Moj PC
Da ne duljim:DD
Šteta što je već prodaješ.
Moj PC
Da ne duljim:DD
Šteta što je već prodaješ.
Da samo pitam..... tko ima najbrži komp ovdje na forumu ?
Da samo pitam..... tko ima najbrži komp ovdje na forumu ?
Trebalo bi apdejtati benchmarke pa da vidimo. Baš bi i mene zanimalo maloXD
Čini mi se microman i domagojX, ako ćemo gledati bencheve. Tu je i cele, jurky itd..
Čini mi se microman i domagojX, ako ćemo gledati bencheve. Tu je i cele, jurky itd..
I Spyware trenutno ima i7 2600k + GTX 580. Dakle među jačim.
Mislim da overhaul ima najbolju mašinu, makar se i jurkyju, celeu i ostalim dečkima omakne pokoja extremna stvarčica za bench.
O da.... sad sam baš pogledao mu pod moj pc, fantazija, ko da je dobio na lutriji :-)
O da.... sad sam baš pogledao mu pod moj pc, fantazija, ko da je dobio na lutriji :-)
Još kad bi bile slike svega toga da se uvjerimo...
Bile su i slike i racuni.Covik ima sta je stavia pod moj pc.
ak se ne varam bavi se 3d stvarima pa valjda ima onda za masinu, a i mora je imat!
ak se ne varam bavi se 3d stvarima pa valjda ima onda za masinu, a i mora je imat!
@XYAN
taj tvoj komp 1 pod moj pc je mašina ili je moj preslab pa tako mislim...
@XYAN
taj tvoj komp 1 pod moj pc je mašina ili je moj preslab pa tako mislim...
dobar je i tvoj. kad ces imat love nabaci neku jacu grafu i clockaj malo proc i to je to :D quad core imas (sa HT)
prije sam imao hd 5870 koju sam prodao jer su mi trebali novci, ali ipak je ona prejaka za mene. ova gts 450 uopće nije loša, vrtim sve sa njom sa smanjenim aa i af. ne treba mi ništa više. procesor je clockan na 4ghz.
Hahahah igrao sam i ja na DX10 sa GTX550:DD
ajde da i 6950 pokaže zube
stock - 73.06
900/1350 - 80.34
970/1400 - 84.21
To bi bilo to od 6950.
Ne sjećam se kad sam zadnji put sjeo i odigrao neku noviju igru stoga sam korigirao setup. Cayman je otišo kolegi, a ja sam natrag dobio staru 5850 uz nadoplatu.
P.S. Jel se to meni čini ili 6950 na stocku dobija GTX480?
ajde da i 6950 pokaže zube
stock - 73.06
900/1350 - 80.34
970/1400 - 84.21
To bi bilo to od 6950.
Ne sjećam se kad sam zadnji put sjeo i odigrao neku noviju igru stoga sam korigirao setup. Cayman je otišo kolegi, a ja sam natrag dobio staru 5850 uz nadoplatu.
P.S. Jel se to meni čini ili 6950 na stocku dobija GTX480?
zato sto je tvoj cpu oc na 4.6 ghz a moj na stocku pa ti je tu zato tih 4 fps razlike
ispravka, na 5GHz je XD
edit, mislio sam da sam benchao. al izgleda nisam samo jednu. imam samo rezu od SLI-a
zato sto je tvoj cpu oc na 4.6 ghz a moj na stocku pa ti je tu zato tih 4 fps razlike
5ghz
aj može tako, ali GTX480 bi se trebala uspoređivati sa 6970.
bez beda i moze :D 6950 je iznenadjujuce dobra kartica, al stvarno
šta se čeka onda
haha, nije GTX :D
šta se čeka onda
Za tvoju HD 6950/6970 bi ti da ja bia svoju 6850 uz nadoplatu :(
Prodat ću ti HD7950 sljedeće godine po povoljnoj cijeni ako budeš htio
Prodat ću ti HD7950 sljedeće godine po povoljnoj cijeni ako budeš htio
Hhaha,dotad cu bit ja na 7990. ;)
Da li ste zainteresirani da otvorim novu temu: Top METRO 2033 @ BUG.hr, u kojoj bi bila samo lista najboljih rezultata.
Rezultate bi uvrstio iz ove teme, a kasnije bi složio i po kategorijama.
7 | Bilo bi zgodno |
---|---|
5 | Nije potrebno |
Da li ste zainteresirani da otvorim novu temu: Top METRO 2033 @ BUG.hr, u kojoj bi bila samo lista najboljih rezultata.
moze. ali uspostavi pravila jer ovdje je to dosta bez reda napravljeno. napravi par kategorija po rezolucijama, po gpu brandu i serijama
Pas mtr, bas kad sam prodo 6950
Naravno da može, još malo pa dolazi sezona benchanja
Ionako je ova tema neka mješavina spama i polu-spama.
moze. ali uspostavi pravila jer ovdje je to dosta bez reda napravljeno. napravi par kategorija po rezolucijama, po gpu brandu i serijama
neee po rezama, to mi ubije volu za benchanjem. Ja bih stavio 1680x1050 za sve da možemo svi usporediti rezultate. Ionako u Metru nafrljiš malo teselacije, ovo-ono pa imaš slideshow tak da full HD nije nužna. To je barem moje mišljenje.