Biciklizam, bicikli, oprema, staze... izdvojena tema

poruka: 30.940
|
čitano: 14.905.572
|
moderatori: XXX-Man, pirat, vincimus, Lazarus Long, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Biciklizam, bicikli, oprema, staze...

Jedna sa parenzane.

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Moj PC  
4 0 hvala 0
9 godina

Evo moj za cestu

Odlicna voznja jucer. Samobor-Brežice-Škljocan-Mokronog-Sevnica-Krško- Brežice-Samobor

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
Re: Biciklizam, bicikli, oprema, staze...

fina ruta, svaka čast

Ne tretirajte ljude kao budale ali nikada nemojte zaboraviti da oni to jesu! People who drink light beer do not really like beer. They just like to piss a lot.
14 godina
Mi može netko malo opisati kako točno izgleda Večernjakova biciklijada? Nisam dosad sudjelovao na nečemu tako masivnom, a brat nagovara da odemo. Vozi se konstantno uz pratnju policije? Ide i neka logistika s vodom ili bolje uzeti malo više za svaki slučaj? Ide li se i natrag u Zagreb organizirano?
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Hexfire kaže...
Mi može netko malo opisati kako točno izgleda Večernjakova biciklijada? Nisam dosad sudjelovao na nečemu tako masivnom, a brat nagovara da odemo. Vozi se konstantno uz pratnju policije? Ide i neka logistika s vodom ili bolje uzeti malo više za svaki slučaj? Ide li se i natrag u Zagreb organizirano?

Iz ZG u Samobor dok traje biciklijada cesta je zatvorena. Vozi se 25km/h 

Realno za to ti je dost 0.5l vode. Brzo je gotovo. Za natrag je bio nekakav organizirani prijevoz, al nemoj racunat na to. Vratite se kroz sela natrag u zg.

Samobor-Hrastina-Domaslovec-Strmec-Podsused.

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
17 godina
Hexfire kaže...
Mi može netko malo opisati kako točno izgleda Večernjakova biciklijada?Nisam dosad sudjelovao na nečemu tako masivnom, a brat nagovara da odemo. Vozi se konstantno uz pratnju policije? Ide i neka logistika s vodom ili bolje uzeti malo više za svaki slučaj? Ide li se i natrag u Zagreb organizirano?

Vjerojatno si znatno mlađe generacije, ali nekad je to bilo puno masovnije ili puno više bajsova nego danas.

Ja sam bil na toj staroj biciklijadi samo jednom 1988 godine, kad je fakat bilo puno ljudi ili bajsova.

Sa čime smo mi biciklirali(nas par frendova), pa kaj drugo nego Pony bicikli fučkaj ga sad.U ono doba Poniči su bili kao dobar dan, a taj moj zlatni Rog Pony koji je izvozio biciklijadu kasnije je 1989 ukraden direkt iz mojeg dvorišta fučkaj ga sad.

https://mapiranjetresnjevke.com/kvartovi/stara-tresnjevka/vl-biciklijade/

https://www.vecernji.hr/zagreb/vremeplov-biciklijade-uz-vecernjak-se-pedaliralo-i-na-najvecem-biciklu-u-europi-1592657

Santana kaže...
Iz ZG u Samobor dok traje biciklijada cesta je zatvorena. Vozi se 25km/h 

Realno za to ti je dost 0.5l vode. Brzo je gotovo. Za natrag je bio nekakav organizirani prijevoz, al nemoj racunat na to. Vratite se kroz sela natrag u zg.

Samobor-Hrastina-Domaslovec-Strmec-Podsused.

Taman za E-bajsove,pa klasika da se u moderno doba ne bi previše umorio staviš bajs na največu asistenciju E-motora i vozi.

Nekad davno se puno sporije bicikliralo, sječam se kolona koja se vukla puno sporije i opuštenije itd.

Slabo je to nekad bilo dokumentirano, bilo kakvih videa starih biciklijada nisam našel ništa konkretno za sad.Usput jedna dostupna ok fotka(črno beli bljak), nisam siguran za godinu čini mi se polovica osamdesetih pa prema devedesetima godina.

Sad sam tek provjeril,  da na onoj Večernjakovoj stranici postoji još fotki kad se klikne na onu črno belu fotku.Pogodil sam od prve(godina gore dole nebitno), polovica osamdesetih ili 1984 ili Večernjak iz tih vremena.

AMD,........is that Epyc or what?
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.5.2025 20:20 (rambox).
20 mjeseci
Santana kaže...

Ja ne preporucam tubless na gumama koje su ispod 28mm. Jednostavno je pritisak prevelik da se stigne sama zakrpat. Ne žuri mu se nigdje i ima vremena za promjenu zracnice.

Inace imam tubless i na mtb-u (naravno) i na biciklu za posel (40mm guma) da ne misli netko da sam protiv tubeless-a

Zanimljivo bi bilo cut preporuku od Srednji koji vozi brevete vise od bilo koga tu aktivnog da veli svoju preporuku

Istina, samo ako uspije zakrpat, staneš i napumpaš je na dovoljno bara i vozi dalje. Ponekad neće ni zakrpat, ovisno o tekućini i veličini rupe. Moje zadnje bušenje na cesti nije uspio zakrpat tubeless, dušilo bi do 25-30 psi i onda stalo. Dakle dovelo bi me do doma. Rupa i nije bila nešto velika... baš ostao razočaran. Ali jednostavno sam navikao bez zračnice. Ne sićam se kad sam je zadnji put stavljao... 

Timo: "...samo neinformirani krajnji korisnik moze kupiti AMD proizvod, za igranje"
9 godina
Inochulum kaže...
Santana kaže...

Ja ne preporucam tubless na gumama koje su ispod 28mm. Jednostavno je pritisak prevelik da se stigne sama zakrpat. Ne žuri mu se nigdje i ima vremena za promjenu zracnice.

Inace imam tubless i na mtb-u (naravno) i na biciklu za posel (40mm guma) da ne misli netko da sam protiv tubeless-a

Zanimljivo bi bilo cut preporuku od Srednji koji vozi brevete vise od bilo koga tu aktivnog da veli svoju preporuku

Istina, samo ako uspije zakrpat, staneš i napumpaš je na dovoljno bara i vozi dalje. Ponekad neće ni zakrpat, ovisno o tekućini i veličini rupe. Moje zadnje bušenje na cesti nije uspio zakrpat tubeless, dušilo bi do 25-30 psi i onda stalo. Dakle dovelo bi me do doma. Rupa i nije bila nešto velika... baš ostao razočaran. Ali jednostavno sam navikao bez zračnice. Ne sićam se kad sam je zadnji put stavljao... 

Jel ti se štopaju ventili kaj ? Ja sam sad na MTB-u išo stavit druge gume,a moral sam i ventile nove jer je ove sealant zaštopal. To me strah isto da moram pumpat gumu u šumi,a ventil zaštopan

20 mjeseci
Santana kaže... 

Jel ti se štopaju ventili kaj ? Ja sam sad na MTB-u išo stavit druge gume,a moral sam i ventile nove jer je ove sealant zaštopal. To me strah isto da moram pumpat gumu u šumi,a ventil zaštopan

Da, zna se zaštopat ali se dade i odštopat. Iglom ili nečim tankim malo počistim ispod kad mijenjam gumu.

Timo: "...samo neinformirani krajnji korisnik moze kupiti AMD proizvod, za igranje"
17 godina

Umjetnička od danas... Lagani đir...

Moj PC  
6 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice