SP u rukometu

poruka: 358
|
čitano: 62.129
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: SP u rukometu
skandalouz kaže...

.

A ovi komentatori s rtl-a oni su sramota toliko gluposti pričaju

kad smo već kod njih, sjećam se kad je komentator utakmice Njemačka-Danska kad je rekao "svjetski prvaKi".
Smijeh
Only God (& mod) can judge me
16 godina
neaktivan

Lose odradeni posao od RTL_a, Uopcem nema se osjecaja da kod nas traje neko rukometno prvenstvo. Kometatori losi do zla boga. Cure? kaj to slici na neke cure. Kao sto kaze doktor1 neki bi gledali i neke druge tekme. Sve u svemu prelose.

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.1.2009 16:42 (Buhaha).
17 godina
SP u rukometu

Već sam napiso jedan pogled na RTL organizaciju prijenosa koji se može pročitat na mom blogu (u potpisu). Uglavnom, užas

pare nisu problem,...para nema ako možeš ostati miran dok je svuda oko tebe panika, vjerovatno si krivo razumio situaciju http://doktor1.blog.hr/
16 godina
neaktivan
SP u rukometu

Da RTL Televizija prenosi SP u rukometu to je potpuni promašaj. Katastrofa

16 godina
neaktivan
SP u rukometu

Katastrofa i to velika...............da je prenosio htv bilo bi puno bolje....ako nista drugo bar ima normalne komentatore.............

Prije sam bio umišljen sad sam savršen
17 godina
neaktivan
SP u rukometu

Ali najviše u oči ubadaju oni bedževi od Dominikovića i sad protiv Francuza od Šole

"In vino veritas" "Quod capita tot sententia"
17 godina
SP u rukometu

Najgluplja mi je ona plavusa voditeljica u publici,ne moze reci R,ko da slusam Simonicu,UZAS!!

Only God will judge me
16 godina
neaktivan
tommy2103 kaže...

Najgluplja mi je ona plavusa voditeljica u publici,ne moze reci R,ko da slusam Simonicu,UZAS!!

e dobro si rekao!
16 godina
neaktivan
SP u rukometu

Dobro ajde nečemo sad o RTL-u svi znamo da je bolji HRT ipak ova tema je o SP-u i HRVATSKOJ Iznenađen

Ivan
16 godina
neaktivan
SP u rukometu

samo naprjed Hrvatska pobjedili smo francusku i sve druge pa možemo i u finalu pobjedit i BITI PRVACI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Osmijeh!!!!SmijehNamigiva

Ivan
17 godina
neaktivan
SP u rukometu

Sve si to mogao napisati u 1 postu,a ne bezveze pisati dva!

17 godina
neaktivan
tandara kaže...

ajmo mu sada svi pametovati jer je napisao dva posta!

Ajde ljudi navalite...
Kad si tako pametan mogo si mu reči kako jer vidim da je početnik!!
Ivane stisni na prvom postu uredi pa onda dodaj još nešto, jer ovako bi ti mogli dati žuti za spamanje!!

...a ti tandara imaš žuti a drugima soliš pamet!!
AMD Athlon64 X2 Dual Core 3800+, ATI Radeon HD 2400S 512MB, 2GB RAM DDR2, 320HDD...
17 godina
neaktivan

Cisto s tehnicke strane, hebes prvenstvo koje nije u HD-u.

Geekovih svih zemalja, ujedinite se!
17 godina
neaktivan
Ormuz kaže...

Ha slušaj, sad su nas razmazili s onim nogometom što ne? Namigiva
Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
17 godina
Ormuz kaže...

ak se dobro sjećam negdje sam pročitao da je uvjet za dobivanje prijenosa SP bio i prijenos u HD-u
fuck yeah ako nema riješenja nema ni problema when i'll be rich, you'll be my bitch Bolje biti mrtav pijan nego mrtav hladan!!
17 godina
neaktivan
fifiX kaže...
Ormuz kaže...

ak se dobro sjećam negdje sam pročitao da je uvjet za dobivanje prijenosa SP bio i prijenos u HD-u
Dobro pročitao si pročitao za ovo o HD. Ali svi su lopovi pa se nisam ni previše nadao za HDMršti se
Intel Core 2 Quad Q9400 MB Gigabyte EP43-DS3L 4 GB DDR2 800MHz A-Data Sapphire ATI Radeon HD 4870 512 MB GDDR5 Seagate Barracuda 500GB Chieftec 450W
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.1.2009 10:54 (vistma).
17 godina
neaktivan
SP u rukometu

A gdje je RTL-u taj HD sad? Imaš li link na te uvjete?

C# je fantastičan jezik, .NET neopisivo dobar framework, ali WebForms model je definitivno jedna od najružnijih stvari u posljednjih 10 godina IT-a.
17 godina
neaktivan
SP u rukometu

Kažu da neki tam hrt nije dobija pravo na prijenosa samo zato šta nisu obećali da će prenosit sve u HD-u, a ja mislim da je razlog taj šta je RTL vlasnik agencije SportFive koja je ima prava prijenosa na svjetskoj razini. Ako sam nešto falija neka me neko ispravi.

17 godina
SP u rukometu

AJMO DECKI VECERAS!!!

IDEMO DALJE IDEMO DO KRAJA!!!

17 godina
neaktivan
Bara kaže...

Kažu da neki tam hrt nije dobija pravo na prijenosa samo zato šta nisu obećali da će prenosit sve u HD-u, a ja mislim da je razlog taj šta je RTL vlasnik agencije SportFive koja je ima prava prijenosa na svjetskoj razini. Ako sam nešto falija neka me neko ispravi.

RTL nije vlasnik te agencije ,već je šugavi rtl kupio prava prijenosa od te agencije!
17 godina
neaktivan
tandara kaže...
Bara kaže...

RTL nije vlasnik te agencije ,već je šugavi rtl kupio prava prijenosa od te agencije!
 Po zakonu mora, ali kolko sam ja čuja sumnja se da je RTL onaj orginalni vlasnik kako našeg RTL-a tako i SportFivea.
16 godina
SP u rukometu

Ma dobiti cemo Poljake, idemo na prvo mjesto!!!!!!!!!!!

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics - Even if you win you´re still retarded. 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
SP u rukometu

još pol sata... bit će vatreno :)

beanbag spreman, piva spremna, TV u funkciji, još samo da nabavim neš za gricnuti....

There are 10 kinds of people in the world: those who understand binary and those who don't.
16 godina
neaktivan

Ja sam se iznenadio sta eurosport hd ne prenasa utakmice prvenstva.Bas sam se ponadao gledat u hd-u sa normalnim komentatorima.

sretno H R V A T S K A !

q6600 H2O @3GHz, 6GB DDR2,ati radeon 3870x2
16 godina
neaktivan
tandara kaže...

Ako ja hoču napisat 2 posta, onda ću napisat ...To nije tvoj problem...
Nadam se da zbog ovog glupog prepucavanja neču dobit žuti karton,a i TOMs ti je dobro rekao...
Hvala TOMs što pomažešSmijeh
A ti "tandara" ovo nije forum za prepucavanjeŠutim
Ivan
16 godina
neaktivan
SP u rukometu

komotno zaobilazimo poljake, nadam se hendikepu protiv francuza Smijeh

btw..scena s parketom...mislim...only in Croatia Cool

Made in: Neverland
16 godina
neaktivan

staces kada smo takvi...bilo bi zanimljivo da je se skroz odljepio haha - to bi bila prava sramota

intel q9550 nvidia gtx 280 gigabyte x48-ds5 4gb OCZ reaper 1066mhz corsair 750w hdd wd 640GB thermlake kandalf samsung t220 Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
16 godina
neaktivan

tooooooooooooo idemo po zlato btw dobio na kladionici cekao ovaj par....sutra idemo dignuti 1.300kn weee :D i onda malo shopping u ve mila :D :D :D :D :D zezam se kupujem laptop :P

Hajduk zivi vjecno!
17 godina
protjeran
SP u rukometu

Najjaci je tupavi Brkic:''Samo da se zna, krivica za podlogu je u potpunosti IHF-ova'' *points finger* lol

Intel C2Q q8200 @3 GHz/Gigabyte EP35-DS3/ Sapphire HD 4870 512 Mb/ 4GB OCZ Platinum @ 1000MHz/ HDD Seagate 500 GB,7200.10, 32Mb /OCZ StealthXStream 500W/ Chieftec midi tower BH-02B-B-B/ Samsung SM2233BW
17 godina
neaktivan
Ivan EA kaže...
tandara kaže...

Ako ja hoču napisat 2 posta, onda ću napisat ...To nije tvoj problem...
Nadam se da zbog ovog glupog prepucavanja neču dobit žuti karton,a i TOMs ti je dobro rekao...
Hvala TOMs što pomažešSmijeh
A ti "tandara" ovo nije forum za prepucavanjeŠutim
 Jesi ti vidio tko je uopće otvorio ovu temu?DA sam htio temu za prepucavanje otvorio bi neku,a ovako ti nemoj švrakati po mojoj temi jer sam je ja otvorio za sve članove,a ne samo za tebe fifoljubče!
I SAMO da znaš postovi se ne pišu tako da napišeš post pa nakon toga nastavak posta za 1min!
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.1.2009 22:26 (tandara).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice