Najgori film/ovi ikada

poruka: 274
|
čitano: 110.820
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Najgori film/ovi ikada

Ne znam, Twilight mi stvarno ne valja. Loša gluma, kvaliteta nikakva, ništa... Jednom sam ga gledala, i ne planiram više....

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.2.2010 13:27 (andreaaaaa).
15 godina

evo jučer sam gledao oceanovih 12 na dvd-u ,meni je film totalna katastrofa ,toliko poznatih glumaca a tako loš film,u filmu se vidilo da redatelj nema više nikakvih ideja pa je ubacivao popularne glumce samo da popuni 2 sata,kako je film loš katastrofa

15 godina
neaktivan
Najgori film/ovi ikada

žalosno je da se snimaju kvalitetni filmovi i ulaže napor u scenarij,kad će uvijek biti limitiranih da to prepoznaju.

16 godina
neaktivan
shimano kaže...

žalosno je da se snimaju kvalitetni filmovi i ulaže napor u scenarij,kad će uvijek biti limitiranih da to prepoznaju.

Pa to je normalno,izgleda :-D

Pa ja u principu ne pijem, ali može jedna čašica.
17 godina
neaktivan

Wrong Turn 1, 2, 3.

Hm, odakle da počnem... loša gluma, nerelano, glupo, nelogično, dosadno. Ima par dobrih riba u nekim nastavcima, al njih prvo ubiju tako da je šteta. Iako je žanr filmova horor, uopće nije strašno nego je žalosno da tako film može bit loš, pogotovo Wrong Turn 3 koji je iz 2009.

16 godina
odjavljen

wrong turn 1 je meni dobar, nema niceg od onog sto si nabrojao (cak ni gluma nije toliko losa) 

JESUS SAVES!!!
15 godina
neaktivan
Najgori film/ovi ikada

meni je isto wrong turn 1 ok, i inače volim horore, a taj mi se svidio, ali zato su kasniji nastavci užas

17 godina
neaktivan
skank666 kaže...

wrong turn 1 je meni dobar, nema niceg od onog sto si nabrojao (cak ni gluma nije toliko losa) 

Pa jel nije u tom nastavku ono s onom obitelji i onim glupostima? Ugl. najlošija triologija koju sam ikad gleda bez obzira na žanr!

16 godina
odjavljen

mozda mislis na house of the ten thousand corpses od rob zombia, to je film sa poremecenom obitelji i, opet, meni ok film. ima i drugi dio  devils rejects koji je puno bolje odraden (naucio je nesto o reziji) i po meni boljim, kvalitetniji i zanimljiviji od prvog ddijela

a mozda sam i ja fulao, uglavnom u wrong turn 1 (druge nisam gledao) kolju ona braca degenerici, inbreed hillbilly bi rekli ameri

edit : a danas je na repertoaru FEAST 1,2,3 , prvi sam vec gledao,odlican je, ben affleck,wes craven, matt damon su co-producenti (mislim,lijen sam za provjeriti) i glumi HENRY ROLLINS, isplati ga se vidjet u rozoj trenirci

sorry na off topic

govno od filma je troll2, katastrofa, jad i bijeda, 

JESUS SAVES!!!
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.2.2010 14:24 (skank666).
15 godina
neaktivan
Najgori film/ovi ikada

queen of the damned, twilight serial, hellboy, dare devil itd..od marvel jedino spiderman valja, hulk nisam gledo, niti fantastic 4 (nisu me zanimali)

spomenuo sam poznate filmove, a manje poznatih i lose produkcije ima milion koji ne valjaju, al ne treba ih ni spominjat..

15 godina
neaktivan
Najgori film/ovi ikada

Kad već pričate o najgorem filmu svih vremena...

The Room

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.2.2010 15:23 (Crank1d).
17 godina
Najgori film/ovi ikada

Potaknut time što moj stari obožava filmove Stevena Seagala, evo kako manje više svi njegovi filmovi izgledaju:
- na početku meditira u nekom hramu i fixa se vanilijinim mirisnim štapićima, da je u harmoniji sa svemirom ne treba pričati

- dolazi stari i kastrirani duhovni vođa i veli mu da ima poziv, ovaj gasi svoje štapiće te se javlja ne telefon i saznaje da su ruski šverceri kineskih kopija iPhonea oteli kćer njegovog prijatelja zbog nekih dugova
- izraz lica mu ostaje isti, obuče se, još si malo zmeditira, stari ga blagoslovi tapšanjem po ramenu i veli mu da je on ratnik svjetla
- dolazi do Rusa, pola ih pokolje misleći "Plakat ću kad završim s ubijanjem". Zatim napravi neku "foru", tipa pije votku, pa malo prolije po rusu i zapali "Da se ne smrzneš na ovoj zimi"
- kreće dalje u pohod, sve ih pljuska, a njemu naravno ni kapi krvi. Uvijek oružjem sve iz prve pogađa. Njega profi mafijaši fulaju rafalnom paljbom s 3 i pol metra. Sad il su oni čoravi il je ovaj otporan na metke
- dolazi do djevojke koju treba spasiti i naravno ispriječi mu se glavni negativac. Nakon toga Seagal priča neke duhovne stvari, kako nasilje i ubojstvo nemaju smisla (iako je licemjeran). Nježno i brzo ubi šefa uz poruku ubojstvo je loše, al eto ja moram. Nekim se čudom djevojka zaljubi u njega iako je 40 godina mlađa

- na kraju veli da mora skoknuti do indijanaca u šumi, pa se usput jel, u medvjeda pretvori, a svi kliću da je on medvjedić Lino, duh spasitelja 4 paralelna svemira

Na kraju filma se zbljujem i posvađam sa starim.

Odličan glumac koji dobro izražava osjećaje Odličan glumac koji dobro izražava osjećaje
...something diabolic
16 godina
neaktivan
Lovac kaže...

Potaknut time što moj stari obožava filmove Stevena Seagala, evo kako manje više svi njegovi filmovi izgledaju:
- na početku meditira u nekom hramu i fixa se vanilijinim mirisnim štapićima, da je u harmoniji sa svemirom ne treba pričati

- dolazi stari i kastrirani duhovni vođa i veli mu da ima poziv, ovaj gasi svoje štapiće te se javlja ne telefon i saznaje da su ruski šverceri kineskih kopija iPhonea oteli kćer njegovog prijatelja zbog nekih dugova
- izraz lica mu ostaje isti, obuče se, još si malo zmeditira, stari ga blagoslovi tapšanjem po ramenu i veli mu da je on ratnik svjetla
- dolazi do Rusa, pola ih pokolje misleći "Plakat ću kad završim s ubijanjem". Zatim napravi neku "foru", tipa pije votku, pa malo prolije po rusu i zapali "Da se ne smrzneš na ovoj zimi"
- kreće dalje u pohod, sve ih pljuska, a njemu naravno ni kapi krvi. Uvijek oružjem sve iz prve pogađa. Njega profi mafijaši fulaju rafalnom paljbom s 3 i pol metra. Sad il su oni čoravi il je ovaj otporan na metke
- dolazi do djevojke koju treba spasiti i naravno ispriječi mu se glavni negativac. Nakon toga Seagal priča neke duhovne stvari, kako nasilje i ubojstvo nemaju smisla (iako je licemjeran). Nježno i brzo ubi šefa uz poruku ubojstvo je loše, al eto ja moram. Nekim se čudom djevojka zaljubi u njega iako je 40 godina mlađa

- na kraju veli da mora skoknuti do indijanaca u šumi, pa se usput jel, u medvjeda pretvori, a svi kliću da je on medvjedić Lino, duh spasitelja 4 paralelna svemira

Na kraju filma se zbljujem i posvađam sa starim.

pa jel ne znas da ima film Otporan na metke Smijeh znači ipak je otporan, hehe

Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
17 godina
Najgori film/ovi ikada

Vidiš, zaboravio sam da stvarno ima Otporan na metke Smijeh

...something diabolic
15 godina
neaktivan
Najgori film/ovi ikada

zanimljivo je to sa Seagalom,kad sam bio klinac on mi je bio kralj,kako kida i lomi kosti,ma milina,a sad ga ne mogu oćima vidjet,čovjek koji ne mijenja izraz lica,al nikad.

on se u masi svojih filmova možda triput nasmijao a o drugim izrazima da ne govorim,a najgore je što on nije ni ljut nikad,kameno lice (ima jedna igra takva Smijeh).

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.2.2010 23:50 (shimano).
15 godina
Najgori film/ovi ikada

Gledao sam nedavno Up in the air tj, Ni na nebu ni na zemlji...

Film nominiran za oscara, ovo ono..meni je film sra*e..

Nema radnje, zapleta, ničegaa nema..

Dosadan je ubitačno..nedaj Bože dat 30 kn za ulaznicu za kino i pogledat ovakav film...

Pošaljite SMS sadržaja HAITI na 67677 i osigurajte mjesec dana pitke vode za jedno dijete na Haitiju!!!
17 godina
shimano kaže...

zanimljivo je to sa Seagalom,kad sam bio klinac on mi je bio kralj,kako kida i lomi kosti,ma milina,a sad ga ne mogu oćima vidjet,čovjek koji ne mijenja izraz lica,al nikad.

on se u masi svojih filmova možda triput nasmijao a o drugim izrazima da ne govorim,a najgore je što on nije ni ljut nikad,kameno lice (ima jedna igra takva Smijeh).

Meni se dosada jedino

sa Seagalom dopao.

Mada je tamo pred kraj 80-tih prašio sam Above The Law - Nico, kad mu pobiju porodicu pa se počne osvećivati mafijašima.

Mada su mu svi filmovi na sličan kalup, nešto tipa "sam protiv svih".

It's good to be smart - It's smarter to be good
16 godina
neaktivan
Najgori film/ovi ikada

godfather je dobar ko kaže da je shit?? al ima jedan od žeščih(nije loš al brate ko normalan to gleda) texaški masakr motornom pilom..nisam sve str čito ak ste ga slučajno spominjali sry onda....

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.2.2010 0:42 (bubimir).
16 godina
neaktivan
boxer kaže...
shimano kaže...

Meni se dosada jedino

sa Seagalom dopao.

Mada je tamo pred kraj 80-tih prašio sam Above The Law - Nico, kad mu pobiju porodicu pa se počne osvećivati mafijašima.

Mada su mu svi filmovi na sličan kalup, nešto tipa "sam protiv svih".

i kad ih s kreditnom karticom sve pomlati a oni uzije imaju xD

17 godina
neaktivan
Najgori film/ovi ikada

AVATAR - kao prvo: Avatar nema specijalne efekte! Avatar je specijalni efekt. Trebali su lijepo napisati animirani film i to je to, ali kad mi netko kaže da je to film s najboljim specijalnim efektima pa pojeo bi ga. 90% avatara je napravljeno na kompu u nekom 3d animatoru. A o onom smeću "New Moon" da ne pričam. Gledo sam ga zato što sam obećao svojoj boljoj polovici da ću ići s njom gledati to i nakon toga nema apsolutne teoretske šanse da pogledam ijedan film o vampirima. Bljak. Ona se zaljubi u njega, on u nju i bla bla bla. Prebacili meksičku seriju na film, preveli na engleski i promijenili imena. Mogu tu još napisat i više od pola naslova sa neke torrent stranice. Iskreno, zadnji dobri filmovi koje sam pogledao su stari 7-8 godina i to su We were Soldiers i Black Hawk Down.

There's no SAVE GAME in real life!!!
16 godina
neaktivan
Najgori film/ovi ikada

po meni je najgori film onaj u kojem je glavni lik MIRKO FILIPOVIC cak sam zaboravio i kako se zove a to zasto je najgori mislim da nema potrebe objasnjavati

17 godina
quepasa? kaže...

po meni je najgori film onaj u kojem je glavni lik MIRKO FILIPOVIC cak sam zaboravio i kako se zove a to zasto je najgori mislim da nema potrebe objasnjavati

Ultimate force

...something diabolic
17 godina
dark_wizz kaže...

