Dragon Ball izdvojena tema

poruka: 2.968
|
čitano: 755.519
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: Dragon Ball Super
The_K kaže...

Hit bi mogao sa svojim time skipom odma pobacati sve slabije od njega u ringu haha

Tu mi ima nešto zanimljivo, kada je grand priest rekao gdje se održava turnir Beerus je rekao: "That is world without time and space" , možda zbog toga Hit neće moći koristiti svoj time skip 

17 godina
Dragon Ball Super

btw neznam dali sam ćorav ali Toppo vođa bla bla.. i ovaj sa uvodne špice sa kojim se Goku šora imaju iste uniforme ako se nevaram. a ovaj njegov napad na gokua je čisto ispitivanje snage jer on vjerojatno nije najveća faca svog svemira.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.3.2017 19:34 (sokre).
16 godina
neaktivan
Sudeći po tome da će oni svi imati uniforme i po plesu koji je toppo izveo, vjerojatno su neka verzija Ginyu Force 😂😂
12 godina
Manzi kaže...
Sudeći po tome da će oni svi imati uniforme i po plesu koji je toppo izveo, vjerojatno su neka verzija Ginyu Force 😂😂

Katastrofa, bas mi nekada idu na zivce sa tim djetinjarijama, plesovima, poziranjima i dizajnom likova kao da su izasli iz Ben 10-a. Puno vise volim ove mracnije arckove sa ozbiljnim likovima kao Zamasu/Black a ne ove sprdancije i bezidejni dizajnovi sa šakatim brkom, hodajućom veš mašinom, GoD Jocker i njegov anđeo Harley Quinn itd...

15 godina
neaktivan
ibme74 kaže...
Manzi kaže...

Katastrofa, bas mi nekada idu na zivce sa tim djetinjarijama, plesovima, poziranjima i dizajnom likova kao da su izasli iz Ben 10-a. Puno vise volim ove mracnije arckove sa ozbiljnim likovima kao Zamasu/Black a ne ove sprdancije i bezidejni dizajnovi sa šakatim brkom, hodajućom veš mašinom, GoD Jocker i njegov anđeo Harley Quinn itd...

Nasmija si me stvarno pošteno s ovim komentarom!!! :D

Da, lik je presmješan i da izgleda kao neka "dobra" verzija ginyu forcea, ali tragedija je stvarno kako su ga napravili. Baš je moga bit neki mračniji tip, bilo bi puno zanimljivije! :D

Najbolja muška klapa na području Zagreba i okolice :D https://www.facebook.com/klapa.bosket/
14 godina
neaktivan
Dragon Ball Super

A dobro kad razmislite cijeli DB serijal je pun djetinjastih likova, sad što smo mi malo stariji ne znači da se i anime mora promjeniti

12 godina
nex987 kaže...

A dobro kad razmislite cijeli DB serijal je pun djetinjastih likova, sad što smo mi malo stariji ne znači da se i anime mora promjeniti

Kako koji arc, DB jeste, ali je Z vecinom bio ozbiljan (barem so Buu sage), Sayian saga je bila mracna i ozbiljna, namek saga isto (izuzev ginyu force), android/cell saga pogotovo (mozda i najbolja jer su svi likovi bili biti tada).

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.3.2017 12:32 (ibme74).
11 godina

Valjda će 100tinjak ostalih boraca biti bolje dizajnirani

10 godina
Bezveze, bas kad sam pomislio da ćemo dobiti super turnir i super borbe i da će dugo trajati, ono hrpa boraca na jednom mjestu. Totalno bezidejno. Tko se sjeca prvog turnira i borbi gokua i kirilina zna što je dobar turnir.
15 godina
neaktivan
Pala mi je na pamet sad ona scena gdje Goku nakon smrti dolazi u veliki hram gdje se nalaze svi borci sa sve 4 strane svemira i tamo je bilo stvarno dobro nacrtanih likova. Ne bi me uopće bilo briga da posude neke likove uz male preinake.
Najbolja muška klapa na području Zagreba i okolice :D https://www.facebook.com/klapa.bosket/
12 godina
Dragon Ball Super

pronašao sam još jedan "plot hole" u DBZ-u, u borbi Cell vs Piccolo, dio kada Cell kaže da su u njegov DNA mogli ubaciti i Trunksove ćelije ali nisu jer su već imali dosta DNA od Sayiana. Kako je to moguće kada Cell dolazi iz orginalnog timeline u kojem se Trunks nije ni pojavio u borbi protiv Frieze i Coolera jer, logično, nije bio ni rođen i u tom timline je Goku umro zbog virusa a svi ostali su ubijeni od strane andorida što je i dovelo do toga da se Trunks vrati u vrijeme i kreira paralelni svijet.

13 godina
neaktivan
Dragon Ball Super

Kolko se sjecam to nije rekao u anime-u.

12 godina
SuperWarrior kaže...

Kolko se sjecam to nije rekao u anime-u.

Jeste, to sam i cuo u animeu i onda nasao u mangi... Osim toga manga je cannon tako da i nije u animeu i dalje je fail od strane kreatora

13 godina
neaktivan
Dragon Ball Super

Sub ili Dub?

12 godina
SuperWarrior kaže...

Sub ili Dub?

Sub, dub ... U mangi je, dakle cannon je... U mangi je direkt prevodjeno sa orginalnog japanskog, nije nista mjenjano kao u dub 

9 godina
neaktivan
Dragon Ball Super

nema epizode ovaj vikend

artuditu
9 godina
neaktivan
Dragon Ball Super

SPOILER 

artuditu
11 godina
Re: Dragon Ball 2015 i novije

Fan made opening  

9 godina
neaktivan
Dragon Ball Super

gledao sam ponovno Black Goku sagu i nije mi jasno kako je SS Rose mogao ubiti sve Universe GoD-ove?

artuditu
13 godina
neaktivan
Dragon Ball Super

Ubio kaioshinove.

12 godina
flpmyslf kaže...

gledao sam ponovno Black Goku sagu i nije mi jasno kako je SS Rose mogao ubiti sve Universe GoD-ove?

Kada ubijes suprime kaia i GoD umre, a kada ne postoji GoD tada i anđeo prestaje postojati.

9 godina
neaktivan
ibme74 kaže...
flpmyslf kaže...

Kada ubijes suprime kaia i GoD umre, a kada ne postoji GoD tada i anđeo prestaje postojati.

da. vidis nisam to tako gledao nego da je bas isao ubiti svakig GoD, a to mi ne djeluje moguce, a ovako ima smisao

artuditu
12 godina
Dragon Ball Super

Ovaj lik je jako dobro objasnio što to fali DBS-u

11 godina

U novom arcu nisam primjetio loše animacije,a koreagrafija je miljama bolja od one na početku supera.

12 godina
The_K kaže...

U novom arcu nisam primjetio loše animacije,a koreagrafija je miljama bolja od one na početku supera.

Da, animacije su zasada ok s tim da je ovaj mini turnir u7 vs u9 cak bio kao neki mini filler arc da bi manga sustigla anime. Ali i dalje mi fali tu nesto, evo kao onaj primjer rage napad Vegeta u DBZ protiv Recooma i rage napad protiv Beerusa u DBS... Nije za usporediti koliko je to u DBZ bilo kvalitetnije urađeno sa puno vise truda i detalja.

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.3.2017 22:06 (ibme74).
8 godina
neaktivan
Dragon Ball Super

Shvatam i ljude koji misle da bi sve to trebalo biti bolje sto se tiče animacija ali ja spadam u drugu kategoriju ipak. 

A to je ona što je zahvalna Bogu ili kome već treba što su oživili ponovo DragonBall jer sam veliki fan ovog animea.

Neću reći da je DB GT loš jer ga nisam odgledao do kraja ali poslje 20 epizoda mi više nije bilo interesantno i prestao sam gledati, moraću se natjerati nekad. 

Jednostavno GT nije bio pravi završetak za Dragon Ball franšizu poslje onakvog DBZ :) i to mi je bilo baš žao. 

Što je još bitnije nisu usrali plot sa nekim glupim stvarima, DBS baš fino ide za sada i mislim da korača pravim putem što se tiče radnje. Jedino što je ostalo, i to se nadam se da će ga fino završiti i da DBS bude šlag na ovu odličnu franšizu :)

Pozdrav ekipa :) 

9 godina
neaktivan
Dragon Ball Super

Danas dosta dobra epizoda. Toppo vs Goku fajt bio je cist solidan. Izgleda da je Jiren dosta jaci od Toppo-a cime je Toppo izjavio da ako je Goku izjednacen s njime da nema sanse protiv Jirena. Ali jako glupa stvar mi je kaj su ubacila da Bulma treba roditi bas u vrijeme kada je multiverse tournament, ali izgleda da ce Vegeta odbiti turnir, no Goku ce traziti Whisa da ubrza rođenje?! Ugl, Vegeta je trebao biti u punoj snazi s treningom kako bi dostigao Goku-a jer o tome se cijelo vrijeme radi u DBS. A Goku je pak jos vise presao limit. Rođenje djeteta moze jedino dati poticaj Vegeti za neki rage mode jer ako izgube unisit ce njihov Universe, ali i dalje su to mogli da ti poslije samog turnira.

artuditu
12 godina
flpmyslf kaže...

Danas dosta dobra epizoda. Toppo vs Goku fajt bio je cist solidan. Izgleda da je Jiren dosta jaci od Toppo-a cime je Toppo izjavio da ako je Goku izjednacen s njime da nema sanse protiv Jirena. Ali jako glupa stvar mi je kaj su ubacila da Bulma treba roditi bas u vrijeme kada je multiverse tournament, ali izgleda da ce Vegeta odbiti turnir, no Goku ce traziti Whisa da ubrza rođenje?! Ugl, Vegeta je trebao biti u punoj snazi s treningom kako bi dostigao Goku-a jer o tome se cijelo vrijeme radi u DBS. A Goku je pak jos vise presao limit. Rođenje djeteta moze jedino dati poticaj Vegeti za neki rage mode jer ako izgube unisit ce njihov Universe, ali i dalje su to mogli da ti poslije samog turnira.

pa normalno da će suvjelovati u turniru, to su malo filleri da manga stigne anime, a vrijeme i trening može nadoknaditi u hyperbolic time chamberu

12 godina
Dragon Ball Super

DBS Manga Chaper 22

klik

SPOILER Vegeta SSJ Red 

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.3.2017 20:45 (ibme74).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice