VW Polo 1,2 benzinac - nacukava motor

poruka: 10
|
čitano: 5.019
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan
VW Polo 1,2 benzin/plin - nacukava tijekom vožnje

Pozdrav svima, 

imam VW Polo 1,2, 47 kw iz 2007 godine. Auto ima trenutačno 115000 kilometara i ugrađen plin. Javio mi se problem s nacukavanjem u vožnji. Auto počne nacukavati, poskakivati, dok dođem do 40, 50, 70 i 90 km/h, uvijek kada polagano dodajem gas. Između toga ne cuka. Do sad je poskakivao samo dok se motor zagrijao, a sad je počeo to raditi i dok je motor hladan. Prvo mi je nacukavao samo na plinu, a sad je počeo to isto raditi i na benzinu. Bio sam kod čovjeka koji mi je ugradio plin već tri puta i on nije našao nikakav problem s plinom. Ponekad se zna upaliti lampica motora, ali se s vremenom ugasi. Dva puta mi je čak lampica počela bljeskati i auto je gubio na gasu, ali dok sam ga ugasio i natrag upalio sve je opet bilo u redu. Promjenio sam bubine, sve tri. Nutra su nove svijećice. Očistili smo gas. Nema šta nismo na njemu radili i problem je dalje isti. Mehaničar ga je stavljao na dijagnostiku i ne javlja se nikakvi problem. Ima tko slična iskustva ili možda me može uputiti u kojem smjeru bih se okrenuo. Ni jedan mehaničar do sada mi nije pomogao. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.1.2017 19:47 (Tarandek_M).
14 godina

A jesi li pregledao spojku?

16 godina
Re: VW Polo 1,2 benzinac - nacukava motor

Struja ... kablovi, svjećice, bobina ... itd.

15 godina
Imao slican problem, u mom slicaju bila getriba.
Zelenoidne aritmetičke metamorfoze zelenog konja u jednadžbi zelenojeda s travom zelenom.
15 godina
Imao slican problem, u mom slicaju bila getriba.
Zelenoidne aritmetičke metamorfoze zelenog konja u jednadžbi zelenojeda s travom zelenom.
14 godina

Jel cuka ili ti trza u leru kada stoji? Spojka ne vjerujem da je, jer spojka proklizava, ne cuka.

BF4 & BF1 - Tonyhrv
Poruka je uređivana zadnji put uto 31.1.2017 19:35 (tonik).
8 godina
neaktivan
Jos ne.
8 godina
neaktivan
Nove svijecice i bobine a dalje ista stvar.
8 godina
neaktivan
U leru radi kao pravi mali svaba. Bez ikakvih trzaja.
14 godina
neaktivan

Skini - klemu na 5 min i skini osigurač od plinske instalacije, stavi klemu i probaj auto bez da vračaš osigurač od plina

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice