Neka se ne nađu uvrijeđeni svi oni koji su mi neki dan post preko nekoliko puta TD, i neka mi se ne zamjeri na početku moguć mali Off Toppic, s novim brojem BUG-a, vidim da sam barem malo bio u pravu i da su me neki dobri ljudi shvatili, ipak Android tržište i tema je općenito n porastu i expanzija je ne na kvadrat već raste exponencijalno, u svakom slučaju mi smo, krajnji korisnici na dobitku.
Ono što bih želio čitati u novom broju BUG-a je jedna tema koju se je jako davno nekada obradilo, ali nije zagorega obnoviti gradivo, neka se vidi što je nova i kakve su mjere kvalitete, proizvodni standardi/dni, moguć napredak!?
Tema je bila o torbama koje nam služe za transport naših računalnih gadgeta, netbook-ova, ultimativnih prijenosnika, laptopova, desktop zamjenskih račumala, Ipad-ova i sličnih drugih padova, i svega što koristimo kada radimo i/ili se zabavljamo kada smo na poslu, čekamo avion, autobus, ili samo lutamo internetom u svom omiljenom WiFiu kafiću, ujutro dok se ispija lagana jutarnja 1 kavica.
Nadam se barem 10 TD-a, a u idućem BUG-u neka se obradi tema o torbama za naše ljubimce.
Mali P.S. osobno imam namjeru kupiti 12 ili 13 inchno računalo, želim i neku kvalitetniju verziju case-a za njega, nešto hard, s dobrom debljom izolacijom, za nošenje preko ramena, može i kao lite ruksak, čini mi se da bi ovo mogla biti jedna tema za najnoviji BUG.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi