Jel ovo Trunks SSB na slici ili?
Dragon Ball
- poruka: 2.968
- |
- čitano: 755.517
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nope, Base form
I found these leaks this morning: http://mantan-web.jp/2016/06/03/20160603dog00m200000000c.htmlhttp://natalie.mu/comic/news/189529 and translations say "On the [future] Earth, now freed from the threat of Cyborg, suddenly an individual named "Black" appears . Mirai Trunks tries to resist him, but not even the power of the Super Saiyan is enough to stop him. Mirai Bulma decides to seek help from Goku and Vegeta of ] the past, however, for six months after collecting the fuel for the machine of the time needed by a one-way trip, the Black formidable enemy stands before them (Bulma Trunks NDT).
Regarding the new section, the manufacturer FujiTV Osamu Nozaki, said: "We will see violent fights that will exceed time and space and will put the universe in danger, moving away a little 'atmosphere that Dragon Ball Super has accustomed us until now. After Majin Buu has followed freezer, and the next enemy of Goku and the others will be ... amazingly, Goku? the new visual art has done nothing but raise other questions, so just to fugarne one, I can say that the woman next to Trunks adult is right. Never in a series of crises / desperate situations in which Goku and Vegeta will be forced to close fight, Trunks and Mai came from the future will unexpectedly (?) a great contribution . I hope you will not be disappointed !! ". So, apparently Trunks will still be a Super Saiyan.
HYPE lvl over 9000
Slabo se pise,svi cekaju da krene akcija :D
Tako nekako!Za 3h30min hype dolazi
Nećete valjda ovako važnu epizodu gledati raw?
Ja ću čekati sub, nadam se samo da će izaći prije tekme sutra :)
Nećete valjda ovako važnu epizodu gledati raw?
Ja ću čekati sub, nadam se samo da će izaći prije tekme sutra :)
Naravno da se ceka sub :)
pogledat cu to u miru poslije tekme, laganini uz pivicu :D
SPOILER -samo slike likova,tako da zapravo nije neki spoiler
Bit će ovo zanimljivo. Ali onaj tune koji presječe epizodu i ide na kraju serije nikako se uklapa u ovu trenutnu radnju.
Odlična epizoda, sviđa mi se ovaj mračni ton. Nadam se da će ga zadržati kako Super ide dalje.
Odlična epizoda, sviđa mi se ovaj mračni ton. Nadam se da će ga zadržati kako Super ide dalje.
Yep,vjerojatno će biti tako kroz cijeli arc.A i nadam se da će ovaj arc trajati duže od 12 epizoda
Bila je u uvodnoj špici jedna scena s black gokuom i nekakvim zelenim kai-em, vjerojatno makaioshin (supreme kai demonskog svijeta) što bi dalo naslutiti porijeklo Blacka.
Samo me zanima sada kako će se "sastati" s tim Blackom, tko će ići u koji timeline jer smo vidjeli da se Trunks uspio vratiti u DBS timeline.
Kako je najavljeno, biti će i bogovi upleteni u priču, pa pretpostavljam da će Black doći u prošlost.
Moglo bi se malo i zakomplicirati,što je naravno dobro s obzirom da su prijašnji arcovi bili jednostavni i bez neke prave opasnosti
Mene najviše od svega zanima tko je taj "Black Goku".. dali je on stvarno Goku, pošto ej na kraj uepizode Trunksu rekao da je ovo kraj za njega "Sayiana" u tonu kao da on nije Sayian. Dali je moguće da je ovo Goku koji je umro u Trunksovom timelinu te kojim na neki nacin upravlja makaioshin.
Mene najviše od svega zanima tko je taj "Black Goku".. dali je on stvarno Goku, pošto ej na kraj uepizode Trunksu rekao da je ovo kraj za njega "Sayiana" u tonu kao da on nije Sayian. Dali je moguće da je ovo Goku koji je umro u Trunksovom timelinu te kojim na neki nacin upravlja makaioshin.
To je bila jedna od teorija, ide joj u prilog ona potara naušnica, kakvu je "normalni" Shin imao. Na špici, a i u nekim scena epizode se vidjelo da ne korisiti napade i tehniku kakvu je Goku koristio.
Što je bilo s Gokuovim tijelom i kako je opet u nečijem posjedu, tko zna...
Bit će zanimljivo saznati podrijetlo Black Gokua
Pa možda im je "zapelo za uho" da je goku legendarni sayian koji je ubio Friezu pa su odlučili uzeti njegovo tijelo, oživjeti ga i koristiti za svoje ciljeve. Tko zna koliko je sada moćan, možda stvarno dosegao neki novi nivo, kao SSJ White koji bi bio nešto suprotno naspram SSJ Blue. Uglavnom bit će zanimljivo, nadam se da ćemo već u idućoj epizodi čuti Trunksovu priču da barem saznamo odakle su došli i što on zna o njima.
Moram priznat da sam bio malo skeptičan kada sam prvi put čuo da je negativac "Goku Black", ono wtf. :D
No nakon ove epizode sam definitivno zaintrigiran. Zanimljiva mi je ova nova scena iz špice gdje prikazuju Blacka, nekako mi njegov borilački stav vuče na Whisa i Beerus-a (onako jedna ruka iza leđa).
Također, veliki plus je što nema nikakvih leakova i nitko nezna koji se vrag događa. Uvijek je zanimljivo nagađati i raspravljati.
Trenutno ima samo Dragon Ball prva serija.
Ostalo je u izradnji kao i cijela stranica.
Zanimljiva ideja možda da još dodaš neki kutak za fanmade crteže, stripove i slično.
Zašto Tokenizirani Goku ima jednu Potara naušnicu na vlehu, jer to poslije fuzije s Vegetom,kojeg je naknadno "sredio"(Damn you Kakarrot) ili to povećava moć.
Zanimljiva ideja možda da još dodaš neki kutak za fanmade crteže, stripove i slično.
Hvala uzet ću ideju u obzir
Evo i 1.dio DBZ soundtracka.
U zagradama piše za koju scenu, dio epizode se služila. Kao npr pjesma koja je svirala kad je Goku 1. put postao SSY
Može pomoć?
Koji dizajn vam se više sviđa?
Hvala
Jel si probao umjesto plave izbornicke trake (na slici jedan) stavit zutu? Bar meni ova cudno izgleda :S mozda je to i do navike, ko zna...