200 br je odličan dobili smo 1br. i 200br. a još bolje mi je bilo slušat Petrica kako recenzira novi SonyErricson uz zvuk servera LOL
btw DVD mi izgleda nekako pust...nema šaljivih filmića ali ko ga hebe
200 br je odličan dobili smo 1br. i 200br. a još bolje mi je bilo slušat Petrica kako recenzira novi SonyErricson uz zvuk servera LOL
btw DVD mi izgleda nekako pust...nema šaljivih filmića ali ko ga hebe
Mimo BUGove VIP promocije (isprobat ću i to), ja preporučam T-Mobile promo akciju Mobile 500 ugovora na 24 mjeseca gdje ne plaćaš pretplatu (inače je 100 kn, 500 MB prometa), a jedan MB u toj tarifi prometa te dođe 20 lipa. Mislim da je USB modem oko 98 kn. Uzeo sam prije par tjedana i zadovoljan sam, kako signalom i brzinom, tako instalacijom i cijenom.
Mimo BUGove VIP promocije (isprobat ću i to), ja preporučam T-Mobile promo akciju Mobile 500 ugovora na 24 mjeseca gdje ne plaćaš pretplatu (inače je 100 kn, 500 MB prometa), a jedan MB u toj tarifi prometa te dođe 20 lipa. Mislim da je USB modem oko 98 kn. Uzeo sam prije par tjedana i zadovoljan sam, kako signalom i brzinom, tako instalacijom i cijenom.
dakle nema preplate
Istu ponudu ima i VIP, pa slobodno možete izabrati onoga tko vam je draži.
http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=8722797&idnews=675840
Istu ponudu ima i VIP, pa slobodno možete izabrati onoga tko vam je draži.
http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=8722797&idnews=675840
volio bi sljedece, uzet ovu vip-ovu ponudu bez placanja pretplate(samo promet koji se napravi) te bih uzeo Vipme broadband USB stick(iskoristio bi bug ponudu -50kn,ako je moguce?) znaci to bi me ispalo oko 150kn???
naravno potpiso bi ugovor na 24mjeseca....
Znači, cjenovno isto, samo nema pretplate.. TELE2 ima istu stvar, ali za 65 kn..
Eh, sad, potpisao sam na 24 mjeseca jer tako i kaže njihova akcija, da svo vrijeme nema pretplate. Ako su me zeznuli, jbg, nije mi prvi put otišla "školarina". A nakon 24 mjeseca, ako nešto ne promjene, mogu odustati od njih.
Ovo VIPovo svakako zvuči dobro, samo ne znam za signal u odnosu na T-Mobile. To neka netko drugi kaže, provjereno.
dali ako uzmes ono lap+usb imas pretplatu ili platis kolko potrosis???
Razočaralo me što nisu stavili i broj 100 uz broj 1. Ko da bi ih to nešto puno dodatno koštalo.
Šalim se, sve štima.
jao što me počelo iritirat to ma šalim se Što se bojite kartona ? ako nisam već 4 X naišao na ma šalim se
moj primjerak je kupljen. samo čekam da dođe kuć. ne mogu dočekat. još 2 i po sata. uff...
jedva čekam da vidim i prvi broj buga...
moj primjerak je kupljen. samo čekam da dođe kuć. ne mogu dočekat. još 2 i po sata. uff...
jedva čekam da vidim i prvi broj buga...
hehe prestavljamo vam HDD nove generacije od 500 MB hhh
e da volio bi radije da smo umjesto privjeska dobili Flopy od Bug-a br 1 ako ga je bilo
a kad sam vidio sponzora u prvom broju "Autolimarija" da mi je znati sta su vam donirali
a i onaj čitač cd iz panasonica me zaintrigirao da sam cak googlo o njemu
ma kamo je taj prvi broj?
ma kamo je taj prvi broj?
na DL DVD-u
aha,puno hvala,naso
Samo da nam je poster sa svim naslovnicama BUG-a od brojeva 120 do 200 (jer onaj za prvih deset godina već postoji) za uokvirit na zidu.
P.S. nadam se da poster slijedi za 20. godinu izlaženja (oko 240. broja).
Odlično,brisač mobitela je još najbolji ;)
Sve u svemu izvrsno i samo tako nastavite ;)
na sta konkreno mislis??
na sta konkreno mislis??
skuzio sam
ps malo sam zbunjen zato sto sam dobijo prvog zutica
na sta konkreno mislis??
skuzio sam
ps malo sam zbunjen zato sto sam dobijo prvog zutica
TOOO nakon 12 mjeseci...
hehe prestavljamo vam HDD nove generacije od 500 MB hhh
e da volio bi radije da smo umjesto privjeska dobili Flopy od Bug-a br 1 ako ga je bilo
da ja bi isto tako...
bas kupija bug i nasnifa se njegovog mirisa lol
kada ga kupite posmelajte ga malo hehehe
bas kupija bug i nasnifa se njegovog mirisa lol
kada ga kupite posmelajte ga malo hehehe
Iskreno...novine mi nisu fetis.
Sad ce i moj broj stic pa da vidim sta ima i nema unutra.
Evo da nesto i ja kazem o novom broju ukratko.
Nagadam (jer ga nisam stigao jos procitati) da je tekst jednako kvalitetan kao i dosad, te da tu nema nekih promjena. Vesele me teme o DSLR-ovima, IE-u 8, Bingu. Smatram da bi bilo kakav pokloncic koji dolazi uz Bug bio dobar, kao sto bi bilo OK i da pokloncica nije bilo, jer ne osjecam da imate tu obvezu, ali je jako lijepo eto, bas sam se raznjezio sad. xD
Takoder, i dalje trazim neka sitna slova u vezi VIP promocije za SIM karticu, koja donese finih 200MB mjesecno dovoljno za mail i sl. za dane odsutne od racunala, a navodno moze ici u mobitel (procitao sam negdje ranije u ovoj temi). Pohvala za to. Idem do VIPa odmah danas.
Jedino sto me smeta kod ovog broja je sto... Well, smrdi. Barem moj primjerak ima neki neugodan miris, no mozda je to zbog necega u transportu.
I moram sada na kraju jos reci da mi je pokloncicu pokidana ona crna vezica (takvu i dobih)...
EDIT: Skoro sam zaboravio: cestitke na 200 brojeva, nadam se da se citamo bar jos 200.
Pitanje: ispunjavamo li polja kod nagradne igre s dijakritickim znakovima?
Kupio sam malo prije BUG, i moram reći da samo oduševljen. Iskreno, bio sam jako skeptičan, ali očito nepotrebno. Bugovci nas nisu razočarali. Ima toliko sadržaja da ću čitati do kraja ljeta...
U BiH jos nije dosao, barem kod mene, tako da - novi dan, nova nafaka...