ja bi volio par postera hd 4890 ili neke nvidijine kartice, eto moj prijedlog

Vrijeme zbilja leti.. već 200 mjeseci izlazaka, 200 čitanja, preko 6000 dana..
A kao da je bilo nedavno kad su izlazili prvi legendarni brojevi - Auto Cad, Igre, Kućna računala, Virtual Reality itd.
Originalni poster bi bio lijep poklon - nešto u stilu velikog plakata sa recimo svim naslovnicama na jednoj strani, te detaljnom arhitekturom nekog GPU-a/CPU-a na drugoj
Teme broja: - razvoj GPUova, GPGPU, Virtual Reality nekad i danas, emulatori, idućih 5 godina IT-a...
treba otisnuti 10 komada i napraviti nagradnu igru u broju 199.. glavna nagrada BUG broj 200.. za 20 godina, kad ćemo sve časopise primati telepatski preko centralnog uma, a jedino BUG će još izlaziti u papirnatom obliku i sa DVD-om sa poznatim sučeljem, 200. broj će biti bogatstvo..
A kao da je bilo nedavno kad su izlazili prvi legendarni brojevi - Auto Cad, Igre, Kućna računala, Virtual Reality itd.
Originalni poster bi bio lijep poklon - nešto u stilu velikog plakata sa recimo svim naslovnicama na jednoj strani, te detaljnom arhitekturom nekog GPU-a/CPU-a na drugoj
Teme broja: - razvoj GPUova, GPGPU, Virtual Reality nekad i danas, emulatori, idućih 5 godina IT-a...
Naravno d atreba obiljezit - vise stranica, retrospektiva s dobro poznatim cinizmom BUGovaca (nesto kao za stoti broj), poster, dva DVDa... Najbolji ste, definitvno.
Evo samo ću vam reći da je došlo vrijeme kraja nagađanjima hoće li biti poklona ili ne u 200 broju. Hoće, a ako želite znati što morate kupiti BUG. Znači preostaje nam pogađati koje teme bi mogle biti...
Hehehehehehehehehehehehehehehehehehe...
Nagradna igra,prva nagrada je 20 000 kn(da,20 TISUĆA kuna) u jednom od dućana tehnološkom robom.
Nagradna igra,prva nagrada je 20 000 kn(da,20 TISUĆA kuna) u jednom od dućana tehnološkom robom.
Nagrada je super! Već vidim hrpe ljudi koji kupuju po prvi puta Bug u životu samo zato da bi nama, već dugogodišnjim čitateljima, smanjili šansu za dobital :(
Iako se više veselim testu digitalnih fotoaparata :D
Ovo sa nagradnom igrom je vrlo dobro. U 200. bi trebalo podijeliti par privjesaka, možda napravit redizajn te svakako povećat kolumne. Reklame bi trebalo staviti na zadnjih 5-10 stranica i da tako bude nadalje. A svakako bi trebalo napraviti osvrt na forum.
Nekako slutim i da će BOL Forum izaći iz bete.
Da Oleg bude urednik broja, a Rosandić da piše Zlog Luđaka!
To s nagradnom igrom je bezveze (ne bojim se iskreno reći i nemam se kome ulizivati).
Naime od toga nemaju koristi svi koji kupe Bug već samo neki "sretni" pojedinci.
A to nije u redu; ja sam protiv diskriminacije!
SVIMA ILI NIKOME; Nije pošteno neke čitatelje na ikakav način staviti ispred drugih.
Ako je ta nagradna igra uz dar koji dobiju svi čitatelji, onda može proći kao bonus.
Ali sama za sebe nikako nije niti dovoljno niti adekvatno, iako je primamljivo.
Dajte nam mali privjesak za ključeve na kojem piše BUG uz znak, naravno... To je sitnica, koja bi nama BUGovcima puno značila... Mislim da se i ostali slažu!??
...od jubilarnog broja očekujem dl DVD, na kojem ću umjesto dosadne bubamare ugledati
pet zvezdica i možda bi bilo najbolje da to bude ne 200 broj Bug-a nego prvi broj Zvezdan-a...
Ja se ne slažem s ovime protiv nagradne igre. Ja sam za netko će dobiti te nagrade i nekome će se posrećiti sad kome hoće kome neće to je drugo. Možda to i je mala diskriminacije ali nigdje nije pisalo da neće staviti neku sitnicu...
A možemo li mi iz BiH učestvovati u toj nagradnoj igri?
Naravno
meni stima nagradna igra (20k Kn je kewl), al najvise bih volio neku temu o povijesti casopisa, BUG redakciji i njihovom radnom okruzenju. neka malo napisu kako su se razvijali i nek stave neku kronologiju, takodjer i koja kolumna vise nije na odmet. jasno trebalo bi zaduzit i gospona Butchera oko pisanja recenzija igara (Goran je odlican da se razumijemo!), a gospon Petric bi morao dobiti kolumnu!
Otprilike mjesec dana nas čeka do 200/201 boja BUG-a.
Nagradna igra je dobra ( 2x5k , 20k , te neke utješne nagrade) , a i svako čekuje nešto revolucionarno. I ja isto :) !(a to se može zaključiti iz mojih posta/ova)
No , ipak vidjet ćemo , ne možemo očekivati med i mlijeko od njih. Dobro , imamo nagradnu igru , a i najvjerovatnije forum izlazi iz bete , ali trebo to uzeti sa zrnom sumnje. Za mjesec dana ćemo vidjeti , ali 100% znam da će biti geek kviz i test digitalaca!