Malo razočaran ali pravda je pravda.
Koju seriju trenutno pratite?
- poruka: 16.621
- |
- čitano: 3.770.983
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Malo razočaran ali pravda je pravda.
The last of us 2 sezona
probao sam....hajde, mozda grijesim, nemam sto gledati, ajde....
i svakom odgledanom minutom je sve manje djelovalo kao tlou.
psihijatri, psihoanalize, sjednice, vjecanja, mudrovanja, monolozi, neuvjerljivi likovi....
ok, proslo je vec od igranja igre, ne sjecam se tih stvari, mozda su to ubacili u remaster, ali.....
lose, jako lose sto se mene tice

Mobland, zajebo sam stvar kaj sam nastavio gledat umjesto da pričekam cijelu sezonu. Kakva serija, i svakom novom epizodom sve bolja. Hardy u svojoj klasičnoj ulozi, dobro mu stoji. Brosnan i Mirren su brutalni. Napetost koju grade je u rangu one scene vožnje iz Sicaria kad piče kroz Juarez. To mi je inače jedna od najnapetijih scena uopće, svako malo je znam pogledat pa onda odgledam cijeli film štaš
Mobland 9/10

Mobland, zajebo sam stvar kaj sam nastavio gledat umjesto da pričekam cijelu sezonu. Kakva serija, i svakom novom epizodom sve bolja. Hardy u svojoj klasičnoj ulozi, dobro mu stoji. Brosnan i Mirren su brutalni. Napetost koju grade je u rangu one scene vožnje iz Sicaria kad piče kroz Juarez. To mi je inače jedna od najnapetijih scena uopće, svako malo je znam pogledat pa onda odgledam cijeli film štaš
Mobland 9/10
Ja tek skidam, još 40%
Kasno sam čuo da je serija top, pa tek sad dejstvujem.
Kad je Mave nazvala….

Kad je Mave nazvala….
Mirren kao negativka mi je odlična
To ko

Mobland 9/10
Uf sicario je brutalno dobar film.. Atmosfera koja se provlaci kroz citav film je vrh....Jedino se mogu sjetiti kad jaganjci utihnu da je slicna atmosfera.....
Mobland prijatno osvjezenje u moru gplupavih serija i filmova.... Topla preporuka......
Ja sam imao sreću da sam odmah nakon Pantheona naletio na Scavengers Reign, predobro nešto. Serija je postavila normu za kvalitetan sci-fi, ne znam kad sam vidio ovako detaljno kreiran svijet koji izgleda potpuno strano za ljudske pojmove.
Marcella
https://www.imdb.com/title/tt5269594/
Pogledao prvu sezonu i to je to od mene. Ima još dvije koliko vidim, ali ne pada mi na pamet više trošiti vrijeme. Serija krene solidno, kao i većina serija, ali što je bliže kraju sezone to je više klišea, nelogičnosti i sličnih gluposti. Originalnost je ravna NULI. Klasična priča gdje imamo "genijalnog" inspektora koji naravno radi stvari na svoju ruku i uz to se bori sa privatnim problemima, već viđeno tisuću puta. Gluma oscilira od ok do "krv nije voda" ili kako se već zvalo ono naše čudo od serije.
Ocjena 5/10
Odgledao Godfather of Harlem, šest epizoda (od 10)sezone 4.
Glumačka vrhuška na čelu s Forestom Whitakerom.
9/10
Gledam Mo, ok doza humora.
Ja sam imao sreću da sam odmah nakon Pantheona naletio na Scavengers Reign, predobro nešto. Serija je postavila normu za kvalitetan sci-fi, ne znam kad sam vidio ovako detaljno kreiran svijet koji izgleda potpuno strano za ljudske pojmove.
hvala ti na ovome, serija je top, pogotovo zvučna podloga koja je savršeno uklopljena u taj "ludi" svijet
eternaut
zasto ljudi imaju problem priznat da je ovo losa adaptacija legendarnog stripa?
sad se vec pribojavam da netflix ne spusti sape i na mort cinder-a....
Uzel MAX Premium pretplatu i pogledal prve dvije epizode.
Zasad početak ko iz igre, samo glumci su pravi smijeh...
Ajde, Noel još nekak, ali ostali.
Hell Motel
Inace, 6 sezona serije Slasher, iako nastupa pod samostalnim imenom, bez poveznica, osim naravno istih glumaca (vecina) i sadrzaja kao i prethodne sezone Slashera.
I bas kao i kod slashera, 3 epizode su zagrijavanje, za sada ne odstupa od svega onoga sto je po meni dobro u slasheru - interesantna prica, enormna kolicina detalja, karakterizacija likova, blood & gore i enormna kolicina besmislenog ubijanja.... :)

Squid game season 3
Ako je prva igra lignji bila plata vrhunska poslastica lignjastog karaktera na meniju vrhunskog restorana, onda bi se sezona 2 a pogotovo 3 mogla smatrati vise kao porcijom prepecenih kolutica iz lokalnog osrednjeg fast fooda. s malo nekanog sirovog pomesa i kap limuna.
Krene relativno dobro, onda postaje izuzetno razvuceno, predvidljivo, da ne kazem na momente dosadno.
vec tamo nakon 3 epizode tocno znas kako zavrsava, mijesanje price o igracima s pricom o ekipi koja trazi otok...
da bi napravila tocno sto? apsolutno nista, besmisleni dio radnje da bi imali 3 sekunde kvazi dirljive scene. bullshit.
jednostavno se vidi da su odustali, gluma, reakcije, dijalozi, sve je to daleko ispod neke imaginarne linije kako se to moglo i trebalo odraditi.
najveca smijurija, i momenti kad pozelis sve ugasiti su oni famozni vip gosti, isforsirane scene s njima, nepostojeca gluma, sterilne genericke recenice koje bi ai generator bolie izgovorio, razina krv nije voda. apsolutno nepotrebno u tom obliku.
cak ni zgodni fora cameo na samom kraju izaziva bullshit moment, jer nagovjestava da.... ok, necu o spojlerima, ali, nadam se da nece. zarko se nadam.
ociena je neka zalosna trojka, gledati, sto drugo, ali bez ocekivanja.

Squid game season 3
Ako je prva igra lignji bila plata vrhunska poslastica lignjastog karaktera na meniju vrhunskog restorana, onda bi se sezona 2 a pogotovo 3 mogla smatrati vise kao porcijom prepecenih kolutica iz lokalnog osrednjeg fast fooda. s malo nekanog sirovog pomesa i kap limuna.
Krene relativno dobro, onda postaje izuzetno razvuceno, predvidljivo, da ne kazem na momente dosadno.
vec tamo nakon 3 epizode tocno znas kako zavrsava, mijesanje price o igracima s pricom o ekipi koja trazi otok...
da bi napravila tocno sto? apsolutno nista, besmisleni dio radnje da bi imali 3 sekunde kvazi dirljive scene. bullshit.
jednostavno se vidi da su odustali, gluma, reakcije, dijalozi, sve je to daleko ispod neke imaginarne linije kako se to moglo i trebalo odraditi.
najveca smijurija, i momenti kad pozelis sve ugasiti su oni famozni vip gosti, isforsirane scene s njima, nepostojeca gluma, sterilne genericke recenice koje bi ai generator bolie izgovorio, razina krv nije voda. apsolutno nepotrebno u tom obliku.
cak ni zgodni fora cameo na samom kraju izaziva bullshit moment, jer nagovjestava da.... ok, necu o spojlerima, ali, nadam se da nece. zarko se nadam.
Pogledao sam prve tri epizode treće sezone i mogu reći da se zasad slažem s tobom, trebali su sve riješiti u drugoj sezoni, a onda dalje napraviti novi squid game sa komplet novim likovima, neko vrijeme kasnije, ili možda priča kako je to sve počelo, to bi držalo neku vodu.
Preglupoooooo ..... Apsolutan je promasaj i sezona 2 i sezona 3 ... uopce ne znam zasto se ovo i zove sezona 3.... moglo se sve zvati sezona 2 i sazeti u 7-8 epizoda...
ako i bude nastavaka, ne planiram ih ni gledati...
Cansee drzi se, postane jos i gore ;)
mislim, da netko krivo ne shvati, da je to sad neki trash ili nesto, nije, ali se vidi nedostatak ideje, losa realizacija, jbt, pa glavni glumac 96% vremena ima "koji k ja ovdje radim" izraz na licu, koji se prodaje pod neke duboke emocije i dramaticnu radnju.

Cansee drzi se, postane jos i gore ;)
mislim, da netko krivo ne shvati, da je to sad neki trash ili nesto, nije, ali se vidi nedostatak ideje, losa realizacija, jbt, pa glavni glumac 96% vremena ima "koji k ja ovdje radim" izraz na licu, koji se prodaje pod neke duboke emocije i dramaticnu radnju.
Moja žena stalno prigovara na ovo boldano Je, tip ne radi ništa i potpuno je u krivu što se ljutio na onog balavca koji im nije donio municiju.
Ali ja nemam baš neku reakciju jer se već u drugoj sezoni vidjelo da ne znaju gdje će, ovo mi je sve očekivano.
Samo moram napomenuti da mi je prva sezona bila odlična, baš jedno osvježenje.
Squid game season 3
ja gledam ali totalno bez ikakvih očekivanja...
znalo se nakon prve sezone da tu prvu neće više nadmašiti, nema više onog šok efekta kojim su dobili publiku
Na S1 EP7 sam
Odlična njemačka mini serija (4 ep), prati priču o ljudima koji su bili izvorni kreatori Google Earth-a. Neću previše pisati jer vjerujem da je večina vas ovo gledala, ali preporuka za one koji nisu: obavezno pogledati. 8,5/10
Morem reći da čak i nije loše, prilično vjerno prati zbivanja u igri. Samo su falila ona dva velika okršaja sa zaraženima. Da nije bilo onog posve nepotrebnog gej susreta kod farmera, bila bi i viša ocjena.
Ovak, 7/10
Morem reći da čak i nije loše, prilično vjerno prati zbivanja u igri. Samo su falila ona dva velika okršaja sa zaraženima. Da nije bilo onog posve nepotrebnog gej susreta kod farmera, bila bi i viša ocjena.
Ovak, 7/10
Ta epizoda je jedna od boljih u sezoni. Puno doprinese samom world buildingu i stvaranju osjećaja da ipak nije sve tako crno. Nešto što je možda igri falilo.
On topic:
Reacher Season 3. Slučajno mi se Amazon Prime produljio na još godinu dana pa da ga iskoristim. Meni je i dalje serija ok. Baš sam dan ranije (neznajući) pročitao knjigu po kojoj je treća sezona bazirana pa mi je bilo zanimljivo pratiti promjene. Veselim se i S4.
Sad za dalje opet ne znam šta ću. Toliko sam u zaostatku sa aktualnim serijama da uopće izgubim volju išta početi gledati.
Duster ...
zabavno i opustajuce uz odlicnu glazbu
Ovak, 7/10
Ta epizoda s pederlukom mi je jedna od najboljih, dramski izvedeno maestralno. Prvi sam protiv tih sranja ali ta epizoda je vrhunska.

Ovak, 7/10
Ta epizoda s pederlukom mi je jedna od najboljih, dramski izvedeno maestralno. Prvi sam protiv tih sranja ali ta epizoda je vrhunska.
+1
meni isto najbolja epizoda prve sezone. šteta što su ljudi toliko opterećeni i fokusirani na pederluk pa ne vide ništa drugo. ta dva lika su rasturili svoje uloge, uz to kamera i glazba top, a tek ona zadnja scena pogleda kroz prozor. fenomenalna epizoda.
Al je začinjena krivim začinom.