Gdje je zalutalo ovomjesečno izadnje?

poruka: 6
|
čitano: 1.701
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Pohodim kisoske i par trgovina već 10 dana,  nitko nema Bug.

Gospić.

0 0 hvala 0
17 godina

Mislim da nisi zbog toga trebao temu otvarati.

Pa vec je 20-ti, mozda su se rasprodali, najbolje ti je uvjek na jednom mjestu kupovati BUG, tako ja radim i kad zakasnem gospođa iz kioska zna da cu doci pa mi fino ostavi jedan BUG sa strane da me nebi zadesilo da nema ;).

A potrazi u nekom zabacenom kiosku, za koji nitko ne zna, mozda nades.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ja sam ga isto uzea kasno ovaj misec ali sam ga uspija kupit još sam naletia na zadnjeg na kiosku.Uzmi lipo pretplatu ako uzimaš savki misec i miran si

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Gdje je zalutalo ovomjesečno izadnje?

A znao sam da nije baš najbolje mjestu za temu tog tipa, tražim Bug od početka mjeseca nije da sam se sada sjetio.

A što se tiče pretplate nije to to, gubi se ritual odlaska na kiosk ispijanja kave uz Bug znaš kako već to ide. To činim već

dugi niz godina pa neću sada prekinut.

15 godina
neaktivan

to da lipo uzet bug i na kavicu,ali to je jebiga samo jedanput misećno tako da po meni rađe na pretplatu nego ostat bez nekog broja bugaNamigiva

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Gdje je zalutalo ovomjesečno izadnje?
ricekiller kaže...

to da lipo uzet bug i na kavicu,ali to je jebiga samo jedanput misećno tako da po meni rađe na pretplatu nego ostat bez nekog broja bugaNamigiva

a znam...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice