Neka se ne nađu uvrijeđeni svi oni koji su mi neki dan post preko nekoliko puta TD, i neka mi se ne zamjeri na početku moguć mali Off Toppic, s novim brojem BUG-a, vidim da sam barem malo bio u pravu i da su me neki dobri ljudi shvatili, ipak Android tržište i tema je općenito n porastu i expanzija je ne na kvadrat već raste exponencijalno, u svakom slučaju mi smo, krajnji korisnici na dobitku.
Ono što bih želio čitati u novom broju BUG-a je jedna tema koju se je jako davno nekada obradilo, ali nije zagorega obnoviti gradivo, neka se vidi što je nova i kakve su mjere kvalitete, proizvodni standardi/dni, moguć napredak!?
Tema je bila o torbama koje nam služe za transport naših računalnih gadgeta, netbook-ova, ultimativnih prijenosnika, laptopova, desktop zamjenskih račumala, Ipad-ova i sličnih drugih padova, i svega što koristimo kada radimo i/ili se zabavljamo kada smo na poslu, čekamo avion, autobus, ili samo lutamo internetom u svom omiljenom WiFiu kafiću, ujutro dok se ispija lagana jutarnja 1 kavica.
Nadam se barem 10 TD-a, a u idućem BUG-u neka se obradi tema o torbama za naše ljubimce.
Mali P.S. osobno imam namjeru kupiti 12 ili 13 inchno računalo, želim i neku kvalitetniju verziju case-a za njega, nešto hard, s dobrom debljom izolacijom, za nošenje preko ramena, može i kao lite ruksak, čini mi se da bi ovo mogla biti jedna tema za najnoviji BUG.