ja imam nekog posla u gradu pa cu rano biti na kiosku, mozda se i iznenadim
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
je cu ga isto uzet ali necu bit u gradu prije 18 ili 19h...sta mislite oce li ih nestat???
Uzbuđeni smo (ste) kao mala djeca. Ali...ja znam zbog čega ništa ne pišu o slijedećem broju. Zato što ga ni neće biti!Hehehe
Puno su razmišljali što će napraviti, kako će izgledati i sve to i nisu ga uspjeli na vrijeme napraviti...Heheh
sutra ujutro idem u grad, pa se toplo nadam da ću ga ugledat na kiosku...
a ja se nadam da kad se probudim oko podne da cu ga vidit u sanducicu
Ja ujutro posjećujem sandučić a ak ga nema onda poslije svjedodžbi idem po njega makar u poštu morao ić...
ev....ja sad bas idem u grad...i idam na kiosk.........po BUG .....
Tek ce se sutra pojavit. Pa svake godine ljetni dvobroj dode kasno.
Mozda dobijemo dva broja odvojeno (svaki po 180 str.).
Nema ga, ja sam išao sad poslije prijava za srednju školu. Jučer sam pitao HR_The_Butchera, kaže da će biti mali pokloničić(kad kaže mali vjerojatno misli na i7 hh), ali tip stvarno ništa ne zna šta će biti ili me želi držati u neizvjesnosti. Ne zna niti koliko će stranica biti, niti koliko DL DVD-a, samo da će biti manji poklon.
Uf, lijepo, lijepo :)
Jedva cekam sutra... aaaa!! :D
Bug je jos u subotu bio u mom sanducicu, nisam ga ni skuzio do jucer... A iznenadenje je to da NIJE dosao u uobicajenoj zastitnoj foliji, tako da si je mozda dostavljac nesto i pokupio... Dobio sam Bug (neznam jel fali koja stranica) i DVD... eto... toliko o tome kak su mene iznenadili s brojem 200! :-)
ti si ga dobio u subotu a svi ostali ga ni danas nisu ugledali? lol
Bug je jos u subotu bio u mom sanducicu, nisam ga ni skuzio do jucer... A iznenadenje je to da NIJE dosao u uobicajenoj zastitnoj foliji, tako da si je mozda dostavljac nesto i pokupio... Dobio sam Bug (neznam jel fali koja stranica) i DVD... eto... toliko o tome kak su mene iznenadili s brojem 200! :-)
... i onda si se probudio s prstom u guzici, jel? :)
Nadam se da ću ga stići kupiti, bit će frke na ulicama-više se neće otimat torbice i novčanici iz ruku nego Bugovi hehe :D
Bilo bi lijepo kad bi dobili nekakav poklončić-nadam se da neće biti samo nekakva sličica ili već šta (nezahvalno govno :D )
Nisam pesimist - ali bojim se da čete se svi razočarati. Nadam se da sam u krivu. 200. Bug (s obzirom na njegovu kvalitetu zadnje 2 godine) ne bi trebao biti ništa spektakularno! Samo se nadam da će biti barem na razini od prije par godina.
Privjesak je poklon, vidi se.
Znao sam da nije. Odi na ovu stranicu
EDIT: Ako želite zafrkavati svoje prijatelje, besplatno kreiranje ovdje
Evo baš idem kupit BUG i explodira mi guma od bicikle,je***m i hrvatske ceste i njihove radnike
Evo baš idem kupit BUG i explodira mi guma od bicikle,je***m i hrvatske ceste i njihove radnike
Nema još Bug-a... Izgleda da tek dolazi sutra ili prekosutra.
Mozda nam dode na mail. :D
Pretplatnici su dobili svoje brojeve...
Dali će 200 broj biti dostupan po istoj cijeni ili ce biti nesto malo skuplji?
Molio bih da se malo suzdržite (mislim na "šaljivdžije") od pisanja gluposti!
Bug 200/201 poslan je pretplatnicima, a na kioscima će se pojaviti 01.07.2009.
O ostalim detaljima (sadržaju i sl.) više uskoro na www.bug.hr
Molio bih da se malo suzdržite (mislim na "šaljivdžije") od pisanja gluposti!
Bug 200/201 poslan je pretplatnicima, a na kioscima će se pojaviti 01.07.2009.
O ostalim detaljima (sadržaju i sl.) više uskoro na www.bug.hr
Moze bar kakav hint cega ce biti unutra?? mislim da mi ne pukne srce kad vidim I7 unutra
Auuu, koja pomama za novim Bug-om...
Meni je došel,pretplatnik sam,crne je boje prva stranica,ima 192 stranice i ništa više.
I DVD ima sliku bubamare i stavili su privjesak sa bubamarom i ispod piše BUG 200.
Hvala redakciji.
Zas meni nije doso???
a pretplatnik sam;(
Jer nam je pošta spora...
Ja isto čekam :)