nadajmo se da ima 600str... :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Action figure Zlog Ludjaka!
Hmm, a mislim da je još u rotaciji; kažu da ima 600 stranica.
jel to ozbiljno il neka šala?
ako je ovo istina, onda će se ovo sigurno odrazit i na cijenu
Neće, 546 je stranica reklama.
Zar nevidite da je naxeemu malo stalo do šale xD
ma bice kao i obično 200 str i možda 2 DL DVD-a.
kad bi dobio tih 20.000 kn, mislim da bi to bila prilika za kupnju macbook proa (ajde pljujte sad po appleu)
ako će biti 600 stranica moram novu policu nabavit za BUG! 3 normalna BUG-a....
Naime na ideju sam došao jer sam vidio figuricu kod mlađeg buraza (nemam pojma gdje je to nabavio). Evo dvije slike osrednje kvalitete jer su slikane mobitelom. BUG je priljepljen za vrh monitora i jako lijepo izgleda.
Dakle takve figurice već postoje i može se napraviti nešto slično, a vjerujem da ne bi bilo previše skupo. Komadić plastike, mrvica boje i ljepila...
i ja imam nesto slicno, to jest imam naljepnicu velicine 5kn na kucistu
Oćeli ozbiljno biti 600str. ili se zezate?
kad izlazi ovaj bug broj 200 ???
Action figure Zlog Ludjaka!
Bobblehead Oleg!
Al sad je prekasno
ako bude 600 stranica onda če pisti cijene svih komponetnti u HR u svim trgovinama kao i detaljni review .........
Oćeli ozbiljno biti 600str. ili se zezate?
dvobroj je, pa kontaj da bi čak moglo bit 400 strana, teško 600
Stigao mi je primjerak preko pretplate.
Nećete vjerovat što se dobije:
-Kao prvo 616 stranica s 26 cijelih stranica reklama, i nekih 100tinjak reklama ovak malih po stranicama.
-2DL DVD-a.
-"BUG the G4M3" igra, platformer na foru super maria samo što se igra bubamarom i skuplja 200 različitih bud cd/dvd-ića (specijalno iznenađenje by ekipa Buga).
-Poster svih do sad izašlih brojeva Bug časopisa, s druge strane ekipa za kompovima (imaju dobre mrcine ako nije photoshop ).
-Nagradna igra najavljena u broju 199; na 5 listi su pravila, nisam još ni sva pročitao.
A sad odahnite, to sam samo sanjao.
Naime nemam Bug pretplatu. Al zabavan je bio san.
Slika,Slika,Slika!!!
Stigao mi je primjerak preko pretplate.
Nećete vjerovat što se dobije:
-Kao prvo 616 stranica s 26 cijelih stranica reklama, i nekih 100tinjak reklama ovak malih po stranicama.
-2DL DVD-a.
-"BUG the G4M3" igra, platformer na foru super maria samo što se igra bubamarom i skuplja 200 različitih bud cd/dvd-ića (specijalno iznenađenje by ekipa Buga).
-Poster svih do sad izašlih brojeva Bug časopisa, s druge strane ekipa za kompovima (imaju dobre mrcine ako nije photoshop ).
-Nagradna igra najavljena u broju 199; na 5 listi su pravila, nisam još ni sva pročitao.
A sad odahnite, to sam samo sanjao.
Naime nemam Bug pretplatu. Al zabavan je bio san.
Da,to bi bilo dobro kada bi se dobio poster sa naslovnicama svih do sad BUG-ova.
Bug br. 200
-600 stranica
-poklon iznenađenje: oružani list za taj dvobroj
600 stranica... Pa šta bi nutra bilo? Biblija na starohebrejskom? Šlepere koji bi dopremali te Bugove na kioske bi tretirali ko prijevoz specijalnog tereta... I to oni šleperi za prijevoženje turbina i sl.
Moglo bi se staviti live odbrojavanje na naslovnicu BOLa?
A?
ma biti že malo više stranica no opet će biti svaka 2 reklama pa se neće ni primjetiti
ja bi novu grafulju
jooj....ljudi jedva cekam ....novi bug...imat cu sta za citat...
kad bude doso na kionske???
obično je već 29 u mjesecu na kioscima...
obično je već 29 u mjesecu na kioscima...
wouuu.....zakon....!!!!!
ma biti že malo više stranica no opet će biti svaka 2 reklama pa se neće ni primjetiti
a gle....nagradna igra je u ovom broju, pa moraju negdje skupit lovu za nagrade.....
Cudi me zasto Bugova redakcija ne pise nista na ovoj temi...Hmmmm...
drže nas u neizvjesnosti.....
Na jubilarni bug nek zaljepe originale gta4 ili hd4890, a mogu i phenom940 nebi se bunio!
Na jubilarni bug nek zaljepe originale gta4 ili hd4890, a mogu i phenom940 nebi se bunio!
ma sta phenome....ni core i7.....nebi bio dovoljan...LOOLOL
ali,,,,mene bug nikad nije iznevjerio ...pa vjerujem da ce biti bar 300str.
Mislim da ovaj broj neće stii ranije pretplatnicima nego će pokušati svima dostaviti u isto vrijeme, otprilike.
e za tocno 8 sati ocekujem da cu imati taj primjerak u rukama x)
btw zasto nam odgovorni bar ne natukunu sta ce biti u bugu
nezz......ja budem sutra iso pogledat na kiosk....sta mislite oce biti sta???