Odlicna grafa, impresivan clock.
Koji bios imas na toj grafi ?

Originalni updejtan sa Gigabyte stranice http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4821#ov
A za blok hvala Leopardu koji mi ga je prodao za ca 250kn pošto je on svoj setup komplet rasprodo i oprema se sa novom konfom.
Vojnik - 2305 - GTX 980 - 1441 (1503)/2003 MHz - i7-4790K 4700 MHz
Po rezultatu se nebi reklo da si njub
ok,ipak sam proveo danas nekih 5 sati igrajući se s afterburnerom...Ali radim ovo prvi put.
Preko +210mhza nejde nikako,ni malim povećanjem voltaže,ima artifakata,a s većom voltažom,Heaven se smrzava i ruši...
Mislim da bi išlo do +200Mhza,a 190 je sigurno.Test sam radio 3 puta za redom.
Moram probati u igrama,da se nebi tamo rušilo..
Također planiram još probati dignuti proc,sada je na 4.0,a to sam kopirao nečije postavke (treba sutra gledati puno youtubea i čitat par vodiča)
Power limit, vidim da ti je na onoj slici 107 %, a trebao bi ići do 110 %.
S ovim postavkama vjerojatno već dolaziš do TDP limita.
testirati ću kasnije s manjim power limitom stabilnost.
čudno mi je da preko +150mhza nejde bez dizanja voltaže,dok 190 drži samo s +10 CV...Ili je to zbog power limita?
Mislio sam da probaš s većim power limitom, ne manjim. Slobodno ga stavi na 110 % ili koliko već ide.
Prvo power limit na max ne šteti ništa grafi nego daje joj da uzme kad joj je potrebno koliko joj je potrebno W pa tek onda napona za core
Leopard_st - 4119 - GTX 980 4GB SLI 1455/2003 MHz -- i7 5960X 4300 MHz
moze li mi netko objasniti zasto u furmarku trebam puno manji napon na grafi za razliku od unigine-a kad ju overclockam?
koji od ta dva je slicniji postavkama za igre onda?
hvala puno!
Unigine.
moze li mi netko objasniti zasto u furmarku trebam puno manji napon na grafi za razliku od unigine-a kad ju overclockam?
koji od ta dva je slicniji postavkama za igre onda?
hvala puno!
zato sto je Furmark Open Gl test a Unigine Direct3d, dakle odgovor na tvoje pitanje je ovo drugo posto se Open Gl prakticki nekoristi...LP
Evo klokeri cisto da prestignemo s Gtx780@1270mhz vecinu Gtx970@1400+mhz
iz prvog pokusaja...LP
Znam da ćeš joj dušu izvaditi. :D
iz prvog pokusaja...LP
Znam da ćeš joj dušu izvaditi. :D
Hehe, znam od prije do kud idu otprilike pa sam puknuo na 130+ mhz, tako da u boostu radi na 1270mhz, no koliko sam vidio nebum jos daleko! Inace grafa tesko prelazi 60stupnjeva:), jos se nisam poigrao s bios switchem i naponima(za sad je na 1.2)..kaj se tice 3dmark13 to cu pricekati dok nabavim postenu i7, mogu zamisliti sto tek radi Ti verzija!uf
iz prvog pokusaja...LP
Hajde i moju R9 290 predji ovdje i u Valeyu malo ti fali.
Mislim da sigurno hoćeš moj 73.7FPS-1858 points. Nešto mi se zbrljavilo ili sa windowsom ili sa driverima sad nemogu ni blizo dobaci kad odvrtim bench fali mi 4-5FPS i u Heavenu i Valeyu.
Mislim da sigurno hoćeš moj 73.7FPS-1858 points. Nešto mi se zbrljavilo ili sa windowsom ili sa driverima sad nemogu ni blizo dobaci kad odvrtim bench fali mi 4-5FPS i u Heavenu i Valeyu.
evo za jedan, slucajno ispalo
Leopard_st - 2351 - GTX 980 4GB 1596/2053 MHz -- i7 5960X 4300 MHz
kaj nije to malo, mislim jedna daje cca 2000...