne kaže "jer ja znam" ali malo baca)
Gledao sam ga kad sam bio dijete, i to samo zbog legendarnosti, ne zbog toga sto icemu vrijedi.
Pa ti imaš 15 godina :)
Decki i curee.. evo mene nakon dugog vremena. jer mozda zna neko ko pjeva ovu pjesmu i koja je to pjesma. Jedan dio pjesme je: KADA PADNE NOC U CRNOM MRAKU SVE OD VESELJA SU NOGICE U ZRAKU
Decki i curee.. evo mene nakon dugog vremena. jer mozda zna neko ko pjeva ovu pjesmu i koja je to pjesma. Jedan dio pjesme je: KADA PADNE NOC U CRNOM MRAKU SVE OD VESELJA SU NOGICE U ZRAKU
To ti je Ivana Banfić, tada poznata kao I. Bee :) a pjesma je Šumica 2.
Bljak.
Hvala :))
Koja je ono pjesma u novoj coca cola reklami
Sviđa mi se glazba koja svira u pozadini ovomjesečnog BUG TV-a pri predstavljanjuEnergy color Booka 2074 jel postoji takva pjesma?
"Jer ja znam.."
Možda ova: Gatuzo - Opasna cesta
Koja je ono pjesma u novoj coca cola reklami
Zove se Can you feel it tonight, od grupe One Night Only :)
pozdrav!
ovako! danas ujutro neznam mislim da od 6 i 30 pa do 7 su uvijek hitovi 80ih! neznam koji kanal al ujutro....da skratim priču bila je pjesma od grupe Human league don't you want me baby" i poslije te pjesme je svirala ona koju ja neznam kako se zove al mi je odlična!!
dal zna neko kako se zove??
Najbolje ti je da direktno pitaš TV ili radio stanicu na kojoj si čuo tu pjesmu. Pošalji im mail i napiši kad je pjesma bila i kako je zvučala..
Ovako sam ja saznao jednu sa CMC-a :)
e ovako nije bas da ne prepoznajem pjesmo nego je se nemogu sjetit......ovako spot je dosta star negdje od 2000-2004.god u spotu je neki lik obucen u pingvina(mislim) ima brkove i tjekom spota valjda ide na sjeverni pol nisam siguran i malen je.
Pa ak nek zna pa da mi kaze.....
Da nije Let 3 - Drama?
neznam ništa nemam videa pa je malo teže,ovako komentar na youtube je kao "mtv u staro vrijeme" ili tako nešto,techno je pjesma neka švedska ili finska mozda teenage grupa,pocinje sa f pjesma...