.
A ovi komentatori s rtl-a oni su sramota toliko gluposti pričaju

.
A ovi komentatori s rtl-a oni su sramota toliko gluposti pričaju
Lose odradeni posao od RTL_a, Uopcem nema se osjecaja da kod nas traje neko rukometno prvenstvo. Kometatori losi do zla boga. Cure? kaj to slici na neke cure. Kao sto kaze doktor1 neki bi gledali i neke druge tekme. Sve u svemu prelose.
Već sam napiso jedan pogled na RTL organizaciju prijenosa koji se može pročitat na mom blogu (u potpisu). Uglavnom, užas
Da RTL Televizija prenosi SP u rukometu to je potpuni promašaj. Katastrofa
Katastrofa i to velika...............da je prenosio htv bilo bi puno bolje....ako nista drugo bar ima normalne komentatore.............
Ali najviše u oči ubadaju oni bedževi od Dominikovića i sad protiv Francuza od Šole
Najgluplja mi je ona plavusa voditeljica u publici,ne moze reci R,ko da slusam Simonicu,UZAS!!
Najgluplja mi je ona plavusa voditeljica u publici,ne moze reci R,ko da slusam Simonicu,UZAS!!
Dobro ajde nečemo sad o RTL-u svi znamo da je bolji HRT ipak ova tema je o SP-u i HRVATSKOJ
samo naprjed Hrvatska pobjedili smo francusku i sve druge pa možemo i u finalu pobjedit i BITI PRVACI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sve si to mogao napisati u 1 postu,a ne bezveze pisati dva!
Cisto s tehnicke strane, hebes prvenstvo koje nije u HD-u.
A gdje je RTL-u taj HD sad? Imaš li link na te uvjete?
Kažu da neki tam hrt nije dobija pravo na prijenosa samo zato šta nisu obećali da će prenosit sve u HD-u, a ja mislim da je razlog taj šta je RTL vlasnik agencije SportFive koja je ima prava prijenosa na svjetskoj razini. Ako sam nešto falija neka me neko ispravi.
AJMO DECKI VECERAS!!!
IDEMO DALJE IDEMO DO KRAJA!!!
Kažu da neki tam hrt nije dobija pravo na prijenosa samo zato šta nisu obećali da će prenosit sve u HD-u, a ja mislim da je razlog taj šta je RTL vlasnik agencije SportFive koja je ima prava prijenosa na svjetskoj razini. Ako sam nešto falija neka me neko ispravi.
Ma dobiti cemo Poljake, idemo na prvo mjesto!!!!!!!!!!!
još pol sata... bit će vatreno :)
beanbag spreman, piva spremna, TV u funkciji, još samo da nabavim neš za gricnuti....
Ja sam se iznenadio sta eurosport hd ne prenasa utakmice prvenstva.Bas sam se ponadao gledat u hd-u sa normalnim komentatorima.
sretno H R V A T S K A !
komotno zaobilazimo poljake, nadam se hendikepu protiv francuza
btw..scena s parketom...mislim...only in Croatia
staces kada smo takvi...bilo bi zanimljivo da je se skroz odljepio haha - to bi bila prava sramota
tooooooooooooo idemo po zlato btw dobio na kladionici cekao ovaj par....sutra idemo dignuti 1.300kn weee :D i onda malo shopping u ve mila :D :D :D :D :D zezam se kupujem laptop :P
Najjaci je tupavi Brkic:''Samo da se zna, krivica za podlogu je u potpunosti IHF-ova'' *points finger* lol