AVATAR - kao prvo: Avatar nema specijalne efekte! Avatar je specijalni efekt. Trebali su lijepo napisati animirani film i to je to, ali kad mi netko kaže da je to film s najboljim specijalnim efektima pa pojeo bi ga. 90% avatara je napravljeno na kompu u nekom 3d animatoru. A o onom smeću "New Moon" da ne pričam. Gledo sam ga zato što sam obećao svojoj boljoj polovici da ću ići s njom gledati to i nakon toga nema apsolutne teoretske šanse da pogledam ijedan film o vampirima. Bljak. Ona se zaljubi u njega, on u nju i bla bla bla. Prebacili meksičku seriju na film, preveli na engleski i promijenili imena. Mogu tu još napisat i više od pola naslova sa neke torrent stranice. Iskreno, zadnji dobri filmovi koje sam pogledao su stari 7-8 godina i to su We were Soldiers i Black Hawk Down.

Šta je sa lord of the rings i desetcima drugih odličnih filmova kao revenge of the sith,the prestige,district 9,star trek 2009...? Avatar nije animirani film ni blizu, jesi uopće vidio kak se snimao?

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.2.2010 20:07 (Hyperion).
17 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
dark_wizz kaže...

Šta je sa lord of the rings i desetcima drugih odličnih filmova kao revenge of the sith,the prestige,district 9,star trek 2009...? Avatar nije animirani film ni blizu, jesi uopće vidio kak se snimao?

Da to je kompjuterski animirani film. Skoro cijeli film je kompjuterski napravljen, kao i likovi Naavi-ja. Motion capturing i preneseno lice nije pravi glumac nego animacija.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
17 godina
Paolo2612 kaže...
Hyperion kaže...
dark_wizz kaže...

Da to je kompjuterski animirani film. Skoro cijeli film je kompjuterski napravljen, kao i likovi Naavi-ja. Motion capturing i preneseno lice nije pravi glumac nego animacija.

Anyway ono što želim reći nije obična animacija.

17 godina

Uwe Boll definitivno..

a pogledajte tek ovaj trash.. Mršti se

15 godina
neaktivan
Najgori film/ovi ikada

meni je AVATAR jedan od najgorih filmova kojes sam gledao.Možda je superioran u specijalnim efektima ali priča je teški specijalni defekt

imam 22 godine
15 godina
segor kaže...

meni je AVATAR jedan od najgorih filmova kojes sam gledao.Možda je superioran u specijalnim efektima ali priča je teški specijalni defekt

Neki će svašta izreći samo kako bi se izdvojili iz mase zadovoljnih i oduševljenih, u ovom slučaju, gledaoca filma...

Pošaljite SMS sadržaja HAITI na 67677 i osigurajte mjesec dana pitke vode za jedno dijete na Haitiju!!!
17 godina
DamageHigh kaže...
segor kaže...

Neki će svašta izreći samo kako bi se izdvojili iz mase zadovoljnih i oduševljenih, u ovom slučaju, gledaoca filma...

Baš me zanima kakvu priču ima većina filmova... Mislim šta je ova drukčija tako od ostalih, a da je "specijalni defekt".

16 godina
neaktivan
Maximus kaže...

Prilicno uspjesno izbjegavam lose filmove, ali zalomi se ponekad nesto uzasno ... kao recimo BloodRayne

Moram se složiti sa kolegom. Da nije terminatorice u filmu, mislim da ga ne bih gledao dulje od 10 min. Lošije scene borbe i tuče nisam u životu vidio. A tek gluma, dijalozi... Možda bi i prošlo, ali od glavnih glumaca sam očekivao više.

A što reći, to je Uwe Boll.

Hehe, možda bi mogli ovu temu preimenovati u: "Filmovi Uwe Boll-a". Smijeh

I don't belong
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice