Top 3D Mark 2013 @ BUG.hr

poruka: 931
|
čitano: 212.424
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Top 3D Mark 2013 @ BUG.hr
Stjepanj kaže...
goldi kaže...
Nikola45 kaže...

Evo i od mene rezultati. GPU-Z nisam stavio jer se ne slaže previše s mojim računalom (nemam pojma zašto, niti mi je nužan), ali grafa je MSI Radeon HD7850 OC TF3

Mala napomena: Odvrtio sam i Extreme Firestorm na Advanced verziji i score se prepolovi.

Znaci HD7850 jaca u ovome testu od GTX660.

tak klokana su identicne al samo u 3dmarku:-) daj pogle physics scor na mojoj staroj i7 krami je za 2000 bodova veci??jel to cisti cpu test ili? i bilo bi zanimljivo viditi ostala dva testa...a ne samo zadnji...

Pa tvoj procesor daje veci physic skor to je normalno, sto se tice poredjenja graficki karti bitan je samo zadnji FIRE STRIKE test jer ostali su namjenjeni za smartphone uredjaje ili home pc, laptop, samo je ovaj zadnji za poredjene High end masina ;)

17 godina

Šta bilo s ažuriranjem top lista?

Provjerite Boss Game @ http://boss-game.com/forum2/index.php
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Azurirano, dodani rezovi sa formom koja je napisana u prvom postu, ostali ce biti dodani kad budu po formi napisani.

Multi GPU i ostale liste cu da dodam kad bude vise rezova.

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.2.2013 14:35 (Leopard_st).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Leopard_st kaže...

Azurirano, dodani rezovi sa formom koja je napisana u prvom postu, ostali ce biti dodani kad budu po formi napisani.

Multi GPU i ostale liste cu da dodam kad bude vise rezova.

necu odsutat

toxic - 7238 gtx680@ 1195/1778 zrak -i7 3770k @ 4.7ghz zrak

propustio si hihihih :) bilo je par stranica unatrag

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.2.2013 14:38 (toxic).
14 godina
neaktivan

Haj jos malo ti fali do moje 7950. :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Leopard_st kaže...

malo ali ne znam jel tvoj rezultat validan :):) i nikad necu znati na zalost mislim na tess off ako se on upce da skinut u ovom 3dmarku :)

14 godina
neaktivan
toxic kaže...
Leopard_st kaže...

malo ali ne znam jel tvoj rezultat validan :):) i nikad necu znati na zalost mislim na tess off ako se on upce da skinut u ovom 3dmarku :)

Haj sta si paranoican, pisalo bi gore da je tess modifikovan.

Ovako izgleda ako je modifikovana tess: http://www.3dmark.com/3dm/23068

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.2.2013 14:41 (Leopard_st).
13 godina
neaktivan
toxic kaže...
Leopard_st kaže...

Koliko ti je covjek puta objasnio da se ne moze varati sa tom tessalacijom izbaci odma kad su cackani driveri, rez je njegov sasvim ok i normalan da ima procesor ko u tebe jos bi veci skor imao jednostavno HD7950 lagano prelazi GTX680 u ovome testu pomirite se sa tim i gotovo, do izlska neki novi drivera takvo je stanje.

17 godina
goldi kaže...
toxic kaže...
Leopard_st kaže...

Koliko ti je covjek puta objasnio da se ne moze varati sa tom tessalacijom izbaci odma kad su cackani driveri, rez je njegov sasvim ok i normalan da ima procesor ko u tebe jos bi veci skor imao jednostavno HD7950 lagano prelazi GTX680 u ovome testu pomirite se sa tim i gotovo, do izlska neki novi drivera takvo je stanje.

joj covjece ne kuzis da se zahebavam sa obzirom na 3dmark 11 temu u kojoj vodimo prepisku.. i ove smajlice nitko ne gleda ocito lol...

14 godina

@mirkoj nemoj koristiti cap 2 profile s tim driverima jer će ti dati lošiji rezultat. Profili u 13.x seriji su već ubačeni i ne trebaju dodatni.

Cap 2 su stari profili korišteni za 12.x seriju

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
toxic kaže...
goldi kaže...
toxic kaže...
Leopard_st kaže...

joj covjece ne kuzis da se zahebavam sa obzirom na 3dmark 11 temu u kojoj vodimo prepisku.. i ove smajlice nitko ne gleda ocito lol...

Vidim ma beze je to sa prepucavanjem ovaj 3dmark je dobar sto se tice toga vidi se odma je li dirano ili nije po driverima tako da ovde nema muckanja, mozes muckati ali se vidi.

Nego toxic nesto je u tebe mali skor za gtx680 i 3770k tako naklokan otprilike ljudi dobivaju veci skor na tim klokovima ili mozda gresim.

Na kojem ti taktu grafa radi dok radi test vidim da pise 1195 ali koji je stvarni takt koliko boostuje preko ovoga?

17 godina

moj score je vise nego dobar... nisam vidio nekog da je dobio puno veci score sve odgovara onako kako bi trebalo biti.

sa boostom je 1195 jer vise nejde na moju zalost.. bar za sada

mozda bi dobio koji par bodova da sa u win7 testiro ovo sam na 8 vrtio

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Toxic karta ti radi na 1300 MHz vjerovatno, mozda malo vise, ta boost vrijednost u gpu-z je samo minimalni boost zagarantovan u odnosu na default clock.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Sa beta 5 driverima je teselacija na amd optimized i to daje valid score nama s amd karticama, zato gazimo nvidiu

0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan

Uvijek je na amd optimized, zapraov use app settings i amd optimizes daje isti rez.

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Obicno kad gpu-z pokaziva takt od 1195mhz karta radi na vecem taktu bar je tako kod vecine primjeraka GTX680 znaci i tvoja bi trebala da radi na vecem taktu ili i to zavisi od proizvodjaca.

Cuo sam da sve GTX680 ne boostuju isto preko te zadane vrednosti kao to ovisi od biosa ako je tacno.

14 godina
neaktivan

Moja GTX 670 je imala def clock od 980, boost u gpu-z 1050, a prava frekva u igrama 1176 MHz.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Leopard_st kaže...

Moja GTX 670 je imala def clock od 980, boost u gpu-z 1050, a prava frekva u igrama 1176 MHz.

Upravo o tome govorim ako kod njega pokaziva 1195boost u gpu-z onda bi trebala da radi na daleko vecem kloku dok vrti test.

14 godina
Leopard_st kaže...

Uvijek je na amd optimized, zapraov use app settings i amd optimizes daje isti rez.

To nisam ni probavao iskreno, ali stvarno mi nije jasno zašto 680 ima ovako slabe rezultate. Valjda će riješit novijim driverima...

15 godina

Evo moj score: http://www.3dmark.com/3dm/159427

Nemogu slikati score i cpuz + gpuz odjednom jer mi je mala rezolucija pa evo ovako xD

Autoclimb kills more people than AIDS
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Leopard_st kaže...

Toxic karta ti radi na 1300 MHz vjerovatno, mozda malo vise, ta boost vrijednost u gpu-z je samo minimalni boost zagarantovan u odnosu na default clock.

kako da znam onda tocni takt?

14 godina
neaktivan

Pogledas u MSI AB gpu core graf, ili u gpu-z sensors tab.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Leopard_st kaže...

Pogledas u MSI AB gpu core graf, ili u gpu-z sensors tab.

1202 ravno :)

14 godina
neaktivan

Uh slabo to, kakve su temp.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Leopard_st kaže...

Uh slabo to, kakve su temp.

niske dosta ajmo reci do 70 stupnjeva kod nekih 40% vent

u stress testu ili ako duze nesto igram cak ide do 82 ali vent se ne penje puno gore na nekih 50% maks dosta tiho

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.2.2013 17:48 (toxic).
14 godina
neaktivan

Hmm, i kazes nece vise grafa na jezgri?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Leopard_st kaže...

Hmm, i kazes nece vise grafa na jezgri?

ne mogu je dobit ali se sjecam tek kada sam je doneso isla je na benchmarcima 50mhz vise sigurno znam po slideru :) sad ne mogu doci do tih 1250 nikako

14 godina
neaktivan

Bilo je slucajeva kada su korisnic 680/670 karti nakon par sedmice/mjeseci jednostavno degradirali chip i nikada vise nje htio na bivse frekve, ne kazem naravno da je to ovde slucaj.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Leopard_st kaže...

AMD Optimized radi isto što i Use App Settings, osim ukoliko driver nema app specific optimizacije za datu aplikaciju. Pošto za 3DMark nema app specific optimizacija (jer bi se to smatralo varanjem), rezultat sa App Optimized je isti i validan.

Inače, 3DMark koristi Max tessellation factor x16.

14 godina

Evo i moj score:

Phenom II X4 960T @ 3.6 GHz, 1.35v

MSI 7870 Hawk @ 1200/1400 MHz

Veća slika: KLIK, online

► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.2.2013 23:02 (DiRT).
Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice