Stiga mi šest jezgreni xeon x5675 za socket 1366 tako da je moj savršeno polirani i7 930 dobio izgon.
Za sad sam ga diga na 3.8 GHz i ja zadovoljan
nicky.sl -- Xeon x5675 - 3.8GHz -- single 1374 - multi 8749
Stiga mi šest jezgreni xeon x5675 za socket 1366 tako da je moj savršeno polirani i7 930 dobio izgon.
Za sad sam ga diga na 3.8 GHz i ja zadovoljan
nicky.sl -- Xeon x5675 - 3.8GHz -- single 1374 - multi 8749
E, malo jer sve je malo što ne može u 5 GHz klub.
Ali ne pridajen se ja lako...
E, malo jer sve je malo što ne može u 5 GHz klub.
Ali ne pridajen se ja lako...
Normalno, ako ne ide sa 1.5V, onda mu daj 2V
Jel ga teško hladit?
Jel ga teško hladit?
Na tom taktu ide i preko 80c al to za njega nije ništa jer mu prema intelu tcase 81c a na 4ghz na koliko ga inače držim temprature su do 60c
slazem se, kad ti je u idleu/biosu na 90+°c treba se zabrinuti
i5 6600k stock ga bogme u single šije na 1937
Evo mog starca kako se trga da ga ne prodam
lp
Dobar je on još i uspješno iza sebe ostavlja i3-ce.
Možda u CPU-Z...
Zanimljivi rezultati za taj stari q6600.
Da li ćete se složiti da je Phenom II X4 965 u svim segmentima jači procesor od Q6600? Ako se slažete sa konstatacijom, onda ne znam zašto su zapravo relevantni rezultati CPUZ benchmarka?
Evo rezultata Phenoma II X4 965 na 3.7 GHz, poprilično slabašni rezultati u CPUZ u odnosu na Q6600 ali u svim ostalim segmentima (igre, obrada videa i sl. je sveukupno bolji CPU).
Tako da ne znam kako da interpretiram te rezultate.
Odavno smo došli do zaključka da ovaj bench ne vridi za ništa osim za naše međusobno prepucavanje.
Što se tiče tvog Phenoma i core 2 quad intelića općepoznato je da intel prednjači u svim segmentima (igre, renderiranje videa, slika) ali kad su na istom taktu.
Zanimljivi rezultati za taj stari q6600.
Da li ćete se složiti da je Phenom II X4 965 u svim segmentima jači procesor od Q6600? Ako se slažete sa konstatacijom, onda ne znam zašto su zapravo relevantni rezultati CPUZ benchmarka?
Evo rezultata Phenoma II X4 965 na 3.7 GHz, poprilično slabašni rezultati u CPUZ u odnosu na Q6600 ali u svim ostalim segmentima (igre, obrada videa i sl. je sveukupno bolji CPU).
Tako da ne znam kako da interpretiram te rezultate.
Phenom x4 965 je svakako slabiji od quad 6600 na istom taktu, ako hoces mogu i nabaciti koji test na 3600mhz bez problema. Imas prethodnu stranicu test na 3600mhz a mogu izvrtiti i fritz ili bilo koji drugi test pa da vidimo kako se ponasaju u drugim testovima
Phenom x4 965 je svakako slabiji od quad 6600 na istom taktu, ako hoces mogu i nabaciti koji test na 3600mhz bez problema. Imas prethodnu stranicu test na 3600mhz a mogu izvrtiti i fritz ili bilo koji drugi test pa da vidimo kako se ponasaju u drugim testovima
Možemo usporediti na istim taktovima reci testove pa kada uhvatim vremena poslije posla mogu testirati, evo spustit ću i ja svog na 3,6 GHz pa ćemo isprobati.
Odradi seriju testova po svojoj želji, postavi rezultate pa ću i ja odraditi večeras. Gdje ćemo postaviti rezultate?