- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
nabava.net -> model računala
Na zalost, i ja sam se sjetio pogledati na nabava.net i nisam pronasao ta racunala. Mozda ne gledam dobro. Zapravo mislim da ta racunala uopce ne postoje na hrvatskom trzistu, niti su dobavljiva po toj cijeni. Ne znam zasto je BUG uopce pisao o njima u svojoj temi broja? I odakle im one cijene? Kad bi mi odgovorili bio bih sretan, jer bi znao kome se obratiti.
Možda ih više ne proizvode ili ih više nema u Hrvatskoj, jer koliko se ja sjećam ta tema je bila negdje prošle godine, travanj .
LP!
:)
Možda ih više ne proizvode ili ih više nema u Hrvatskoj, jer koliko se ja sjećam ta tema je bila negdje prošle godine, travanj .
LP!
Ta tema je ove godine, broj 257 - travanj 2014.
Okej, evo baš sad pretražujem stare brojeve buga koje imam kod kuće.
BUG, travanj 2013. broj 245. Tema broja : All in one računala
Posto vec imam pilu od kompa evo od mene kod za ovomjesecnu bug nagradu
sretno ljudi y336x6b619
..
Raspitat ćemo se ujutro kod dobavljača uređaja koje smo imali na testu i izvjestiti vas o dobivenim odgovorima.
Obratili smo se hrvatskom predstavništvu HP-a u potrazi za odgovorom. Njihovo javljanje prenosim u cijelosti:
"Poštovani, zahvaljujemo vam na interesu koji ste pokazali za kupovinom HP-ovih stolnih računala. U vrijeme usporednog testa HP je na raspolaganju imao HP 20 i HP Pavilion 23 demo stolna računala obzirom da se radi o novim serijama, te lokalno nismo imali informaciju o točnoj konfiguraciji koja će se naći na hrvatskom tržištu. Nakon završetka testiranja poslali smo konfiguracije i cijene koje će biti važeće u redakciju, ali je nažalost došlo do greške u tisku kod informacije o procesorima. HP 20 i HP Pavilion 23 naći će se na hrvatskom tržištu u roku od 14 dana, ali s Intel Pentium procesorima. Ostale informacije koje su navedene u testu i tekstu su apsolutno točne. Za sve daljnje informacije i ponude možete se po dolasku na tržište obratiti našim partnerima. Žao nam je što je došlo do pogreške, te se nadamo da vam time nismo uzrokovali neugodnosti.
S poštovanjem,
Koraljka Bošnjak Hudoletnjak
PPS Marketing/Channel Program Manager Croatia and CDG"
Drugim riječima, uređaji opisani u Bugu stižu na tržište za 14 dana (2 tjedna, popularnije), a jedina razlika u odnosu na testirane modele će biti ta što će imati procesore Pentium (arhitektura Haswell - dakle posljednja, kakvoćna generacija Pentiuma). Koštat će upravo onoliko koliko je navedeno u Bugu!
Ljudi imam problem s kodom za komp.
Kaze da je vec koristen,a nije...

Ljudi imam problem s kodom za komp.
Kaze da je vec koristen,a nije...
Možda je do laga ili dvoklik ili je prošla prijava, a ako to nije javi se nekome iz BUG redakcije ( Miri ) !
LP!
Donio bug i kaže buraz "Kao povečali broj kolumni, a ono 3 kolumne".
LOL