Sharx, svima je jasno da nevolis AMD i to je tvoja stvar, nadam se da imas dobre razloge za taj hejt jer si u suprotnom nista drugo nego mibecil.
Meni nije jasno zasto u svakoj hebenoj temi tlacis i offtopicaris?Sto se nisi prije javio, svi ATi scoreovi u temi su odradeni sa AMD optimized tessom i ti se sada nasao praviti pametan?
I jos to ni HWBOT ne zabranjuje a ti tvrdis da je to varanje?
Strasan si, komentara nemam.
Svi ATI scoreovi? jesi siguran u to? Znači svi ovdje sa ATI karticama? Mogu li to drugi potvrditi, molim.
Koliko njih je još sa ostatkom isključenim? Znaš li taj podatak?
ja cu ti odmah reci da zohar nije u pravi jer sam ja u top listi sa amd karticom i nisam koristio nikakve kerefeke pitanje je kakav bi mi score bio da sam koristio?? 200 veci 300 ili mozda i 500? i kako je onda to pravilo odrađen benchmark. ovdje nema principa svatko radi kako njemu pase
Naravno. O tome i govorim, samo šta neki to doživljavaju kao križarski pohod na bezgrešni AMD.
Ali kako znati? nikako. Neki mogu biti legitimni, neki sa duplo slabijom karticom ih mogu pređiđati za 5000. Nema pravila uopće. Samo da se zna, nisam ni sudjelovao u ovom cirkusu pa nemam osobnih razloga, nego čisto logičkih razloga.
I odličnu si usporedbu dao Toxic. Jedan popije 5litara piva, a drugi prolije pola i pobijedi.
Osobno mi nije jasno zašto se neki od vas nalaze uvrijeđeni kad kažem da je to sprdačina i okreću to na AMD-nvidia rat , kad je zapravo rat između onih koji rade na default i onih koji "optimiziraju" ;)
Sprdačina, crno na bijelo. Isto k'o u heaven topicu, Tesselation "extreme", a iza kulisa tesselation off i još se preporuča tako raditi. .