Call of Duty 4, pismo čitatelja

poruka: 65
|
čitano: 15.502
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Čitatelj je u pravu,ne treba tolko hvalit neku igru.Možda su ipak pretjerali,postoje i Crysis i mnoge druge dobre igre.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Call of Duty 4, pismo čitatelja
wedo kaže...

Slažem se... ne razmijem zašto ljudi sa dalamtinskog područja forsiraju taj dijalekt i kad pišu, to vas u školi sigurno ne uče tako, a kako mogu slavonci, zagorci, istrijani i svi pisat normalno osim vas, to mi nikad neće bit jasno, jel tak pišeš i službene papire stvarno mi nije jasno jel mi možeš/te objasniti ? je off topic al stavrno ljudi dajte malo ne puno malo, samo se potrudite ...

a eto možda nan je puna kapa zagrebačkog dijalekta kad čitamo dnevne novine ili gledamo dnevnik ili bilo šta na tv pa se tako osvečujemo priko foruma :)...svaka čast profesionalcima na hrt-u šta govore odlično ali brale ako gledaš tv malo ćešće imaš osjećaj da se država ne zove Hrvatska nego Zagreb. tako ako tebi smeta par poruka na forumu zamisli kako je nama koji smo svaki dan bombardirani sa svih strana ovim terorom.
i još nešto...čitatelj je 100% u pravu, recenzija je jako neobjektivna i takvo nešto je moga napisati moj susid od 15 godina a ne neko tko je odigrao mali miljun igara
17 godina

tko još igra singleplayer? Belji se

multiplayer je ono zbog čega je igrica zarazna.... sp je samo onak,da ga ima hehe! MP se samo igra i to je ono što je najbitnije kod COD-a - da ga svi igraju. Ja sam recimo odigrao misiju, dvije u singleu ali sam odmah odišao u multiplayer i sad samo njega derem. Igra je bolesno zarazna, bar meni...

vidimo se na nišanu Poljubac

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Meni je SP bio fenomenalan i mislim da mi on nije bio dobar da MP ne bih ni pogledao! :D

A jbga, to sam samo ja valjda!

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.5.2008 23:16 (Luka).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Preša sam COD4 i Crysis - i iako je COD4 nenormalno kratak u usporedbi sa Crysisom, single player mi je bolji nekih pet puti od Crysisa. Propiša sam krv dok sam proša onih prvih par nivoa u Crysisu - najveći neprijatelj u toj igri = dosada! A da ne govorim da dok sam igrao Crysis cilo vrijeme sam imao dojam kada igram sa šiframa. Premoćni ste i previše superiorni u odnosu na prosječnog Matu iz Koreje sa Ak47...

S druge strane COD4 sa svim svojim starim trikovima i enginom mi je priuštia puno puno bolju atmosferu od Crysisa... Da - tehnički je Crysis za 10 godina ispred COD4 - ali šta me to zanima, ne mogu se na to napaljivat ka malo dite. U igri ipak glavnu riječ vodi igrivost... A tu COD4 gazi Crysisa bez ikakvih problema.

Sad... cila ova rasprava se može svesti na ukuse - ali činjenica je da je COD4 rasturia tržište i proda se nenormalno dobro - dok je Crysis totalno popušia... I onda nakon toga možete pročitati izjave šupaka koji su napravili Crysis kako misle napustiti Pc kao platformu, jer je kao velika stopa piratstva - i baš zbog toga je njihova igra bila flop. Mogu samo reći LOL! Koji lapani - možda da su malo više vremena potrošili na optimiziranje igre i programiranje, onda se možda ne bi desilo da 5 ljudi na planeti može pokrenit igru na high detaljima. Idiotizam na globalnoj skali. A da ne spominjem ostale gafove poput fenomenalnog kraja, ili samo za visu high detalja i sličnih marketinških sranja koje su pokušali prodati gamerima...

Izgleda su neki tu ipak popušili serviranog mačka u vreći...

Computers will never take the place of books. You can't stand on a floppy disk to reach a high shelf.
-- Sam Ewing

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice