Temperature vaših PC grijalica

poruka: 3.535
|
čitano: 618.143
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Ujutro počistio kučište,ventlatore i ostalo i sve se smajnilo drastičnoo :D

PS3 ID- http://gamercards.exophase.com/111351.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

evo ovako je kod mene  mozete i vidjeti kuciste

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Temperature vaših PC grijalica
dreadmoore kaže...

"Kučište" je LEGENDARNO! Odlična ideja{#}

17 godina
neaktivan

Evo moje trenutno stanje u mirovanju.

Sobna temperatura 27ºC.

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
protjeran

Zaš su meni diskovi na 41/42°C a ne na 30XD

Take the ashes from the floor Bury them to just make sure That nothing more is left of me Just bittersweet memories
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
stoncin3 kaže...

Jer ti nista ne puse po njima.Inace 40 stupnjeva je ok radna temperatura,50 je vec kriticno.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
17 godina
protjeran
zoharbizo kaže...
stoncin3 kaže...

Jer ti nista ne puse po njima.Inace 40 stupnjeva je ok radna temperatura,50 je vec kriticno.

Eo poslje 15 minuta intenzivnog benchmarkanja (Crysis 2 na Ultra..) 43°C SSD&HDD,a u idle 41.

Jer to dobro?{#}

Take the ashes from the floor Bury them to just make sure That nothing more is left of me Just bittersweet memories
14 godina
stoncin3 kaže...
zoharbizo kaže...
stoncin3 kaže...

Eo poslje 15 minuta intenzivnog benchmarkanja (Crysis 2 na Ultra..) 43°C SSD&HDD,a u idle 41.

Jer to dobro?{#}

Da,to je skroz ok.Nece mu nista bit od te temperature.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
17 godina
protjeran

OK inače vrtio sam i onaj pravi SSD benchmark i temp se nije mjenjala..:OOO

16 godina
protjeran
zoharbizo kaže...

I 50 stupnjeva je još donekle u redu, no veće temperature bi te svakako trebale zabrinuti.

14 godina
XP Master kaže...
zoharbizo kaže...

I 50 stupnjeva je još donekle u redu, no veće temperature bi te svakako trebale zabrinuti.

Sve preko 43,44 stupnja nije dobro za disk.

15 godina
neaktivan

Moje {#}{#}{#}

http://smokingifs.com/uploads/Sexy-redheads-grab-each-others-ass.gif
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo i mojih temperatura. Skinuo sam onu crnu prašinu sa ventilatora samo mi fali kompresor da ispušem još onu sitnu, stavio sam kvalitetniju pastu i temperature su mi odlične sad{#}

Prije mi se ventilator vrtio na 2500okr (max kolko i ide), a još mi je temperatura procesora bila koji 10°C viša.

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Šta mislite?Stavio novu pastu i novi vent.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
dreadmoore kaže...

A vrhunsko kućište ja bi da takvo imam izbušio veće rupe za vent{#}.

kalko1212
15 godina
Genije kaže...
dreadmoore kaže...

A vrhunsko kućište ja bi da takvo imam izbušio veće rupe za vent{#}.

ma nije ti potrebno napravi ovako i bit ces zadovoljan 2h truda ti treba malo estetike i to je to

15 godina
odjavljen

Evo mojih temperatura, možete ih doslovno vidjeti:

http://www.bug.hr/forum/post/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/2178242.aspx

Uglavnom nakon što sam otključao sve jezgre mi senzor na procesoru prikazuje 0°, ali prije nije išao preko 38°, a i hladan je na dodir, tako da se ne brinem. Cooler na grafičkoj je odličan, temperature ne idu preko 53, a nije ni skup, košta 240kn. Također smatram da je taj Zalman za proceror odlična investicija za te pare, 285 kn. Jedino me brine čipset, ali sve je to u dozvoljenim granicama. Napajanje također ledeno, vuče max 265w (izmjereno).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Zanima me dali je ovo uredu nakon malo youtube-a {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.8.2011 22:18 (Underlight).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Zanima me vaše mišljenje oko temperature procesora (idle). Da li su previsoke?  Radi se o intel core 2 duo, e8400 procesoru (star 3 godine).  Ventilator je običan koji je i došao sa njime te radi 20% (1000RPM). Svako povećanje smanji temperaturu, ali se zujanje znatno povećava. Bi bilo pametno staviti novi hladnjak?

Hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Kad će te vi ljudi što postate ovdje temperature unazad zadnjih par stranica skužit da je BESMISLENO postat idle temperature i onda pitat "jel ovo u redu" ? Mjerite pod loadom, i onda moraju ostat unutar određenih parametara da je to OK. U idleu ni kad nevalja hlađenje neće biti temperature da se komp pregrije, tako da neam smisla ni gledat jel vam valja hlađenje.

15 godina
neaktivan

nAKON IGRE,TEMP SU ODLIČNE :d

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Tommy_123 kaže...

Upali program kao što je Everest pa mjeri tokom igranja, a ne da pališ program neposredno nakon igranja jel ti to isto neznači ništa. Dok ti izađeš iz igre temperature padnu 10 do 20C i više u par sekundi !

15 godina
neaktivan
itomic009 kaže...
Tommy_123 kaže...

Upali program kao što je Everest pa mjeri tokom igranja, a ne da pališ program neposredno nakon igranja jel ti to isto neznači ništa. Dok ti izađeš iz igre temperature padnu 10 do 20C i više u par sekundi !

jESAM I IGRAO SAM,POPNE SE ZA PAR STUPNJEVA GORE.nE PRELAZI 50.

15 godina
neaktivan

Evo temperature od konfe it my pc, zadovoljan sam svime osim temperaturom grafičke, jel mi može netko objasnit od ćega je temperatura GPU dioda(memIO), logićki razmišljano mislio sam da je temperatura memoriskih čipova na koje sam stavio hladnjake koji se griju ko vrag, ali temperatura je ostala ista...{#}

idle

EDIT:

3°C niža temp na procu sa iskljućenim smart fan control-om u bios-u = ) 3°C niža temp na procu sa iskljućenim smart fan control-om u bios-u = )
EDIT 2: load

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.8.2011 1:33 (1BIT).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
itomic009 kaže...
Tommy_123 kaže...

Pa može i HW Monitor imati upaljen samo ga minimizira na tray i igra. Poslije ga lako otvori i pogleda što se dešavalo.

Tako sam ja radio kad sam mjenjao vent za diskove jučer.

Idle i poslije sat vremena Metroa 2033XD na Very high

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.8.2011 6:01 (stoncin3).
15 godina

stoncin3@ grafa ti se grije ko luda to je puno preveč. Moja gtx570 se grije na oko 60°C a 70°C nemrem dostic ni sa furmarkom. Također vidim da ti se cijeli sistem zagrije na 60°C što je več zabrinjavajuče ta temperatura nebi trebala prelazit 45°C nikad. Fali ti airflow u kučištu. 

Upozorenje: Sva elektronika radi na bijeli dim, kad on ode pouzdano možemo zaključiti da je mrtva.
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.8.2011 7:01 (strit).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
stoncin3 kaže...
itomic009 kaže...
Tommy_123 kaže...

Pa može i HW Monitor imati upaljen samo ga minimizira na tray i igra. Poslije ga lako otvori i pogleda što se dešavalo.

Tako sam ja radio kad sam mjenjao vent za diskove jučer.

Idle i poslije sat vremena Metroa 2033XD na Very high

Pretopla ti je grafa !!

17 godina
protjeran
itomic009 kaže...
stoncin3 kaže...
itomic009 kaže...
Tommy_123 kaže...

Pretopla ti je grafa !!

Znam.

Evo sad ću napravit par benchmarkova od po pola sata sa ventilatorima na min, max i sa GPU na default i OC-ed.

Pa javim ovdje screenshotove da vidimo na čemu samXD

17 godina
bugi.kc kaže...

Zanima me vaše mišljenje oko temperature procesora. Da li su previsoke?  Radi se o intel core 2 duo, e8400 procesoru (star 3 godine).  Ventilator je običan koji je i došao sa njime te radi 20% (1000RPM). Svako povećanje smanji temperaturu, ali se zujanje znatno povećava. Bi bilo pametno staviti novi hladnjak?

Hvala.

Evo, sada sam stavio sliku s temparaturama kod opterećenja procesora (video converter na 15min), pa me i dalje zanima gore postavljeno pitanje. Hvala.

17 godina
protjeran

Temperature su ti na granici. Nije potrebna nikakva intervencija oko coolera ali svaki stupanj više več je lošije. Btw računaj optilmalno za CPU idle 45° load 65°.

Evo moje:

ventovi na min ventovi na min
ventovi na max ventovi na max
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice