Koju seriju trenutno pratite? izdvojena tema

poruka: 16.356
|
čitano: 3.112.556
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
Koju seriju trenutno pratite?

From je postao toliko kompleksniji da je teško uopće sve pojmiti...

A sad čekati godinu dana do prve različite sezone.

A mogućnosti je sad bezbroj (ne želim spoilati), baš me zanima u kojem smjeru misle dalje.

Barem više nemaju mogućnosti za toliko fillera.

umjereno intelektualno oštećen i ponosim se time
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.11.2024 19:09 (fer-de-lance).
13 godina
Re: Koju seriju trenutno pratite?
fer-de-lance kaže...

From je postao toliko kompleksniji da je teško uopće sve pojmiti...

A sad čekati godinu dana do prve različite sezone.

A mogućnosti je sad bezbroj (ne želim spoilati), baš me zanima u kojem smjeru misle dalje.

Barem više nemaju mogućnosti za toliko fillera.

Ja se jako bojim da će From završiti kao Lost gdje na kraju nisu imali pojma kaj da naprave sa serijom. Nisam nikad završio Lost i ne znam budem li, koliko sam vidio po netu i nakon kaj ju pogledaš moraš ić tražit objašnjenja po Internetu.
A kaj se tiče sitcoma, ja ponekad volim ubaciti neki stari sitcom jer ne znam nijedan novi koji bi mi bio zanimljiv. Jednostavno je osvježenje čuti normalne i čiste brutalne šale, bez woke strahova koga će tko uvrijediti. Npr. Married with children i Bundyeve fore, ono baš prodišem malo kad on bubne neku svoju. 

http://d-u-d.deviantart.com http://500px.com/Dado_D https://dariodrvodelic.wordpress.com/ https://www.flickr.com/photos/95774435@N02/?hide_photostream_welcome=1
12 godina
Dud kaže...

Npr. Married with children i Bundyeve fore, ono baš prodišem malo kad on bubne neku svoju. 

Bokte mazo, danas bi kreatore i glumce te serije ekipa najradije spalila na lomači. Čudna neka vremena.

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
15 godina

Pogledo sam ovu novu srpsku seriju sablja. 8 epizoda, na hbo-u, sve u komadu. Ja sam roden krajem rata pa nisam bas tolko upoznat s cijelom tom politickom situacijom na balkanu s kraja 90.-ih i pocetka 2000.-ih. i uletio sam u ovu seriju bez ikakvog predznanja(znam za ova najveca imena naravno, ali nista vise od toga). Serija krene dobro, prvih par epizoda mi je super, zaplet jako dobar. Kako se blizi kraju nekako mi je splasnulo pocetno odusevljenje, neki likovi su mi pre bezveze da ne kazem nelogicno napravljeni. Npr lik novinarke koja i pod direktnom prijetnjom smrcu i pokusajem ubojstva i dalje nastavlja pisat o tom slucaju(mos si mislit kako bi nastavili pisat), ali najvise lik inspektora koji na pola sezone kao da je posto potpuno druga osoba( da me spoilam). Sve u svemu serija je dobra i preporucam gledanje. Kvalitetno je to odradeno, a sad kolko povijesno tocno to ce ocijenit mozda neki stariji kolega. 

A sad da vas pitam koje bi srpske serije jos preporucili a da su kriminalisticke, politicke, vezanu uz balkansku mafiju...

Pogledo sam besu. 

13 godina
mar123 kaže...

Pogledo sam ovu novu srpsku seriju sablja. 8 epizoda, na hbo-u, sve u komadu. Ja sam roden krajem rata pa nisam bas tolko upoznat s cijelom tom politickom situacijom na balkanu s kraja 90.-ih i pocetka 2000.-ih. i uletio sam u ovu seriju bez ikakvog predznanja(znam za ova najveca imena naravno, ali nista vise od toga). Serija krene dobro, prvih par epizoda mi je super, zaplet jako dobar. Kako se blizi kraju nekako mi je splasnulo pocetno odusevljenje, neki likovi su mi pre bezveze da ne kazem nelogicno napravljeni. Npr lik novinarke koja i pod direktnom prijetnjom smrcu i pokusajem ubojstva i dalje nastavlja pisat o tom slucaju(mos si mislit kako bi nastavili pisat), ali najvise lik inspektora koji na pola sezone kao da je posto potpuno druga osoba( da me spoilam). Sve u svemu serija je dobra i preporucam gledanje. Kvalitetno je to odradeno, a sad kolko povijesno tocno to ce ocijenit mozda neki stariji kolega. 

A sad da vas pitam koje bi srpske serije jos preporucili a da su kriminalisticke, politicke, vezanu uz balkansku mafiju...

Pogledo sam besu. 

Pogledaj trilogiju Meso-Kosti-Koža, preporuka.

Edit: Ovdje možeš pogledati naslove serija i izabrati šta ti se sviđa.

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.11.2024 19:30 (HOME123456).
14 godina

Ocete da vas malo ispilam za zvjezdanim? Da vam malo ispilam mozak? Sa originalnom serijom? Animiranom originalnom serijom? Koja je ono bila dobra fan serija koja se nastavlja na originalni star trek neko je bia stavia?

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.12.2024 20:42 (KIKI3ooo).
13 godina
I dosao je kraj gledanju serije Silo…pogleda 4 epizodu i prekidam..ne vidim nikakvu poantu vise..a tako je serija obecavala!
AUDIOFIL
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.12.2024 23:11 (volegradele).
3 godine

Lost je objašnjen.

Nije nam potpuno bilo jasno kad smo pogledali zadnju epizodu, no evo, prvi pik i već je tu solidno objašnjenje

Ovaj idiotizam u seriji From nema granica.

合氣道
13 godina
KIKI3ooo kaže...

Ocete da vas malo ispilam za zvjezdanim? Da vam malo ispilam mozak? Sa originalnom serijom? Animiranom originalnom serijom? Koja je ono bila dobra fan serija koja se nastavlja na originalni star trek neko je bia stavia?

Možda Star Trek: Prodigy.

14 godina
HOME123456 kaže...
KIKI3ooo kaže...

Možda Star Trek: Prodigy.

Baš je ja mislim bila fan serija. Cuo sam za te fan serije ali ih nisam nikad pogleda. Sad bi, i baš me zanima kvaliteta i kako je. Ja mislim da je Imutak (jel?) stavia neku preporuku ali ne mogu nac. I ne znam, ova trazilica na forumu mi se cini da ne radi...

14 godina
volegradele kaže...
I dosao je kraj gledanju serije Silo…pogleda 4 epizodu i prekidam..ne vidim nikakvu poantu vise..a tako je serija obecavala!

Naravno kad su pola priče izmislili, nema veze s knjigom. Ne razumijem koja je poanta uzeti i nešto raditi po knjigama, a onda promijeniti pola ili više toga.

14 godina
14 godina

Bridgerton filnale nove sezone bas dobro...

PS: sad mi treba dat TD, evo sad ga daj brate :)

14 godina
KIKI3ooo kaže...

Bridgerton filnale nove sezone bas dobro...

PS: sad mi treba dat TD, evo sad ga daj brate :)

Haha. To brate tako je.

...

Ontopic, the boysi su postali predvidivi, ispucali su sve mi se cini ali gledljivo i dalje. From me više ne živcira od kad sam skužia da je to ekipa iz Losta, samo gledat epizodu za epizodom. Prestali smo i pucat teorije. Bas me zanima oce li bit gubavi kao sa Lostom ili ce se opostenit.

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.12.2024 9:43 (KIKI3ooo).
12 godina

Ukoliko volite žanr Mysterie, Thriler sa blagom dozom Horrora svakako pogledajte korejsku seriju "Light Shop" aka Jomyeonggage
Moram priznati da već jako dugo nisam gledao ništa slično, vibra serije vuće na film šesto čulo pa ako vam se to svidjelo ovo morate pogledati jer tematika je veoma interesantna i svaka nova epizoda razjašnjava dosta novoga iz one prošle svakako pravi Mysterie dijamant od serije.

https://www.imdb.com/title/tt31014115/

16 godina
House of the Ninjas - naslov je spektakularan, a pakovanje žešće smeće. Još ne vjerujem da sam se natjeral pogledati to do kraja...
Nikako ne preporučam.

Lupin (S3) - najgora od tri sezone, kao da je izgubila šarm i otišla u sfere fantastike.

Sljedeće namjeravam pogledati Berlina, jednog od najboljih mi likova iz Money Heista.
Nadam se najmanje približnoj kvaliteti slavne serije...
13 godina
mar123 kaže...

Pogledo sam besu. 

Ove dvije ne bi trebao propustiti:

Deca zla

Znam kako dišeš (nije srpska, nego bh, ali ju pogledaj, odlična je)

11 godina
Corto_1973 kaže...
mar123 kaže...

Pogledo sam besu. 

Ove dvije ne bi trebao propustiti:

Deca zla

Znam kako dišeš (nije srpska, nego bh, ali ju pogledaj, odlična je)

i meni obje u queue-u + Sablja, na preporuku frendova

meni je inače super i Senke nad Balkanom (iako je to više povijesna-krimi-conspiracy-thriller shema)

16 godina

Završio 4 sezone Slow horses i meni je serija vrhunska. Inače sam fan špijunskih serija i ova je baš dobra a nije klasika. 

Pogledao prve dvije epizode druge sezone Tulsa kinga.

Za sada dobar nastavak na odličnu prvu sezonu.

Bolje biti bez one stvari nego bez srece!
16 godina

Gledam ova Silos ok je ali nije mi smetao odmak od knjige do trenutka dok Soloa nisu pokazali kao nekog luđaka. Solo je najdobriji dobrica ikad  

13 godina
Ja nisam ni citao knjigu pa sam tu negdje prestao gledat..
AUDIOFIL
13 godina

Pozdrav,

Na preporuku sa ove teme pogledao

Light Shop, jučer izašle zadnje dvije epizode, ocijenio bi 7/10 : zamjeram šta su seriju završili na cliff hangeru, imali su dosta prilika da zastrašujući element serije zadrže, ali su ga pustili kako kroz epizode počinjemo shvaćati što se događa i to mi nije sjelo, nekoliko epizoda je previše razvučeno, radnja se previše sporo odvija.. Osim toga svaka preporuka iznimno kvalitetna serija

The Offering, 9/10, odlično su odradili sve, u epizodi kada puštaju film talijanskim mafijašima prvi put sam pauzirao i otišao pogledati film da si osvježim pamčenje pa sam se vratio nazad ssriju završiti, preporučio bi svakome to.

E sad, te dvije serije su ono šta baš jako volim gledati, pa bi molio preporuku od vas šta možete preporučiti, možda se nešta pojavi šta nisam gledao, dolje ću navesti još par serija koje mogu preporučiti i njihovu ocjenu i na temelju kojih bi volio preporuku šta dalje gledati..

Breaking Bad 10/10

Dexter 10/10

Will Trent 9/10

Kleo 9/10

The Lincoln Lawyer 8/10

Reacher - 8/10

NCIS Origins - 8/10

From - 7/10

Mayor of Kingstown - 7/10

9 dana

Odlična Tajlandska serija. Misterija, drama, horror na trenutke. 6 epizoda po 45 minuta. Od mene 9/10

Dont come home

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.12.2024 13:56 (Jazavac1980).
9 dana

Zanimljiva korejska horror znanstveno fantastična serija iz 2024 godine. Serija ima 6 epizoda po oko sat vremena trajanja. Moja ocjena 8/10.

Parasyte : The grey

11 godina

Pa, najbolja serija koja se trenutno vrti. Neš kao Slow Horses, ali meni bolje, uvjerljivije, skuplje, zanimljivije. Fassbender top.  The Agency

Your mind is like a parachute! Useless unless its open
4 godine
Dexter os
The day of the jackal
Tn
13 godina
9 godina

otkrio sam snowfall, top!

2 tjedna

Arcane sezona 2. Uhh bože šta je ovo bilo dobro, definitivno su napravili drugačiju sezonu, tako da uvijek bude nečeg neočekivanog. Neznam jesam ikad gledao išta bolje a da je animirano.

13 godina
digitall kaže...

otkrio sam snowfall, top!

Odlična serija, pogledat ću je opet.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice