Što bi željeli čitati u novom Bugu izdvojena tema

poruka: 2.129
|
čitano: 633.697
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Što bi željeli čitati u novom Bugu

Želio bi okrugli stol o tome kako će nastaviti apple u budućnosti.

O tempora, o mores !

3 2 hvala 0
17 godina
odjavljen

test slušalica sa mikrofonom,od jeftinih do najskupljih

M4X @ 3.14zda GHz
Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
Re: Što bi željeli čitati u novom Bugu
Keops kaže...

Želio bi okrugli stol o tome kako će nastaviti apple u budućnosti.

Bolje crna naslovnica i minimalistički tekst bijelim slovima "Steve Jobs 24. 02. 1955 - 06. 10. 2011." i onda na idućoj strani ono šta bi trebalo bit na naslovnici....

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
14 godina
protjeran

Nešto uvezi početka programiranja, koji jezik za koje potrebe, koliko intenzivno,...

SENAID
14 godina
neaktivan

Da, bilo bi dobro da se uvede škola programiranja, kao prije što je bilo Photoshop škola...

Svaki broj 2-3 stranice.

Najbolje da se oboje uvede.

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.10.2011 22:18 (Defa.psd).
14 godina
neaktivan
mar123 kaže...

htio bi da naprave neki test zvucnika (2,1 i 5,1) jer je zadnji takav bio 2005. godine i mislim da bi mogli napisat par stranica o steve-u jer ipak je on jedan od velikana sto god mi mislili o njemu.

Stvarno bi mogli napraviti neki veći test zvučnika (2.1 i 5.1), al pošteno da ga odrade.

Remember, remember the Fifth of November, The Gunpowder Treason and Plot, I know of no reason Why Gunpowder Treason Should ever be forgot.
15 godina
neaktivan
vlad0 kaže...

Zbog toga što je svijet prepun puno važnijih ljudi u ICT-u koji su "zadužili svijet" (BTW, mrzim ovu jezičnu konstrukciju) puno više od Steve-a. I ako su oni dosada bili 'pokriveni' tek pokojom crticom u BUG-u, onda v'rit sve ako Steve zaslužuje svoju temu broja. 2-3 stranice bile bi posve dovoljne (po meni je čak i to pretjerano, ali OK - uzimam u obzir "prosječnog čovjeka").

DamageHigh kaže...
@Vlad0 - uglavnom se slazem s tobom, iako si mogao i poimence spomenuti te "puno vaznije ljude". Ovako ostaje samo na rjecima.
Medutim, to sto su oni puno vazniji, ne umanjuje cinjenicu da je Jobs bio jedna velika ikona ICT-a, koja je poprilicno utjecala na njegov razvoj. Mislim da Bug kao casopis koji pise upravo o IT-u, njegovu smrt mora popratiti, kao i bilo koje druge bitne licnosti. Ne kazem da to mora biti tema broja, ali ne vidim niti zasto "ne dolazi u obzir" (iako ne znam od kud pravo da vi govorite sto dolazi u obzir, a sto ne...ali manje bitno). U svakom slucaju, mi smo svoje rekli. Ostaje na Bugovcima da vidimo na koji nacin ce to sloziti.

Npr. J. Bardeen, J. Backus, T. J. Berners-Lee, R. S. Tomlinson, T. J. Watson, R. Metcalfe, J. A. Gosling, R. M. Stallman, E. F. Codd, itd. itd. Bezveze mi je bacati imena jer ionako mislim da velika većina ljudi nema pojma tko su ti ljudi (TU za one koji su ipak uspjeli prepoznati pokoje ime). Djelomično je za to kriv i BUG - neka su se imena spomenula tek na onim timeline pregledima događanja u ICT-u kroz povijest. Što je, da se razumijemo, posve u redu ako je politika časopisa takva da se ne obrađuju biografije ICT velikana u detalje. Ali u tom slučaju ni S. Jobs ne može biti tema broja. Simple as that.

A ovo... Imam svako pravo reći/napisati što god želim dok god time ne kršim pravila ovog foruma na koja sam pristao prilikom registracije. OK? {#}

Retry. Reboot. Reinstall. Reformat.
14 godina
neaktivan
Defa.psd kaže...

Da, bilo bi dobro da se uvede škola programiranja, kao prije što je bilo Photoshop škola...

Svaki broj 2-3 stranice.

Najbolje da se oboje uvede.

Hah, i jos test zvucnika pa ce nam bug biti od 300 strana :D

AOM... (mmm)
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.10.2011 14:20 (Games 4 life).
16 godina

pa i neka bude. doma imam cijelu kolekciju bugova i kad pogledam kako su oni brojevi iz 2008 i stariji bili debeli a ovi sad su tanki.

Moj PC  
9 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ako stevo bude na naslovnici buga, prekidam pretplatu istog trenutka... {#}

autori koje ignoriram: Sinatra, Ezio, alen-c
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.10.2011 17:14 ((s)izgoreo).
Moj PC  
8 1 hvala 0
16 godina
odjavljen
(s)izgoreo kaže...

Također.

Dennis Ritchie obavezno mora dobiti minimalno 4-5 stranica.

Jaco,moja mater te traži!
14 godina
protjeran
vexx5555 kaže...
(s)izgoreo kaže...

Također.

U potpunosti se slažem, ali ima i onih Fanboysa, naravno Apple-ovih, koji će iz suprotnog razloga otkazati pretpaltu :), jao Stevo je zaista doprinjeo razvoju računarsta{#}.

SENAID
16 godina
neaktivan

možda test pasivnih grafičkih kartica ?

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mar123 kaže...

htio bi da naprave neki test zvucnika (2,1 i 5,1) jer je zadnji takav bio 2005. godine i mislim da bi mogli napisat par stranica o steve-u jer ipak je on jedan od velikana sto god mi mislili o njemu.

Definitivno napraviti test 2.0 i 2.1 zvučnika barem.

Onaj test što je bio prije skoro 2 godine je bio više nego sramotan.To je ovaj broj

Broj 150 BUG - to je definitivno bio najbolji test zvučnika , tako nešto kad bi napravili bi bilo vrhunski.

Još je bilo u broju 183 test zvučnika , neloš.

Dajte nešto treba uraditi na tom pitanju , ljudi su katastrofalni po pitanju zvuka.Samo bas bas i bas , drugo ništa ne vide.

Barem nešto do kraja ove godine.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.10.2011 11:03 (explorer 4).
14 godina
neaktivan

Hard test Alienware-a M18X {#}

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
17 godina

Volio bih pročitati u Bugu tekst na temu:

Usporedba integriranih i diskretnih zvučnih kartica.

Čisto da čitatelji vide koje su prednosti neintegriranih zvučnih kartica, kako onih jeftinijih tako i onih skupljih.

213.202.106.145:28960 TDM PROMOD 211 Tarrget Rush Team server
Moj PC  
11 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
191x7 kaže...

Volio bih pročitati u Bugu tekst na temu:

Usporedba integriranih i diskretnih zvučnih kartica.

Čisto da čitatelji vide koje su prednosti neintegriranih zvučnih kartica, kako onih jeftinijih tako i onih skupljih.

i da recimo na diskretnoj zvučnoj testiraju slušalice

da li one naj/skuplje zaista daju viši spektar i prednost u igrama u odnosu na jeftine

M4X @ 3.14zda GHz
16 godina

slazem se s prethodnih par psotova. definitivno treba napravit u bug-u neku temu koja ima veze sa zvukom. bug je posto pun glupih reklama i broj stranica se svakim brojem drasticno smanjuje. glavno da oni stalno jedno te iste teme mecu, pa ja mislim da je tema monitori bila svaka tri broja. doma imam kolekciju brojeve cijelog ovog desetljeca i igledam kad ono samo neki testovi usranih monitora, ajde da su neki posteni monitori nego uvijek neka srnaja do 22" ili do 1000 kn. kad vec stalno monitore mecu nek naprave test ips monitora. izasli su nasljednici mnogih zvucnika koje su prije recenzirali pa bi ih mogli obraditi i napisati dali su bolji od prethodnika etc. ajde sad ovaj zadnji broj je bio jedan od boljih ove godine ali onaj dvobroj mi je uzasan bio. malo vise stranica bi mogli stavljat jer gledam prije su bugovi bili debeli a sad ovo je tanko ko nista. nadam se da bugovci citaju ovu temu i da uvaze neku od nasih zelja jer im mi placamo casopise.

Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Volio bih vidjeti test sluški za mp3 playere/mobitele do 300 kn.

1 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

Volio bi da u jednom bliskom budućem broju Bug-a bude glavna tema digitalna fotografija i/ili digitalni fotoaparati i dodatna oprema za one koji bi se malo ozbiljnije htjeli bavit fotografiranjem, nešto u tom stilu. Koristim kompaktni fotoaparat i volio bi si nabavit jedan malo bolji fotoaparat, jer hoću kvalitetnije slike. Siguran sam da bi u Bug-u čitao zanimljive tekstove bazirane na te teme.

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
vexx5555 kaže...
(s)izgoreo kaže...

Također.

a justin bieber? hoćete onda otkazivat pretplatu?

Work like you don't need money, love like you've never been hurt, dance like no one's watching And SEED LIKE THERE IS NO BANDWIDTH LIMIT
16 godina
neaktivan

U kojem se broju spominje i5-2500k (ako se spominje)??

http://gtabalkan.com | http://www.webosfera.net
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.10.2011 22:19 (joze).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
joze kaže...

U kojem se broju spominje i5-2500k (ako se spominje)??

Veljača 2011. 

14 godina
neaktivan

Neki dan mi je došlo u glavu da nebi bilo loše da se više iskoriste QR kodovi. Inače BUG volim čitati u svojem omiljenom bircu i često me zanima od kud je pojedina slika, video ili detaljnije spcifikacije nekog proizvda ili izvor texta. Ne znam koliko je komplicirano ubaciti kod u text, podnožje slike ili gdje god, a da ne zauzima previše mjesta, i vjerujem da ćitateljima nebi previše smetao.

4 0 hvala 1
15 godina
Angus_Young kaže...

Neki dan mi je došlo u glavu da nebi bilo loše da se više iskoriste QR kodovi. Inače BUG volim čitati u svojem omiljenom bircu i često me zanima od kud je pojedina slika, video ili detaljnije spcifikacije nekog proizvda ili izvor texta. Ne znam koliko je komplicirano ubaciti kod u text, podnožje slike ili gdje god, a da ne zauzima previše mjesta, i vjerujem da ćitateljima nebi previše smetao.

Stavit ću anketu:

20 Podržavam ideju
2 Ne podržavam
ako sam ti ikako pomagao,stisni hvala\\\\\\\\\\\\http://life-is-hard.co.cc
16 godina
Angus_Young kaže...

Tako sam ja mislio, da umjesto najobičnijih linkova (pogotovo u kolumnama, gdje ima slobodnog mjesta), se stavi i QR code...

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
14 godina

Ja sam za jedino ako se oboje stavi jer nemaju svi smartphone

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
zelenbic kaže...

Ja sam za jedino ako se oboje stavi jer nemaju svi smartphone

Pa naravno. Iako, i najobičniji dummy-telefoni s podrškom za Javu mogu skenirat QR kod.

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
15 godina
neaktivan

Kad smo već kod smartphonea, mogli bi napisati nešto o njihovom rutanju.

0 Za
3 Protiv

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Cooler Master kaže...

Kad smo već kod smartphonea, mogli bi napisati nešto o njihovom rutanju.

Sumnjam da se o tome smije pisati.

Ako proizvodjaci ne primaju reklamacije rutanih mobitela, zar je to uopste dozvoljeno?

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice