Jedan DL. Recesija, recesija.... Makar, stavili su privjesak i kupone. Mogli su onda stavit barem nekaj od T-coma....
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Samo 1 DL?! Je bar dobro popunjen?
Solidno, nisam baš puno gledal, dobar mi je BUG TV. Tam prikazuju onaj EXTREME PC kak slažu. Ono.. Mislim da je više maska., Novi Ati driveri, eXtreme Movie Manager 7.0, OpenOffice.org 3.1.0. To je naznačeno u BUG časopisu
budem i ja sutra kupio bug ponajprije zbog kupona
dobro ce mi doc za iphone ovaj mobilni net jer t-mobile ima 2 opcije za simpa net:
onaj paket od 10mega i od 100(koji moras potrosit u 1 danu(glupost),
dok cu sad s vipom imat prva 3 mjeseca po 200, a kasnije mi je 5mb=1kn
mana je sto cu stalno morat vadit/umetat kartice i necu bit dostupan al jbg..
O kakvoj se nagradnoj igri radi? Potrebno neko znanje ili je dovoljno samo ispuniti obrazac?
www.bug.hr/200/ tu je opis
www.bug.hr/200/ tu je opis
Možda kupim 2 Buga :D
Možeš al po meni to nije fer... Sorry
može mi ko posuditi kod iz buga ?
kolika je cijena buga je 35 ili 70
može mi ko posuditi kod iz buga ?
kolika je cijena buga je 35 ili 70
Prodam ti kod za 70.
Može li se taj SIM s 600MB interneta koristiti u MOB-u za pristup preko EDGE?
(Dekodirani mob mi nema UMTS ni HSDPA.)
Može li se koristiti u onom USB Sticku od T-mobile?
Znam da je to 200MB mjesečno, taman bi mi bilo dovoljno za na moru preko EDGE (da barem imam bilokakav internet dok i ako budem tamo).
Ma šta EDGE, dost mi je i GPRS.
znaci ti moras izabrat jedan od doljnja dva kupona?
ili uzmes stick i lap+stick s time da je druga kombinacija na pretplatu?
znaci ti moras izabrat jedan od doljnja dva kupona?
ili uzmes stick i lap+stick s time da je druga kombinacija na pretplatu?
Ništa se ne mora...
O svemu će biti više riječi i relevantnih informacija od ljudi iz redakcije - od 1.7., kada Bug bude svima dostupan!
ok,necu nis pitat,ali sam ljut jer sam pretplatnik a nisam dobio svoj primjerak, pa me strah da nije postar na ovom forumu pa mi ga je maznuo;D
nije da me briga ali bugovci se uopće nisu potrudili bit fer prema starim i vjernim čitateljima.privjesak... svašta.... mogli su bar usb stick stavit....ili su preskupi?
Uf, da dobijem taj bon u Vemilu, složio bi si komp i lap, ovaj bi prodao, pa bi i love imao
Uf, da dobijem taj bon u Vemilu, složio bi si komp i lap, ovaj bi prodao, pa bi i love imao
Baš sam si ja o tako nečem razmišljao...
Ak se smije znat, kolko košta ovaj Bug? :)
ma meni bi i majica bila OK,a ni za 3. ili 2. nagradu se nebi zalio,a za 1. nagradu bi morao zaspat:D
nije da me briga ali bugovci se uopće nisu potrudili bit fer prema starim i vjernim čitateljima.privjesak... svašta.... mogli su bar usb stick stavit....ili su preskupi?
Dobro razmisli koliko košta Bug a koliko USB stick, pa onda sam sebi odgovori na pitanje.
Mislim da su za 200. broj trebali uraditi
.
nisam siguran ne kupujem ga redovno, ali prosli, predprosli, i onaj prije tog, i onaj prije tog, i onaj prije tog, i onaj prije tog, i onaj prije tog, i onaj prije tog, i onaj prije tog, i onaj prije tog je kosto 35kn
nisam siguran ne kupujem ga redovno, ali prosli, predprosli, i onaj prije tog, i onaj prije tog, i onaj prije tog, i onaj prije tog, i onaj prije tog, i onaj prije tog, i onaj prije tog, i onaj prije tog je kosto 35kn
I onaj prije tog isto :)
Kako u BUG-u piše USB stick košta 14kuna /nez neki od ms-a - maloprodajna
Dobro razmisli koliko košta Bug a koliko USB stick, pa onda sam sebi odgovori na pitanje.
Mislim da su za 200. broj trebali uraditi
.
razmislia san i pita google prije nego san to napisa
E j..... ja vec uzeo vip stick. Prekasno došo poklon...
E j..... ja vec uzeo vip stick. Prekasno došo poklon...
eto ti kad ti se žuri.......
Evo ja dobih ovo kao pretplatnik... I like it!!! Za ostalo se strpite :)
Predobro... Navlažio sam se...
Ugl, jedva čekam da dođe na kioske i da mi ispiti prođu, pa da u miru mogu uživat u ovom dvobroju
Vemil je postao medu skupljima. Razlika je u nekim stvarima i do 300kn.
A ono ok. Bar da dobijem majicu od nagradne igre.
Starim???
uredu pokazi nam kolekciju bugova i ako bude dovoljno opširna clanovi ovog foruma ce skupit 50kn (neka akcija) i kupit ti ako ti je bas toliko stalo!!
mislim stvarno, u vrijeme recesije dok ostali dižu cijene BUG se potrudio dati simbolican poklon koji se meni (bar po slikama) jako svidja.
usto jos je i (vjerovatno) prodao dusu VIP-u da bi nam omogucio jos koliko toliko da se zabavimo ovo vrijeme ljetne razonode bez bug-a!!!
Mozda ne kupujem bug tako dugo kao neki (mislim da je jasno zasto) ali mislim da kao redoviti citatelj (i kupitelj?-da se tako izrazim) zasluzujem iszu nagradu ako i svi drugi stariji citatelji
on topic: sutra u 6 na kiosk ce cekam striceka koji vozi kombi sa novinama
Nemoj zezat! :O
Mislio sam s obzirom da je dvobroj i ima više sadržaja da bi mogao biti nešto skuplji nego inače... -.-