Jubilarni BUG dvobroj 200/201? zaključana tema

poruka: 12
|
čitano: 1.786
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Jubilarni BUG dvobroj 200/201?

Evo baš mi je palo na pamet kako će u biti 200-ti BUG biti dvobroj 200-201 jer izlazi u srpnju, što ne?

Znači ne samo da će biti deblji i imati više tema, nego će još biti i jubilarac hehe..    da mi je znati što nam spremaju BUGovci za tu poslasticu Belji se

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Jedva čekam, u nas će bit bitka ispred kioska.

Intel Celeron D331 2,66Ghz, 1GB DDR2-667Mhz RAM, nVIDIA GeForce 8400GS 256MB, Hitachi 80GB HDD, MBO MSI P4M900M2-L 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.

0 0 hvala 0
17 godina

Ako i ništa nisu namjeravali sad moraju :)

Q6600 -OCC, 8GB ddr2 mushkin, 4870 512MB OCC, 2x640GB Samsung F1 raid 0, DFI P45-T2RS MB, Antec p182 kućište
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Bilo bi super da se nešta dobije za jubilarni 200/201 BUG...

̿ ̿'\̵͇̿̿\з==(•̪●)==ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ Mess with the best, die like the rest!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pa ljudi, šta ne znate vi pretraživati stare teme

http://www.bug.hr/forum/topic/bug/jubilarni-200-bug/7909.aspx?page=0&jumpto=101097&sort=asc&view=flat

Ovo je ista, identična tema, nije lockana, slobodno tamo pišite...

EDIT: i Dado, ti si još i pisao u toj temi... Neodlučan

S: Mr. Garrison, haven't you noticed that Timmy is retarded? G: Don't call people names Stan!
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.12.2008 10:17 (i_rambo_plache).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kako bi se smijao da na prvu stranicu (poslije naslova) i na zadnju stave okomito PWNED , a između sve reklame XD. A prije toga da za jubilaran broj platimo 40 kn XD

Oprezan čovjek - to je nikakav čovjek
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Jubilarni BUG dvobroj 200/201?
i_rambo_plache kaže...

Pa ljudi, šta ne znate vi pretraživati stare teme

Ovo je ista, identična tema, nije lockana, slobodno tamo pišite...

EDIT: i Dado, ti si još i pisao u toj temi... Neodlučan

Ovo NIJE ista tema (već u naslovu teme je sve jasno).
Ova tema koju ti spominješ je opčenito za jubilarni 200. broj BUGa, dok sam ja otvorio temu kako će taj jubilarni broj u biti biti DVOBROJ i želio skrenuti pažnju na taj detalj Namigiva
Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
17 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...
Ova tema koju ti spominješ je opčenito za jubilarni 200. broj BUGa, dok sam ja otvorio temu kako će taj jubilarni broj u biti biti DVOBROJ i želio skrenuti pažnju na taj detalj Namigiva
Ne seri Dado...

Tvoja tema je, kako u narodu kažu "isto sranje drugo pakovanje".

P.S. i Ormuz je isto tako spomenuo, i to u prvoj rečenici, da je 200 Bug dvobroj. Treba odmah lockat ovakve kopije tema...

S: Mr. Garrison, haven't you noticed that Timmy is retarded? G: Don't call people names Stan!
17 godina

Mudro zboriš.

17 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...
Dado_ZG78 kaže...
Ne seri Dado...

Tvoja tema je, kako u narodu kažu "isto sranje drugo pakovanje".

P.S. i Ormuz je isto tako spomenuo, i to u prvoj rečenici, da je 200 Bug dvobroj. Treba odmah lockat ovakve kopije tema...

Mislim jel ja tebe idem vrijeđat i govoriti da pišeš sranja?   Za ovaj post odmah bi ti zalijepio žutoga tako da znaš.
17 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...
Mislim jel ja tebe idem vrijeđat i govoriti da pišeš sranja?   Za ovaj post odmah bi ti zalijepio žutoga tako da znaš.
Gle, ak nemaš šta za radit, ne moraš ići otvarati topic na temu koja je već obrađena.

A mora da si neki senzualni lik ako te vrijeđa što sam ti rekao da pišeš sranja što je u ovom slučaju činjenica, a ne uvreda. Ti si doista otvorio temu koja je bezvrijedna i troši mjesto na Bugovom serveru...

Da se mene pita, i ja bi si zakeljio žutoga, baš dugo nisam dobio karton, a i tebi bi ga zakeljio jer spammaš...
Stan: Mr. Garrison, haven't you noticed that Timmy is retarded? Mr. Garrison: Don't call people names Stan!
17 godina
moderator

Vrijeme je praštanja, pa se nećemo ljutiti jedni na drug! :)

Mir s vama i s ovom temom - lock!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice