Posebna epizoda BugTVa +scene koje zbog svojeg neprimjerenog sadržaja nisu puštene u javnost.
Ma bilo bi super da podjele BUG majce uz časopis
Pazi ideje....da ubace virus na dvd koji ce ti blokat komp na 200 min i samo ce ti radit screensaver koji ti kaze "Hvala vam što ste kupili 200-ti broj BUG-a; U sljedećem broju ove poruke neće biti".
To bio logican potez ekipe iz BUG-a
Mogli bi poklonit najjacu verziju MacPro-a. Bas sam gledao jucer, ako se uzmu sve najjace komponente, kosta cca. 120 000kn!:D
hardest test na svijetu,da bude hard test sa procesorima,grafama,maticnama,diskovima,kucistima,monitorima...
uf bolan sav sam se zapalio za taj test...
Nek na dar poklone broj Playboya ili da na kraju i na početku otisnu PWNED, a između sve reklame.
Neka naprave BUG XP & Vista theme, wallpaper-e i screensaver-e! I poklone pokoju BUG majicu (jedno 100 tisuća)
Bilo što u stilu bubamare, možda staklenka sa jednom ŽIVOM bubamarom koja LETI!!!!
* na napuhivanje
Ja bih volio opsežni test grafickih kartica, ali sve serije npr.
nvidia-6800gtx,7800gtx,7900gx2,8800gtx,9800gtx,9800gx2,gtx280,gtx295
ati- x800,x1900xtx,hd2900xt,hd3870,hd3870x2,hd4870,hd4870x2
cisto da se vidi kako se povecavala brzina/jacina/velicina grafickih kartica.
Te bi bilo dobro da stave poster od hd4870x2 i sa druge strane gtx295 pa kome je koja draza grafa stavit ce je na zid.
A mogao bi i poster procesora i test.
barem neki maaali pokloncic, recimo bubamarica s magnetom za frižider awww :D mozda nesto kao sta ste napravili za broj 120 veci broj stranica i to__ brzo cete vi do 20 godina postojanja....onda očekujemo bombu.... BOOM :D
Oleg neka bude gol na duplerici tako da napokon i BUG skupi žensku publiku... (LOL)
Ja bih volio opsežni test grafickih kartica, ali sve serije npr.
nvidia-6800gtx,7800gtx,7900gx2,8800gtx,9800gtx,9800gx2,gtx280,gtx295
ati- x800,x1900xtx,hd2900xt,hd3870,hd3870x2,hd4870,hd4870x2
cisto da se vidi kako se povecavala brzina/jacina/velicina grafickih kartica.
Te bi bilo dobro da stave poster od hd4870x2 i sa druge strane gtx295 pa kome je koja draza grafa stavit ce je na zid.
A mogao bi i poster procesora i test.
Oleg neka bude gol na duplerici tako da napokon i BUG skupi žensku publiku... (LOL)
nagradna igra za 200. bug bi bila dobra(možda nekakvo pitanje ili križaljka) a da su nagrade kakva grafička,procesor,memorija...-nemora bit novo,upravo izašlo sa testa
Ja za taj broj Bug-a ocekujem bar 200 stranica.
A mogli bi i kao nagradu svojim vjernim čitateljima staviti dva DVD-a.
nebi skodilo da imaju vise tema i vise stranica,pa i čak da daju 2 dl dvd-a puna programa i igara,nemoraju bit velike,klonovi bejewelda npr,ali da su free jer dosta ljudi smatra zamornim trazenje kojekakvih zakrpi da bi se igrali,jer sta ce ljudi radit preko ljeta pa neke zanimljive programe bi bilo korisno staviti na dvd-ove,i za pretplatnike majice od buga,nemoraju čak ni razmišljat puno samo nek zviznu največu i svima odgovara
vidim da ste zašli u čudne vode... onda dobro... moj prijedlog: na duplerici goli Gates i Jobs u ljubavnom zagrljaju...
i Bug majica....
ma nek nam daju svima blu-ray diskove s gta iv ili far cry dvojkom gore (po izboru) i svi sretni i zadovoljni... a najsretniji kupac (onaj 200-ti) ce dobiti bon od 2000 kn u hg spotu... pa nisam pretjerao zar ne?
bilo bi fora npr da taj casopis bude u nekoj folji ultra nesto i ima samo 5 kupona unutra ili vise(jedno milijun ako moze)da si ode u hgspot ili vemil po grafu ili tako nesto
EDIT:da kuponi budu u casopisu a ne u folji jer bi svi vidjeli
Pa vi bi Bug u dugove uvalili jeste normalni????
Neka daju neki Blu-Ray player kao glavnu nagradu u nagradnoj igri.
u povodu 200. broja, bug bi me najslađe nagradio jednom knjigom iz njihove biblioteke, ali da je novijeg datuma, i da je nešto korisno... to bi mi bila najbolja nagrada.
majica nije loša ideja, ali bugovci je obično dijele za wallpapere ili neka ljepša pisma... ali knjiga, to je izvor znanja! bokte, bugovu knjigu u ruci, i plaža, i glupe cure koje igraju odbojku, a ja ih ne jeb*m ni 5%... zašto? zato jer čitam bugovu knjigu...
ajme koji snovi
Za ovakvu mašinu nebi mi žao bilo izdvojiti i 20,000 jer mi trenutni PC košta skoro 30. Cijena ovakve PC mašine nešto je niža, ali koliko sam imao prilike vidjeti, jako fino je složeno.
neka dobra besplatna igra poput Far Cry
Za ovakvu mašinu nebi mi žao bilo izdvojiti i 20,000 jer mi trenutni PC košta skoro 30. Cijena ovakve PC mašine nešto je niža, ali koliko sam imao prilike vidjeti, jako fino je složeno.