Sony radio problem

poruka: 7
|
čitano: 3.778
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Sony radio problem

Ovako ljudi imam radio kao ovaj na slici i kad ga pristekam u auto nakon nekih pet minuta osigurac crkne, Ako netko zna zasto neka kaze!!!

14 godina
protjeran
Sony radio problem

Kratki spoj!

Provjeri dobro zice koje si sklepao odozada!{#}

DaBog da se prevrnula na me,prikolica puna pica!
15 godina
neaktivan
Re: Sony radio problem

Na kojim kabelima onim od auta ili ovima od radia sto se prije ustekaju u radio pa u auto jel na te mislis?

16 godina
KOZOMAR kaže...

Na kojim kabelima onim od auta ili ovima od radia sto se prije ustekaju u radio pa u auto jel na te mislis?

Na ovima koji su spojeni na radio

Ja sam manijak iz gimnazijskog parka
14 godina
protjeran
KOZOMAR kaže...

A hebat ga ne znam di ti je kratki spoj,to moras sam proprckati!

Ako imas jack koji se ustekava u radio,onda je mala vjerovatnost da ti je tu kratki spoj,ali opet moze,to mozes provjeriti obicnom "zujalicom"kako ju ja zovem,tj obicni strujni krug na kojemu je potrosac zaruljica ili u mome slucaju zujalica!

Radio se uglavnom nalazi na mjestu gdje struji topli zrak za grijanje kabine,time zna vremenom istopiti izolaciju za zica i time praviti kratki spoj dodirivajuci masu!

Ako ti radio radi OK dok je van "kucista",a iskace tek kada ga stavis u kuciste,onda ti je kratki spoj upravo na mjestu bluzu jacka!

Kako god-osigurac iskace zbog kratkog spoja-njega moras sam pronaci,sumnjam da cemo ti mi na forumu pomoci!{#}

DaBog da se prevrnula na me,prikolica puna pica!
15 godina
neaktivan

ok

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.5.2011 15:18 (KOZOMAR).
15 godina
neaktivan
Sony radio problem

A ima li možda neki lakši način čime bi mogao istražiti u čemu je frka---(kvar)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice