Pozdrav svima,
imam VW Polo 1,2, 47 kw iz 2007 godine. Auto ima trenutačno 115000 kilometara i ugrađen plin. Javio mi se problem s nacukavanjem u vožnji. Auto počne nacukavati, poskakivati, dok dođem do 40, 50, 70 i 90 km/h, uvijek kada polagano dodajem gas. Između toga ne cuka. Do sad je poskakivao samo dok se motor zagrijao, a sad je počeo to raditi i dok je motor hladan. Prvo mi je nacukavao samo na plinu, a sad je počeo to isto raditi i na benzinu. Bio sam kod čovjeka koji mi je ugradio plin već tri puta i on nije našao nikakav problem s plinom. Ponekad se zna upaliti lampica motora, ali se s vremenom ugasi. Dva puta mi je čak lampica počela bljeskati i auto je gubio na gasu, ali dok sam ga ugasio i natrag upalio sve je opet bilo u redu. Promjenio sam bubine, sve tri. Nutra su nove svijećice. Očistili smo gas. Nema šta nismo na njemu radili i problem je dalje isti. Mehaničar ga je stavljao na dijagnostiku i ne javlja se nikakvi problem. Ima tko slična iskustva ili možda me može uputiti u kojem smjeru bih se okrenuo. Ni jedan mehaničar do sada mi nije pomogao.