Ne prepoznajete pjesmu
- poruka: 2.083
- |
- čitano: 794.370
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ajmooo ljuudii...RTL pjesma??
btw. RTL2 je komentirao na zahtjeve za ime pjesme...ovo su napisali:
"I feel your eyes when you can't see, I feel you're lost when you can breathe..pjesma je tajna...shhh"
http://www.hbo.com/#/the-sopranos/episodes/5/65-all-due-respect/music.html
Nije mi baš jasno jel' ima još jedna epizoda gdje maršira po cesti.
"I feel your eyes when you can't see, I feel you're lost when you can breathe..pjesma je tajna...shhh"
U Njemačkoj RTL i druge TV moraju napisati naziv pjesme i izvođača, dok je u Hrvatskoj sve "prilagođeno" nama.
dal zna ko kako se zove ova pjesama, znam samo stih... razbit cu casu kad ne mogu tugu...
U Njemačkoj RTL i druge TV moraju napisati naziv pjesme i izvođača, dok je u Hrvatskoj sve "prilagođeno" nama.
Mamicu im njihovu....
ja sam mu vec odogvoril
Evo pitala me frendica da joj nadem rijeci od ove ribe sto pjeva na pocetku. Na samom pocetku pjesme. Pa ako netko zna neka pomogne :) Dali je to samo bezveze ili je to od neke druge pjesme mix?
radi se o ovoj pjesmi:
ali prije nego sto ovo pocne pjevat
And when I see you are lost inside
Your love, my love, a real, a miracle love
Hvala ljudi!
Evo pitala me frendica da joj nadem rijeci od ove ribe sto pjeva na pocetku. Na samom pocetku pjesme. Pa ako netko zna neka pomogne :) Dali je to samo bezveze ili je to od neke druge pjesme mix?
radi se o ovoj pjesmi:
ali prije nego sto ovo pocne pjevat
And when I see you are lost inside
Your love, my love, a real, a miracle love
Hvala ljudi!
Možda ovo?
Ej ljudovi trebao bi pomoć u vezi jedne pjesme od Pitbulla, sad ju par puta čuo vani, ovaj refren ili kak se vec zove, jako je slični iz ove pjesme.
Znači ovaj dio što zvuči ko harmonika. Znam ovo je narodnjak, ne valja itd. Al to sam isto čuo vani, a nisam znao kak drugačije opisati ili dali vam nešto prema čemu bi mi mogli pomoći.
Znači Pitbullova pjesma, sa dijelovima kak počne ovaj narodnjak.
Pretražio youtube i sve živo, ne mogu naći nigdje niti ime pjesme.
Pozdrav.Možete li napisati koje se rock pjesme izvode na utakmicama medveščaka?
Ej ljudovi trebao bi pomoć u vezi jedne pjesme od Pitbulla, sad ju par puta čuo vani, ovaj refren ili kak se vec zove, jako je slični iz ove pjesme.
Znači ovaj dio što zvuči ko harmonika. Znam ovo je narodnjak, ne valja itd. Al to sam isto čuo vani, a nisam znao kak drugačije opisati ili dali vam nešto prema čemu bi mi mogli pomoći.
Znači Pitbullova pjesma, sa dijelovima kak počne ovaj narodnjak.
Pretražio youtube i sve živo, ne mogu naći nigdje niti ime pjesme.
evo ti je :)
taj dio pocinje na 0:45
Uzivaj, odlicna je pjesma xD
Ako ne znate ime pjesme koristite Midomi....
Što vam treba?
1. Mikrofon
3. Pustite pjesmu i klik na "Click and Sing or Hum"
Ako ne znate ime pjesme koristite Midomi....
Što vam treba?
1. Mikrofon
3. Pustite pjesmu i klik na "Click and Sing or Hum"
zapravo mikrofon ne treba. upali se stereo mix i odlično prepozna.
Trazim pjesmu iz Airwaves reklame, rijeci pijesme idu: With every breath i take i feel so alive like a new begining.
Googlao sam ali nikako da nadjem izvodjaca pa ako znate pomagajte.
Kako se zove pjesma iz nove reklame za fantu?
EDIT: Sori nisam skužio da pišem drugi post nakon svog prvog.
EDIT: Sori nisam skužio da pišem drugi post nakon svog prvog.
Hvala ;)
jeste gledali jučer vrag nosi pradu ? e kak se zove ona pjesma na početku (ono kad pokazuje žene kako se ujutro ustaju, oblače i idu na posao)
e to, hvala
trazim dvije pjesme
1.Neznam bas sve o njoj ali sam znam jedan stih "dark side of the moon" ali mislim da nije ono od pink floyda uglavnom cuo sam ju u supernaturalu
2.neka 4 pe*era u nekom discu plesu i pjevaju