Tema u kojoj pišete o novim filmovima, vijestima vezanima za filmsku industriju i slično. Tako da imamo jedno mjesto na kojem ćemo se informirat o tome
Uz ime filma bilo bi poželjno napisati i o čemu se radi u filmu te stavit koji trailer
Tema u kojoj pišete o novim filmovima, vijestima vezanima za filmsku industriju i slično. Tako da imamo jedno mjesto na kojem ćemo se informirat o tome
Uz ime filma bilo bi poželjno napisati i o čemu se radi u filmu te stavit koji trailer
Ja čekam Harry Potter 7,
dolazi u dva dijela, jedan 19. studenog ove godine, a drugi 15. srpnja 2011
Ja čekam Harry Potter 7,
dolazi u dva dijela, jedan 19. studenog ove godine, a drugi 15. srpnja 2011
Od 4. dijela pa nadalje je IMHO - šrot.
Muzu li ga muzu.
Od 8. - 14. 8. se u mom mistu održava filmski festival, pa eto, da se malo pohvalim, jer je to ipak malo mjesto....
Mene osobno više zanima kad neki film stigne na blu-ray, tako da bi moj prijedlog bio i da se o tome ovdje obavještavamo
Ne bi bilo lose da navedete ime filma o kojem pricate umjesto samo link bez ikakve informacije jer ne mogu abs svi s posla ic na youtube i slicno
@SwaggerBeast
Može... Neka ovo bude tema vezana za sve iz svijeta filmova...
Ja ovo nemogu docekat Paranormal Activity 2(link na stranicu i trailer)
Inception se čeka već neko duže vreme. Bolje mu je da bu dobar.
Inception se čeka već neko duže vreme. Bolje mu je da bu dobar.
Nije bas za 9.2 na IMDb-u, ali definitivno je dobar.
Ma znam da je ziher pretjerana ocjena, al interesantna mi je spika.
Ja čekam:
Star Trek XII
Transformers 3
Expandables
Super 8
Resident Evil Afterlife
Spiderman 4
Terminator 5
i možda još neki, ali se nemogu sjetit.
EDIT:
Battle Angel (to isto cameron radi)
The Thing
Alien
Ja nisam baš skužio radnju Inceptiona,
jel mi može netko objasnit šta se radi u filmu
I da, očekujem još:
Prequel Aliena
Prequel The Thinga
Battle Angel Alita (zapravo film se bude zval samo Battle Angel)
Ali to sve dolazi tek iduće godine.
ja čekam američku pitu 8!!!!!!
evo mene opet znam da sam dosadan :P,ali me zanima dal se u meduvremenu pojavila neka lista blu ray filmova s cro sub
evo mene opet znam da sam dosadan :P,ali me zanima dal se u meduvremenu pojavila neka lista blu ray filmova s cro sub
pa titlove nađeš na nekim od ovih stranica :
titlovi.com
podnapisi.net
Jedino ako imaš film na blu rayu, onda moraš imat integrirane titlove
pa titlove nađeš na nekim od ovih stranica :
titlovi.com
podnapisi.net
Jedino ako imaš film na blu rayu, onda moraš imat integrirane titlove
Ja sam recimo Avatara izvukao iz blu ray-a. Bilo je dosta foldera i file-ova unutar AVATAR blu ray-a, a ja sam uspio naći samo jednu .m2ts datoteku od 44GB i samo sam je stavio u jedan folder, bubno titlove za Blu ray rip i radi.
Pogledao Inception, naši ga opet krivo preveli, neću spoilat ali ocjena na IMDB je realna
Pogledajte obavezno !!!!!!