Što bi željeli čitati u novom Bugu izdvojena tema

poruka: 2.129
|
čitano: 632.457
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Što bi željeli čitati u novom Bugu

test netbook-ova. Planiram kupiti jedan a usput zadnji test je bio u 2009-oj(koliko se sjecam).

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Što bi željeli čitati u novom Bugu
DamageHigh kaže...
1337Code_breaker kaže...
na kraju gameplaya imas optimalnu konfu (oko 5000) i max slozenu od najjacih komponenti, korisna stvar, no cesto lose slozena, ako to bug dobro izvede bilo bi sjajno :)

Zbog čega kad takve teme redovito izlaze kao teme brojeva? Pa ne promjeni se baš toliko tržište da se svaki mjesec treba slagat nova konfa. A ovo "max slozenu od najjacih komponenti.." neću ni komentirati. Potpuno beskorisno kao i XPC (ali ajde, ovo je jednom godišnje, za gušt, pa može proć..{#}).

tandara kaže...

Evo ja mislim da bi vrh vrhova bilo kad bi forumaši sami osmislili tj,kreirali jedan broj bug-a.

Tj.nekoliko njih napiše kolumne,pa se izaberu najbolje.

Onda recenzije igara.

Nekoliko njih priloži svoju samogradnju,pa se opet izabere najbolja samogradnja i sl.

Ali ipak mislim da bi kao što sam naveo u nekliko postova iznad,trebalo uvesti 5-6 stranica s foruma

Taj broj sigurno ne bi kupio. Ne znam zašto svi misle da mogu biti novinari.

I ovo s forumom u časopisu..isto ne kužim..jedino za produljenje nečijeg e-penisa, kak bi Ivo reko. To sve se može pročitati i na forumu i to - potpuno besplatno.

Čuj,mogu ti reć da pola onih koji kupuju bug nema profil na forumu,pa to sam vidis kad netko oosvoji nagradu

Za zahvaliti postoji gumb HVALA!
16 godina

Pa ne moraš imati profil na forumu da bi ga mogao čitati..

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
15 godina
neaktivan

MS-DOS igre{#}

Dejan
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina

Bez uvrede, ali mislim da forum i BUG kao casopis nikako ne treba mjesati i forum nema sta traziti u njemu.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
tnakir kaže...

Ja bih zelio citati novi Bug. Jos mi nije dosao. Pasmateripostarimaiposti.

Jos uvijek nije dosao :(

Idemo kod Petre Sanader na party... nema joj staroga doma!
15 godina
neaktivan

Evo jedna zgodna ideja za temu SAMOGRADNJA:

Video prilog o samogradnji.....dakle nešto slično video prilozima kipkay-a

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am B-)
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.1.2011 14:21 (Krešo91).
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Test vrhunskih gamer-laptopa tipa Alienware i sličnih da malo parimo oči nad tim zvijerima.

May the Force be with you!!
16 godina
neaktivan
Linkosaan kaže...

Test vrhunskih gamer-laptopa tipa Alienware i sličnih da malo parimo oči nad tim zvijerima.

Sad imas test laptopa od 17 i vise incha. 

Od nekih "super laptopa" jedino je Alienware dostupan u Hrvatskoj (ako u te superlaptope ne racunamo Asuse, HPe, Acere,...). 

Za ostale, tipa Alienware, ces oci morat pasti na webu... ;)

[=XII=] {_.:BRUNO:._} ||| ''If something is hard to do, then it's not worth doing.'' Homer
16 godina
protjeran

Nakon sastava, valjda bi trebao citati svoju kolumnu.

Polako, ali sigurno, BUG postaje trash. (uzdah)
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

Ako su bili 17" Laptopi mislim da je vrijeme došlo i 15-eke!

Ima ih jaaako puno na tržištu a cijene im se kreću od 2800 do 10k+ pa mislim da bi tu mogao pasti jedan veliki usporedni

I da, SAMOGRADNJA bilo šta samo više nje {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.1.2011 19:55 (rooswelt1991).
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

Nakon sastava, valjda bi trebao citati svoju kolumnu.

Jep

A onda i svoje novine, pa casopis....

[=XII=] {_.:BRUNO:._} ||| ''If something is hard to do, then it's not worth doing.'' Homer
15 godina
neaktivan

Želio bi vidjeti kako izgleda moderatorsko i administratorsko sučelje BUG foruma.

Ako može koja slikica i malo teksta u rubrici o forumu {#}

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am B-)
Moj PC  
9 0 hvala 3
16 godina
odjavljen
Krešo91 kaže...

Želio bi vidjeti kako izgleda moderatorsko i administratorsko sučelje BUG foruma.

E to mene zanima, ali sam se bojao pitat. Još da je to sučelje moje...{#}

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697 ili posjetite stranicu- http://mobiservis.webs.com/
15 godina
neaktivan

Do sada neznam nakon ovih promjena si imao zeleno polje na vrhu i sastrane gdje su tvoje informacije, o prijavljenim situacijama, modovskim podešenjima i tako

BAZINGA As a theoretical physicist, he possesses a master's degree, two PhDs, and an IQ of 187.

0 0 hvala 0
17 godina
vexx5555 kaže...
Krešo91 kaže...

E to mene zanima, ali sam se bojao pitat. Još da je to sučelje moje...{#}

Jednom davno, prije više od jedne godine, netko od moderatora je postavio ss, pa se moglo vidjeti, ali više se nesjećam tko ni gdje :D

dobra ideja

17 godina

ocemo duplericu u sredini.

Balavim provokatorima,odgovorit ce moj glasnogovornik. http://www.youtube.com/watch?v=qCTc4zz-b6g
Moj PC  
20 0 hvala 6
16 godina
neaktivan
torrente kaže...

ocemo duplericu u sredini.

Pa nije valjda da ćeš se zaustaviti samo na jednoj, pa uz ovu mora ići neka usporedba .

Kako ćemo znati koja je bolja ;)

http://www.demonoid.me/users/franjo15
15 godina
neaktivan
i naravno par bencheva na dvd-u :D
तुम सच में करने के लिए पर्याप्त गूगल में इस डाल अनुवाद समय क्या करना है
16 godina
neaktivan

slažem se, mislim lajkaš a još niti poduzeo ništa o tome, a što se tiče može i jedna zasebna tema o overcloking curama

hahaha i njihovim performansama :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
otkud tebi da ja nista nisam poduzeo na tom pitanju xD
तुम सच में करने के लिए पर्याप्त गूगल में इस डाल अनुवाद समय क्या करना है
16 godina
neaktivan

ma ne ti, torrente, započeo je nešto što nije dovršio :P

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.1.2011 2:18 (Franjo15).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Neka se samogradnja malo popravi. 

perodigitron
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ajde plizzz napisite par straniica o adobe AE, Pr,Ps,ilustrator.........

to su jako korisni programi i o njima se treba vise pisati...

Potpisao.
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

Zelio bih da mi dodje na vrijeme. Ovaj zadnji mi je dosao 23.1 i 24. 1. (drugi primjerak kojeg su poslali). 

2 0 hvala 0
15 godina

Prošli tjedn sam se dobrano namučio radeći frendu haeder i footer u Wordu i Excelu. U Wordu je još nekako i išlo ali sam na kraju u Excellu odustao i header napravio u prvih 6 redova koje sam mu zakvačio da se svaki put printaju i točka. Iznenadilo me da je Excel poprilično manjkav i inferioran Calcu (Open/Libre Office) što se tiče manipulacije znakovima (nmea mogućnosti Outlinea, ne mogu se raširiti i skupiti pojedini redovi teksta u ćeliji s više redova istog).

Znam da ste usporedbu prožvakali miljun puta i da MS odnosi pobjedu po mogućnostima i opremljenosti paketa ali predlažem da odradite usporedni test koji će obuhvatiti tri svakodnevna slučaja u životu ljudi:

1. upotreba kod tajnica (dopisi, fakture, tabele, ...)

2. upotreba u inženjerskoj praksi (proračuni s formulama, troškovnici,...)

3. upotreba u školstu (seminari, referati, ....)

Predlažem da temu na strani MS-a odradi Drago a na strani OO/LO Anđelko Iharoš (nadam se da sam dobro napisao ime i prezime, godine su stisnule a i ginka ponestaje). Prije početka bi se definirali standardni predlošci a na kraju bi se pregledao rezultat i svaki od autora bi opisao vlastito iskustvo kod izrade.

Osobno znam da je MS Office nakrcan svim i svačime ali već neko vrijeme uvjeravam sve oko mene da pređu na OO/LO jer u svakodnevnom radu većina ne treba ni 5% svih tih mogućnosti (o cijeni i legalnosti korištenja da ne govorimo).

7 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Zanimljivo, volio bih o nečemu takvom čitati u Bug-u jer vjerujem da ima mnogih koji se nekad znaju dobro napatiti radeći sa office alatima.

May the Force be with you!!
16 godina
odjavljen

Nije baš da spada ovdje, ali ja bih želio da se na kioscima nađu Bugove knjige. One koje su prije izašle su bile odlične, a sad je vrijeme za nove. Neka prva bude o radu u UNIX/Linux os-evima.

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697 ili posjetite stranicu- http://mobiservis.webs.com/
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
mario.L_hr kaže...

Prošli tjedn sam se dobrano namučio radeći frendu haeder i footer u Wordu i Excelu. U Wordu je još nekako i išlo ali sam na kraju u Excellu odustao i header napravio u prvih 6 redova koje sam mu zakvačio da se svaki put printaju i točka. Iznenadilo me da je Excel poprilično manjkav i inferioran Calcu (Open/Libre Office) što se tiče manipulacije znakovima (nmea mogućnosti Outlinea, ne mogu se raširiti i skupiti pojedini redovi teksta u ćeliji s više redova istog).

Znam da ste usporedbu prožvakali miljun puta i da MS odnosi pobjedu po mogućnostima i opremljenosti paketa ali predlažem da odradite usporedni test koji će obuhvatiti tri svakodnevna slučaja u životu ljudi:

1. upotreba kod tajnica (dopisi, fakture, tabele, ...)

2. upotreba u inženjerskoj praksi (proračuni s formulama, troškovnici,...)

3. upotreba u školstu (seminari, referati, ....)

Predlažem da temu na strani MS-a odradi Drago a na strani OO/LO Anđelko Iharoš (nadam se da sam dobro napisao ime i prezime, godine su stisnule a i ginka ponestaje). Prije početka bi se definirali standardni predlošci a na kraju bi se pregledao rezultat i svaki od autora bi opisao vlastito iskustvo kod izrade.

Osobno znam da je MS Office nakrcan svim i svačime ali već neko vrijeme uvjeravam sve oko mene da pređu na OO/LO jer u svakodnevnom radu većina ne treba ni 5% svih tih mogućnosti (o cijeni i legalnosti korištenja da ne govorimo).

Misim da su vec radili usporedjbe Officea vs ostalih alata tipa OO. Mislim da je to bilo kroz zadnjih godinu dana.

15 godina
tnakir kaže...
mario.L_hr kaže...

Misim da su vec radili usporedjbe Officea vs ostalih alata tipa OO. Mislim da je to bilo kroz zadnjih godinu dana.

Znam čitao sam to ali to je bila usporedba što sve imaju. Po tome MS Office rula. Ovo što mene zanima je usporedba u realnom i svakodnevnom radu jer moraš priznati da mnoštvo od tih funkcija nikada nisi koristio i nemaš pojma da uopće postoje.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice