Jubilarni 200 Bug zaključana tema

poruka: 651
|
čitano: 103.311
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Jubilarni 200 Bug
legend kaže...

ja bi volio par postera hd 4890 ili neke nvidijine kartice, eto moj prijedlog

Nije valjda da si se zaljubio u grafe kad trezis takve postere! Zbilja si perverzan! Namigiva
Došo sam do Splita, da se riješim dinamita!
17 godina
neaktivan
Jubilarni 200 Bug

Vrijeme zbilja leti..    već 200 mjeseci izlazaka, 200 čitanja, preko 6000 dana..

A kao da je bilo nedavno kad su izlazili prvi legendarni brojevi - Auto Cad, Igre, Kućna računala, Virtual Reality itd.

Originalni poster bi bio lijep poklon - nešto u stilu velikog plakata sa recimo svim naslovnicama na jednoj strani, te detaljnom arhitekturom nekog GPU-a/CPU-a na drugoj Namigiva

Teme broja: - razvoj GPUova, GPGPU, Virtual Reality nekad i danas, emulatori, idućih 5 godina IT-a...

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
legend kaže...

ja bi volio par postera hd 4890 ili neke nvidijine kartice, eto moj prijedlog

Ili neki poster na kojem bi bila udarna postava buga i bug foruma i to veliki veliki plakat. i imaju majce na kojima nešto piše vezano uz jubilej i super uvijek bi se sjećali ko je bio u bugu za 200. broj...
P.S. barem bi mogli ovo na dvije stranice napravit ako ne plakat ili na naslovnici...
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.5.2009 23:39 (Seky).
17 godina
neaktivan

treba otisnuti 10 komada i napraviti nagradnu igru u broju 199.. glavna nagrada BUG broj 200.. za 20 godina, kad ćemo sve časopise primati telepatski preko centralnog uma, a jedino BUG će još izlaziti u papirnatom obliku i sa DVD-om sa poznatim sučeljem, 200. broj će biti bogatstvo..

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
16 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Vrijeme zbilja leti..    već 200 mjeseci izlazaka, 200 čitanja, preko 6000 dana..

A kao da je bilo nedavno kad su izlazili prvi legendarni brojevi - Auto Cad, Igre, Kućna računala, Virtual Reality itd.

Originalni poster bi bio lijep poklon - nešto u stilu velikog plakata sa recimo svim naslovnicama na jednoj strani, te detaljnom arhitekturom nekog GPU-a/CPU-a na drugoj Namigiva

Teme broja: - razvoj GPUova, GPGPU, Virtual Reality nekad i danas, emulatori, idućih 5 godina IT-a...

Najbolja ideja do sad
Hakiranje je umjetnost a ne zločin.
16 godina
neaktivan
Jubilarni 200 Bug

Naravno d atreba obiljezit - vise stranica, retrospektiva s dobro poznatim cinizmom BUGovaca (nesto kao za stoti broj), poster, dva DVDa... Najbolji ste, definitvno.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

te dodati kako radi AA,AF i ostalo....
eXtreme overclocker
16 godina
neaktivan
Jubilarni 200 Bug

Evo samo ću vam reći da je došlo vrijeme kraja nagađanjima hoće li biti poklona ili ne u 200 broju. Hoće, a ako želite znati što morate kupiti BUG. Znači preostaje nam pogađati koje teme bi mogle biti...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jubilarni 200 Bug

Hehehehehehehehehehehehehehehehehehe...

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign. Današnja djeca slušaju cajke, priče o Vukovaru njima su bajke! Zmajevi su za

0 0 hvala 0
16 godina

Nagradna igra,prva nagrada je 20 000 kn(da,20 TISUĆA kuna) u jednom od dućana tehnološkom robom.

AC Milan
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.5.2009 15:57 (emerik).
16 godina
emerik kaže...

Nagradna igra,prva nagrada je 20 000 kn(da,20 TISUĆA kuna) u jednom od dućana tehnološkom robom.

Od kud ti ta informacija ?
Ak je istina bit ću prvi na kiosku ;-)
Ja bih htio da izađe neka Free igra poput (još se kupuje) sad već stare Titan Quest
I da se u Tratinskoj pred redakcijom stoji i da Bug dijeli majce i privjeske bubamare koji svijetle
Benzin 20 Kn. Upaljač 7 Kn. Gledati kako škola gori, neprocijenivo ! Za sve ostalo tu je MasterCard.
16 godina
Mitch kaže...
emerik kaže...

Ja bih htio da izađe neka Free igra poput (još se kupuje) sad već stare Titan Quest
I da se u Tratinskoj pred redakcijom stoji i da Bug dijeli majce i privjeske bubamare koji svijetle
 Danas mi je došel pretplatnički broj.
AC Milan
16 godina
Ali ti si dobil 199 broj kak onda znaš ?
Benzin 20 Kn. Upaljač 7 Kn. Gledati kako škola gori, neprocijenivo ! Za sve ostalo tu je MasterCard.
16 godina
Mitch kaže...
 Pa u njemu je ta reklama na 2 stranice,ali budu se znala pravial i vrsta igre tek u 200. broju.
AC Milan
16 godina
emerik kaže...
Mitch kaže...
 Pa u njemu je ta reklama na 2 stranice,ali budu se znala pravial i vrsta igre tek u 200. broju.
 Aha.....
Sad znamo kaj će bit u "200" broju
16 godina
neaktivan
emerik kaže...

E baš super kaj si to podjelio s nama da si našao negdje gore moj post ili u temi Bug 199 nezz gdje je više vidio bi da je možda bolj aideja da su to čitatelji sami našli u BUG-u....
17 godina
neaktivan
emerik kaže...
Mitch kaže...
emerik kaže...

Danas mi je došel pretplatnički broj.
 a meni još nije, stradat će mi poštar....
Intel Pentium 4 630 3,46 giga ati hd 2600 pro 512 mega de-de-er-a 22 giga de-de-er-a 400...
16 godina
neaktivan
emerik kaže...

A 2. i 3. nagrada su u vrijednosti od 5.000 kn na "tehničku robu po svom izboru"(tako piše).
1. nagrada se kupuje u Ve-mil(pise da je on sponzor 1. nagrade)
Ja sam Ivan Puuuuuuu iz Iloka, dečko sa sela :)
17 godina
neaktivan
Jubilarni 200 Bug

Nagrada je super! Već vidim hrpe ljudi koji kupuju po prvi puta Bug u životu samo zato da bi nama, već dugogodišnjim čitateljima, smanjili šansu za dobital :(

Iako se više veselim testu digitalnih fotoaparata :D

Posjetite moju web stranicu: www.djchof.com

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jubilarni 200 Bug

Ovo sa nagradnom igrom je vrlo dobro. U 200.  bi trebalo podijeliti par privjesaka, možda napravit redizajn te svakako povećat kolumne. Reklame bi trebalo staviti na zadnjih 5-10 stranica i da tako bude nadalje. A svakako bi trebalo napraviti osvrt na forum.

Nekako slutim i da će BOL Forum izaći iz bete.

90% forumaša ima potpis. Ako si među onih 10% koji nemaju, prepiši ovo u potpis. 1% forumaša ima ovaj potpis. Ako si među onih 99% koji nemaju prepiši si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.5.2009 22:06 (Šef).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jubilarni 200 Bug

Da Oleg bude urednik broja, a Rosandić da piše Zlog Luđaka!

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
ivan262 kaže...
emerik kaže...

A 2. i 3. nagrada su u vrijednosti od 5.000 kn na "tehničku robu po svom izboru"(tako piše).
1. nagrada se kupuje u Ve-mil(pise da je on sponzor 1. nagrade)
 a ne mogu virovat, već se mis 3 mis šta će bit i onda uleti ovo... zakon
jedva čeka da kupim bug
Najbolji osjećaj je upala mišića........
17 godina
Jubilarni 200 Bug

To s nagradnom igrom je bezveze (ne bojim se iskreno reći i nemam se kome ulizivati).

Naime od toga nemaju koristi svi koji kupe Bug već samo neki "sretni" pojedinci.

A to nije u redu; ja sam protiv diskriminacije!

SVIMA ILI NIKOME; Nije pošteno neke čitatelje na ikakav način staviti ispred drugih.

Ako je ta nagradna igra uz dar koji dobiju svi čitatelji, onda može proći kao bonus.

Ali sama za sebe nikako nije niti dovoljno niti adekvatno, iako je primamljivo.

No skill, just 191x7!
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Jubilarni 200 Bug

Dajte nam mali privjesak za ključeve na kojem piše BUG uz znak, naravno... To je sitnica, koja bi nama BUGovcima puno značila... Mislim da se i ostali slažu!??

The blue screen of death is the best game I've ever played.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jubilarni 200 Bug

...od jubilarnog broja očekujem dl DVD, na kojem ću umjesto dosadne bubamare ugledati

pet zvezdica i možda bi bilo najbolje da to bude ne 200 broj Bug-a nego prvi broj Zvezdan-a...

najveći neprijatelj slobode je zadovoljan rob
Poruka je uređivana zadnji put ned 31.5.2009 5:31 (Jurra).
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jubilarni 200 Bug

Ja se ne slažem s ovime protiv nagradne igre. Ja sam za netko će dobiti te nagrade i nekome će se posrećiti sad kome hoće kome neće to je drugo. Možda to i je mala diskriminacije ali nigdje nije pisalo da neće staviti neku sitnicu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Jubilarni 200 Bug

A možemo li mi iz BiH učestvovati u toj nagradnoj igri?

The blue screen of death is the best game I've ever played.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Naravno

Hakiranje je umjetnost a ne zločin.
17 godina
neaktivan
Jubilarni 200 Bug

meni stima nagradna igra (20k Kn je kewl), al najvise bih volio neku temu o povijesti casopisa, BUG redakciji i njihovom radnom okruzenju. neka malo napisu kako su se razvijali i nek stave neku kronologiju, takodjer i koja kolumna vise nije na odmet. jasno trebalo bi zaduzit i gospona Butchera oko pisanja recenzija igara (Goran je odlican da se razumijemo!), a gospon Petric bi morao dobiti kolumnu!

real life is for people who suck at video games
Poruka je uređivana zadnji put ned 31.5.2009 17:08 (r3d3f1n3).

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jubilarni 200 Bug

Otprilike mjesec dana nas čeka do 200/201 boja BUG-a.

Nagradna igra je dobra ( 2x5k , 20k , te neke utješne nagrade) , a i svako čekuje nešto revolucionarno. I ja isto :) !(a to se može zaključiti iz mojih posta/ova)

No , ipak vidjet ćemo , ne možemo očekivati med i mlijeko od njih. Dobro , imamo nagradnu igru , a i najvjerovatnije forum izlazi iz bete , ali trebo to uzeti sa zrnom sumnje. Za mjesec dana ćemo vidjeti , ali 100% znam da će biti geek kviz i test digitalaca!

Nisam promjenio avatar. Sad samo nemam zastavice.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice