Što bi željeli čitati u novom Bugu izdvojena tema

poruka: 2.129
|
čitano: 627.326
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Što bi željeli čitati u novom Bugu

Neka se ne nađu uvrijeđeni svi oni koji su mi neki dan post preko nekoliko puta TD, i neka mi se ne zamjeri na početku moguć mali Off Toppic, s novim brojem BUG-a, vidim da sam barem malo bio u pravu i da su me neki dobri ljudi shvatili, ipak Android tržište i tema je općenito n porastu i expanzija je ne na kvadrat već raste exponencijalno, u svakom slučaju mi smo, krajnji korisnici na dobitku.

Ono što bih želio čitati u novom broju BUG-a je jedna tema koju se je jako davno nekada obradilo, ali nije zagorega obnoviti gradivo, neka se vidi što je nova i kakve su mjere kvalitete, proizvodni standardi/dni, moguć napredak!?

Tema je bila o torbama koje nam služe za transport naših računalnih gadgeta, netbook-ova, ultimativnih prijenosnika, laptopova, desktop zamjenskih račumala, Ipad-ova i sličnih drugih padova, i svega što koristimo kada radimo i/ili se zabavljamo kada smo na poslu, čekamo avion, autobus, ili samo lutamo internetom u svom omiljenom WiFiu kafiću, ujutro dok se ispija lagana jutarnja 1 kavica.

Nadam se barem 10 TD-a, a u idućem BUG-u neka se obradi tema o torbama za naše ljubimce.

Mali P.S. osobno imam namjeru kupiti 12 ili 13 inchno računalo, želim i neku kvalitetniju verziju case-a za njega, nešto hard, s dobrom debljom izolacijom, za nošenje preko ramena, može i kao lite ruksak, čini mi se da bi ovo mogla biti jedna tema za najnoviji BUG.  

ATJ Lučko
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

u novom bugu ja bih želio vidjeti review od thermaltake level 10 gt kućišta.

Unaprijed hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Opis, provjera funkcionalnosti i korisnost programa za čišćenje i optimizaciju Windowsa. Jesu li uopće potrebni te jesu li besplatne verzije dovoljno dobre za obavljanje tog posla.

...
Moj PC  
9 0 hvala 0
15 godina
Re: Što bi željeli čitati u novom Bugu
mario.L_hr kaže...

Predlažem jednu malo zahtjevniju temu.

Multifunkcijskui uređaji za profi primjenu. Tu ne mislim na stolne uređaje koji mogu printati, scanirati i kopirati već na samostojeće mrcine koje uz prethodno navedeno mogu imati raznorazne zgodne stvarčice (finišere, mogućnost uveza,...). Za selekciju postaviti izlazni format A3. Temu podijeliti u dva dijela. U prvom obraditi C/B uređaje a u drugom obraditi uređaje u boji. Bilo bi dobro kada bi se u cijeloj priči pokazala i ekonomska strana (koliko nas stvarno košta ispis jednog papira po svakom uređaju).

Još kada bi u istom broju obradili i plotere velikog formata (puste želje).

Ima li nade za neku od gore spomenutih tema?

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
14 godina
neaktivan
kingmedo kaže...

Opis, provjera funkcionalnosti i korisnost programa za čišćenje i optimizaciju Windowsa. Jesu li uopće potrebni te jesu li besplatne verzije dovoljno dobre za obavljanje tog posla.

Takva tema bi bila super.

May the Force be with you!!
16 godina
odjavljen

Želim da u Samogradnji bude modanje kučišta te da to isto kučište dijele na nagradnoj igri.

Moj broj mobitela- 091 172 6697 Moja web stranica- http://mobiservis.webs.com/
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
moderator
mario.L_hr kaže...
mario.L_hr kaže...

Multifunkcijskui uređaji za profi primjenu. Tu ne mislim na stolne uređaje koji mogu printati, scanirati i kopirati već na samostojeće mrcine koje uz prethodno navedeno mogu imati raznorazne zgodne stvarčice (finišere, mogućnost uveza,...). Za selekciju postaviti izlazni format A3. Temu podijeliti u dva dijela. U prvom obraditi C/B uređaje a u drugom obraditi uređaje u boji. Bilo bi dobro kada bi se u cijeloj priči pokazala i ekonomska strana (koliko nas stvarno košta ispis jednog papira po svakom uređaju).

Ne. Takve profi uređaje povremeno opisujemo u Mreži, istina dosta rijetko...

A i trend je da se takvi uređaju iznajmljuju, pa je upitno koliko uopće profi čitatelja-kupaca zanimaju takvi veliki uredski pisači/kopirke i sve ostalo što još mogu biti...

...
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.4.2011 0:05 (Miro).
15 godina
Miro kaže...
mario.L_hr kaže...
mario.L_hr kaže...

Ne. Takve profi uređaje povremeno opisujemo u Mreži, istina dosta rijetko...

A ništa onda. Može bar kartica teksta i kakva slika kod izlaska novih ploter ili multića. To i nije baš tako često.

EDIT: Znam da se iznajmljuju. Baš imamo jednog Canona u uredu. Nama je lik koji renta izoptimizirao priču prema našim potrebama i godišnje ušparao cca 5.000 kn najma.

Ploteri?

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.4.2011 0:03 (mario.L_hr).
17 godina
moderator
mario.L_hr kaže...

A ništa onda. Može bar kartica teksta i kakva slika kod izlaska novih ploter ili multića. To i nije baš tako često.

Imamo u planu test nekoliko naprednijih multifunkcijskih uredskih uređaja, još nismo definirali hoće li završiti u Bugu ili Mreži, no to ćeš već saznati i sam kada vidiš najavu sadržaja budućih  brojeva {#}

...
16 godina
Ja bih tražio neki review dslr-ova do 6000 kn
ako ne to onda da li možete uvesti natrag nešto od ovog :

Desktop mjeseca ili Photoshop škola.

Prijedlog 2.

Jel moguće da umjesto tih desktop mj. itd. stavite PC mjeseca pa da šaljemo slike svojih pila iznutra i izvana pa vi odaberete koji je najbolji i taj dobiva majicu.

Zamolba za periferija test : Test Web kamera do 500 kn

Hvala unaprijed.
Atomska bubamara. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
17 godina
moderator
Mitch kaže...

Prijedlog 2.

Jel moguće da umjesto tih desktop mj. itd. stavite PC mjeseca pa da šaljemo slike svojih pila iznutra i izvana pa vi odaberete koji je najbolji i taj dobiva majicu.

svojedobno smo imali takvu rubriku, ali su dolazile vrlo loše snimljene fotografije, a i nije bio neki lud izazov, pa je vremenom ugasla...

a i na forumu se objavljuje hrpetina tih slika, pa ne znam koliko ima smisla samo mrvice od toga objaviti u Bugu?!?

...
16 godina
Miro kaže...
Mitch kaže...

Prijedlog 2.

svojedobno smo imali takvu rubriku, ali su dolazile vrlo loše snimljene fotografije, a i nije bio neki lud izazov, pa je vremenom ugasla...

a i na forumu se objavljuje hrpetina tih slika, pa ne znam koliko ima smisla samo mrvice od toga objaviti u Bugu?!?

Hvala na čitanju.

Ma nisam znao, dobro bi bilo da napravite nekaj da se može majica dobit (možda smanjit nagradni fond :D)

15 godina

Želio bih pročitati jednu dobru rezenciju igre World of Tanks.

Također, bilo bi zgodno kada bi s Wargamingom organizirali nekakvu akciju dijeljenja promotivnih ključeva (tko kupi bug, dobije ključ), nešto kao vaše kolege iz srpskog časopisa Digital!, samo naravno, ne tako traljavo riješeno. Bila bi to svojevrsna potpora igračima u [BOLT] klanu (Bug OnLine Tanks/Team), koji su vam, mislim, priuštili solidnu reklamu..=)

Hvala! {#}

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.5.2011 16:10 (DamageHigh).

54 0 hvala 4
15 godina
neaktivan
Sta bih volio citati u nekom od narednih brojeva BUG-a:

- test media playera (nije vec dugo bilo)
- test alata za backup i detaljniji opis rada istih (Acronis, Norton, Paragon i ostali)
- "skola" C-a (C/C++/C#) ili nekog drugog jezika koja bi se kroz par tutorijala prosirila na par brojeva
- test kucista (CM, Lian LI, Corsair, Antec....)
- tu je i novi Ubuntu 11.04 pa vjerujem da zasluzuje koju stranicu u casopisu
- mozda nebi bilo lose napisati nesto o alatima koji ce pomoci ljudima da ne gube tako cesto svoje Gmail i sl accounte (ako ste primjetili ovo je sve cesca pojava pa nebi bilo lose ljudima u par rijeci reci na sta pripaziti i koje alate nebi bilo lose imati na kompu da I'm se ne desavaju ovakve stvari)

Eto, mojih par ideja. ;)
First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
14 godina
neaktivan

zelio bih citati u iducem bug-u recenziju o PSP 2 (NGP)... {#}

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
strbi kaže...

pa to ti je u ovom broju

moja greska, 220 broj, 142. strana

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.5.2011 14:25 (Mitch).
16 godina
win32 kaže...
Sta bih volio citati u nekom od narednih brojeva BUG-a:

- test media playera (nije vec dugo bilo)
- test alata za backup i detaljniji opis rada istih (Acronis, Norton, Paragon i ostali)
- "skola" C-a (C/C++/C#) ili nekog drugog jezika koja bi se kroz par tutorijala prosirila na par brojeva
- test kucista (CM, Lian LI, Corsair, Antec....)
- tu je i novi Ubuntu 11.04 pa vjerujem da zasluzuje koju stranicu u casopisu
- mozda nebi bilo lose napisati nesto o alatima koji ce pomoci ljudima da ne gube tako cesto svoje Gmail i sl accounte (ako ste primjetili ovo je sve cesca pojava pa nebi bilo lose ljudima u par rijeci reci na sta pripaziti i koje alate nebi bilo lose imati na kompu da I'm se ne desavaju ovakve stvari)

Eto, mojih par ideja. ;)

potpis

ovo za kućišta je izvrsna preporuka, no ja bi tu ubacio i LC Power jer njihovo 922b puritas kućište je IZVRSNO za do 300 kn

16 godina
protjeran

Kako funkcionise racunar, od atoma do obavljanja zadataka! Cijeli broj da se posveti tomu, jedno 100 strana.

Mitch kaže...
Ja bih tražio neki review dslr-ova do 6000 kn

Imas u broju 200.

Ako je jedini zivot koji imam onaj na BUG-u, da li to znaci da ja nemam zivota?
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.5.2011 13:43 (Mentalist).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Mentalist kaže...

Kako funkcionise racunar, od atoma do obavljanja zadataka! Cijeli broj da se posveti tomu, jedno 100 strana.

ma najbolje cijeli broj

za takvo nešto trebaju "skinut" prašinu za svoje stare izdavačke kuće za knjige

16 godina
protjeran
Mitch kaže...
Mentalist kaže...

ma najbolje cijeli broj

za takvo nešto trebaju "skinut" prašinu za svoje stare izdavačke kuće za knjige

Ukoliko je ovo neki sarkazam, zasto ne bi?

Svakako rijetko kad imaju dobar broj, a ovaj bi bio savrsen. Pratim BUG od 200-tog broja, ali me recenzija Sandy Bridge-a bas iznenadila, jer je je nisam bas u potpunosti razumio.

16 godina
odjavljen
Mentalist kaže...

Svakako rijetko kad imaju dobar broj, a ovaj bi bio savrsen. Pratim BUG od 200-tog broja, ali me recenzija Sandy Bridge-a bas iznenadila, jer je je nisam bas u potpunosti razumio.

A ti misliš da svatko tko čita Bug je od 4. godine svog života znao ama baš sve o kompovima i IT-u općenito?

Pa informiraj se, nađi na netu.

Moj broj mobitela- 091 172 6697 Moja web stranica- http://mobiservis.webs.com/
16 godina
protjeran
vexx5555 kaže...
Mentalist kaže...

A ti misliš da svatko tko čita Bug je od 4. godine svog života znao ama baš sve o kompovima i IT-u općenito?

Pa informiraj se, nađi na netu.

Necu, hocu u BUG-u!

14 godina
neaktivan
Mitch kaže...
strbi kaže...

pa to ti je u ovom broju

cek u broju 222 ima o ngp-u...imam broj 222 ali nigdje nisam vidio nista o ngp-u

16 godina
strbi kaže...
Mitch kaže...
strbi kaže...

pa to ti je u ovom broju

cek u broju 222 ima o ngp-u...imam broj 222 ali nigdje nisam vidio nista o ngp-u

sry krivi broj, 220 broj, 142. strana

14 godina
neaktivan

a jbg..nemam broj 220...pretplata godisnja mi krenula od ovog mjeseca...ima li za kupiti stari broj? ili da slikas pa mi posaljes na mail...zanima me jer bi si ga htio pikunuti

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
strbi kaže...

a jbg..nemam broj 220...pretplata godisnja mi krenula od ovog mjeseca...ima li za kupiti stari broj? ili da slikas pa mi posaljes na mail...zanima me jer bi si ga htio pikunuti

Imaš taj broj doma ;)

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA
16 godina
strbi kaže...

probaj u digitalnoj arhivi

bug online -> bug -> odabereš broj i digitalna arhiva

15 godina
neaktivan

Bilo bi super da napravite malo veći review malih igrica (one do 150-200 mb), nemamo svi jake konfiguracije, dosta nas treba negdje trošiti vrijeme dok smo na poslu, u školi i slično, a igrice kao što je Minecraft su dušu dale {#}

Ne postoje naši stalni prijatelji i naši stalni neprijatelji, postoje samo naši stalni interesi. Winston Churchill
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Prvi put se ukljucujem u forum i nisam stigao pogledati dali je neko predlozio temu CUDA.
Rado bih citao koliko se rasprostranila tj. koliko softwera se izvrsava na grfickim karticama.

2 0 hvala 0
14 godina
Volio bi da napišete gamersku temu o izradi igara, od početaka do sada, a i da malo zavirite u budućnost...
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice