Bug 256 - All-in-one računala

poruka: 14
|
čitano: 5.677
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Bug 257 - "All-in-one računala"
Još nije ni 1.april, a BUG već zbija šale s nama?
Kupio novi BUG jer vidio temu broja "All-in-one računala". Baš mi treba takvo računalo, tema kao naručena.
I odlučih da želim kupiti "HP Pavilion 23", opisan na 77str. S cijenom od 5355kn računalo osvojilo titulu Best Buy.
Ili možda "HP 20" I3-3220 3,3Ghz ........... i cijenom od 3885kn kao jeftinijom alternativom.
Oba računala ustupio HP Brand Store, piše BUG.
Poslah mail HP Brand Storu da sam zainteresiran za kupnju jednog od ta dva računala, referencirao se na novi BUG jer nisam vidio u web cjeniku HP Brand Stora ta računala u ponudi. A ovi u HP Brand Storu se čude k'o pura dreku. Nikad čuli ni vidjeli ta računala. Evo njihova odgovora:
Poštovani,  
provjerili smo sa dobavljačima i dobili smo informaciju da pored modela koji su trenutno u ponudi kroz otprilike 2-3 tjedna dolaze još 2 modela, ali sa osnovnim modelima Pentium procesora – specifikacije uređaja su u prilogu maila. Cijene su zasada nepoznate. Modeli koji su testirani u BUG časopisu neće biti dostupni za naše tržište, nemamo više informacija vezano uz njih.  
Za sva dodatna pitanja Vam stojimo na raspolaganju.
Lijepi pozdrav / best regards,
Pošto sam još zainteresiran za kupovinu računala, interesira me gdje je BUG nabavio ta računala po navedenoj cijeni? 
Ako ova računala nisu dobavljiva, koji bi onda "All-in-one" bio best buy? Trebao bi hitno kupiti računalo.
Hvala.
Poruka je uređivana zadnji put pon 31.3.2014 15:19 (harti).

2 0 hvala 0
14 godina

nabava.net -> model računala

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Bug 256 - All-in-one računala

Na zalost, i ja sam se sjetio pogledati na nabava.net i nisam pronasao ta racunala. Mozda ne gledam dobro. Zapravo mislim da ta racunala uopce ne postoje na hrvatskom trzistu, niti su dobavljiva po toj cijeni. Ne znam zasto je BUG uopce pisao o njima u svojoj temi broja? I odakle im one cijene? Kad bi mi odgovorili bio bih sretan, jer bi znao kome se obratiti.

11 godina
neaktivan
Bug 257 - All-in-one računala

Možda ih više ne proizvode ili ih više nema u Hrvatskoj,  jer koliko se ja sjećam ta tema je bila negdje prošle godine, travanj .

LP!
:)

Ako sam ti pomogao stisni HVALA ! LP! :)
Poruka je uređivana zadnji put pon 31.3.2014 19:25 (TheMenstalist).

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Bug 257 - All-in-one računala
TheMenstalist kaže...

Možda ih više ne proizvode ili ih više nema u Hrvatskoj,  jer koliko se ja sjećam ta tema je bila negdje prošle godine, travanj .

LP!

Ta tema je ove godine, broj 257 - travanj 2014.

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
11 godina
neaktivan

Okej, evo baš sad pretražujem stare brojeve buga koje imam kod kuće.

BUG, travanj 2013. broj 245. Tema broja : All in one računala

0 0 hvala 0
15 godina

...

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
17 godina

Posto vec imam pilu od kompa evo od mene kod za ovomjesecnu bug nagradu

sretno ljudi y336x6b619 {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

{#}..

1 0 hvala 0
17 godina
moderator

Raspitat ćemo se ujutro kod dobavljača uređaja koje smo imali na testu i izvjestiti vas o dobivenim odgovorima.

...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator

Obratili smo se hrvatskom predstavništvu HP-a u potrazi za odgovorom. Njihovo javljanje prenosim u cijelosti:

"Poštovani, zahvaljujemo vam na interesu koji ste pokazali za kupovinom HP-ovih stolnih računala. U vrijeme usporednog testa HP je na raspolaganju imao HP 20 i HP Pavilion 23 demo stolna računala obzirom da se radi o novim serijama, te lokalno nismo imali informaciju o točnoj konfiguraciji koja će se naći na hrvatskom tržištu. Nakon završetka testiranja poslali smo konfiguracije i cijene koje će biti važeće u redakciju, ali je nažalost došlo do greške u tisku kod informacije o procesorima. HP 20 i HP Pavilion 23 naći će se na hrvatskom tržištu u roku od 14 dana, ali s Intel Pentium procesorima. Ostale informacije koje su navedene u testu i tekstu su apsolutno točne. Za sve daljnje informacije i ponude možete se po dolasku na tržište obratiti našim partnerima. Žao nam je što je došlo do pogreške, te se nadamo da vam time nismo uzrokovali neugodnosti.

S poštovanjem,
Koraljka Bošnjak Hudoletnjak
PPS Marketing/Channel Program Manager Croatia and CDG"

Drugim riječima, uređaji opisani u Bugu stižu na tržište za 14 dana (2 tjedna, popularnije), a jedina razlika u odnosu na testirane modele će biti ta što će imati procesore Pentium (arhitektura Haswell - dakle posljednja, kakvoćna generacija Pentiuma). Koštat će upravo onoliko koliko je navedeno u Bugu!

Selling doors, door to door.
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.4.2014 20:02 (Davor).
13 godina
neaktivan

Ljudi imam problem s kodom za komp.

Kaze da je vec koristen,a nije...

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
drakula789 kaže...

Ljudi imam problem s kodom za komp.

Kaze da je vec koristen,a nije...

Možda je do laga ili dvoklik ili je prošla prijava, a ako to nije javi se nekome iz BUG redakcije ( Miri ) !

LP!

15 godina

Donio bug i kaže buraz "Kao povečali broj kolumni, a ono 3 kolumne".

LOL

11.0010010000111111011010101000100010000101101000110000100011010001100010011
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice