To hrvatska samo tako dalje sve do zlatne medalje sa ovakovom igrom možemo sve pobjediti!!
To hrvatska samo tako dalje sve do zlatne medalje sa ovakovom igrom možemo sve pobjediti!!
Tko nam se god nađe na putu "ZGAZIMO GA",samo takvom igrom čemo doći do 1. mjesta.
ma neka samo nastave tako..onda će biti i jako veliki uspjesi!
Jeste li vidjeli ključnu ulogu Jakova Gojuna u zadnjem napadu prvog poluvremena?? Lino je stvarno čudo.....
Jeste li vidjeli ključnu ulogu Jakova Gojuna u zadnjem napadu prvog poluvremena?? Lino je stvarno čudo.....
Da li netko zna tko sudi današnje utakmice? Nema nigdje na netu, a mislim da sam pročitao da se suci određuju na dan utakmica ( mustafa i kompanija)..
Rtl shame on you ,ljudi jeste vidjeli uključu se u utakmicu Njemačka-Srbija i onda komentator govori 2 min dok ovi nisu skužili da nemaju tona i da ljudi neznaju čitati s usana
RTL ti često ima ovakvih poteškoća, ali koliko sam od utakmica vidio mislim da su napravili dobar posao što se tiče prijenosa,
tehnike, zvuka i ostaloga.
RTL ti često ima ovakvih poteškoća, ali koliko sam od utakmica vidio mislim da su napravili dobar posao što se tiče prijenosa,
Pitanje: što mislite, hoćemo li razbit Mađare? Ja sam siguran da hoćemo, nema šanse da izgubimo. Naprijed naši!!!
joj profula njemacku za 50Eura.. a ulozio samo oko 11-12eura (inace pretvaram iz KM-ova)... iznerviro sam se...nije humano... evo opet sam ulozio oko 11-12eura... stavio sam hrvatsku... bolje im je da pobjede.. ali i jos dvije .. juve pobjeda i tau ceramica pobjeda...
Pocelo je pocelo!idemo po pobjedu!!!!
Ale,ale,ale,ale,ale,ale,ale,ale navijamo za Hrvatsku!
I Mađari su pali idemo do kraja. HRVATSKA!!!!!!!!!!!!
ma šta se mene tiče ja bi da izgubimo od fancuza sad pa da ih u finalu zgazimo
ne gine nam finale a ni prvo mjesto!!
Sve čemo pobijedit i u toj skupini ,još malo pa smo u finalu (još malo)
Nebi se složio niti najmanje. RTL je napravio jedno veliko sranje!!! Prenose utakmice da čovjek ne može povjerovat, primjer reciom jučer stave Njemačka - Srbija, a igra se derbi dana Francuska - Švedska!!! Mislim, strašno!!! Komentatori su zadnje smeće (ne želim nikoga uvrijedit, ali brate, da nema Šole i Dominikovića komentatori bi počeli pričat o Duji Draganji i Janici Kostelić), a pogotovo onaj šta niti nakon ovoliko vremena provedenih na tribinama (na komentatorskom mjestu) još uvijek nezna da je SEDMERAC, A NE ŠESTERAC!!!! Strašno
Završi utakmica, svaki čas će proglasit igrača utakmice, RTL se uključuje na tribine kod žene slovo RRRR (nemam ja ništa protiv te cure, ona radi posao koji je dobila, ali bože pa nemože svako za komentatora ili voditelja, a još uz to ima govornu manun) i ona tada priča sa nekim starcem, a jučer sa DJECOM, Ono, strašno, jedan Tonči Valčić dobiva nagradu za igrača utakmice, a mi moramo gledat djecu di pjevaju, ma daj molim te, TO SE NE RADI!!!!
Brkić, to je posebna priča. Da nema Šole pokraj njega, među ostalim da ispravlja svaki njegov krivi komentar, ja neznam o čemu bi on pričao cijelu utakmicu jer čovijek name dume o prenošenju utakmice!!!
RTL se toliko preserava sa tim pravom prenošenja (kao i sa onim njihovim šugavim Big Brotherom) da je to smiješno i ružno. A nemaju pojma o NIČEM!!! Sve moguće serije repriziraju od kada je RTL televizija pšočela sa radom u hrvatskoj.
Oni se odluče na jedan takav projekt (prava na prijenos utkmica rukometne reprezentacije), a nemaju niti jednog ******* sportskog komentatora!!!!!!!!!!
Spominješ u ovome ZVUK!!!!, Nije bilo utakmice gdje oni nebi gubili ton!!!!
RTL Televizija, jedan veliki, ogromni, gigantski minus!
ARMOR:
Kakv LOL čovjeku gore u postu, kada u utorak igramo protiv francuzam, u skupini, a to nije niti polufinale niti finale????
..... jučer stave Njemačka - Srbija, a igra se derbi dana Francuska - Švedska!!! Mislim, strašno!!! Komentatori su zadnje smeće.....
..... ....... ............
.......Brkić, to je posebna priča. Da nema Šole pokraj njega, među ostalim da ispravlja svaki njegov krivi komentar, ja neznam o čemu bi on pričao cijelu utakmicu jer čovijek name dume o prenošenju utakmice!!!.....
..... ........ ..............
RTL se toliko preserava sa tim pravom prenošenja (kao i sa onim njihovim šugavim Big Brotherom) da je to smiješno i ružno. A nemaju pojma o NIČEM!!!......
.......... ......
Oni se odluče na jedan takav projekt (prava na prijenos utkmica rukometne reprezentacije), a nemaju niti jednog ******* sportskog komentatora!!!!!!!!!!....
...... ........ ............
Nebi se složio niti najmanje. RTL je napravio jedno veliko sranje!!! Prenose utakmice da čovjek ne može povjerovat, primjer reciom jučer stave Njemačka - Srbija, a igra se derbi dana Francuska - Švedska!!! Mislim, strašno!!! Komentatori su zadnje smeće (ne želim nikoga uvrijedit, ali brate, da nema Šole i Dominikovića komentatori bi počeli pričat o Duji Draganji i Janici Kostelić), a pogotovo onaj šta niti nakon ovoliko vremena provedenih na tribinama (na komentatorskom mjestu) još uvijek nezna da je SEDMERAC, A NE ŠESTERAC!!!! Strašno
Završi utakmica, svaki čas će proglasit igrača utakmice, RTL se uključuje na tribine kod žene slovo RRRR (nemam ja ništa protiv te cure, ona radi posao koji je dobila, ali bože pa nemože svako za komentatora ili voditelja, a još uz to ima govornu manun) i ona tada priča sa nekim starcem, a jučer sa DJECOM, Ono, strašno, jedan Tonči Valčić dobiva nagradu za igrača utakmice, a mi moramo gledat djecu di pjevaju, ma daj molim te, TO SE NE RADI!!!!
Brkić, to je posebna priča. Da nema Šole pokraj njega, među ostalim da ispravlja svaki njegov krivi komentar, ja neznam o čemu bi on pričao cijelu utakmicu jer čovijek name dume o prenošenju utakmice!!!
RTL se toliko preserava sa tim pravom prenošenja (kao i sa onim njihovim šugavim Big Brotherom) da je to smiješno i ružno. A nemaju pojma o NIČEM!!! Sve moguće serije repriziraju od kada je RTL televizija pšočela sa radom u hrvatskoj.
Oni se odluče na jedan takav projekt (prava na prijenos utkmica rukometne reprezentacije), a nemaju niti jednog ******* sportskog komentatora!!!!!!!!!!
ARMOR:
Kakv LOL čovjeku gore u postu, kada u utorak igramo protiv francuzam, u skupini, a to nije niti polufinale niti finale????
Bravo hrvatska uspjeli doči do polufinala sad treba samo mirno protiv francuza .. da im pokažemo u finalu sve što znamo ajmo hrvatska !!
ARMOR:
Bravo doktore!!!
Ljudi kako smo dobro sredili Francusku! Kapa dolje svim igračima!! NEMA BOLJIH OD NAS!!! NAPRIJED HRVATSKAAAAAAAAAAAAAA!!!!!
IDEMO PO ZLATO!!! bravo dečki