Pomoc oko kupnje MTB-a HC zaključana tema

poruka: 9
|
čitano: 1.441
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Pomoc oko kupnje MTB-a HC

odlucio sam se za kupnju MTB-a hc do 15k..moze i rabljeni ali mora rama bit 22.5+ posto sam visok 193..vise me zanima voznja po sumskim putevima nego cesti,znaci ne bacit bic u auto i otic se vozit samo po kaldrmi,nego se malo vozit i po asvaltu{#}..dajte mi i neke nase trgovine s biciklima :)

13 godina
neaktivan

Visok si 193 i želiš veliko biciklo?

Znaš šta se desi kad s takvim postavkama padneš na nekom uskom putiću na nizbrdici u šumi?

14 godina
neaktivan
Re: Pomoc oko kupnje MTB-a HC
Onjegin kaže...

Znaš šta se desi kad s takvim postavkama padneš na nekom uskom putiću na nizbrdici u šumi?

znaci da ciljam na BMX,po tvome..hahahah {#}

pa kako bi ja izgledo na nekom MTB-u s ramom 17-18{#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.11.2012 11:40 (_CR7_).
13 godina
neaktivan
_CR7_ kaže...
Onjegin kaže...

znaci da ciljam na BMX,po tvome..hahahah {#}

Ne, nisam tako mislio. Mislio sam da cijela tvoja građa ne odgovara tom načinu vožnje.

Dakle, mislio sam reći da bi se trebao voziti po asfaltu.

14 godina
neaktivan
Onjegin kaže...

Ne, nisam tako mislio. Mislio sam da cijela tvoja građa ne odgovara tom načinu vožnje.

svasta,radi visine bi trebao vozit samo asvalt ahh{#}

13 godina
neaktivan
_CR7_ kaže...
Onjegin kaže...

svasta,radi visine bi trebao vozit samo asvalt ahh{#}

Ne radi visine, čisto radi padova.

14 godina
neaktivan
Onjegin kaže...

Ne radi visine, čisto radi padova.

pa necu ja vozit neku stazu,ono cisto iz gusta,rekreacija.. :)

15 godina
odjavljen
_CR7_ kaže...

odlucio sam se za kupnju MTB-a hc do 15k..moze i rabljeni ali mora rama bit 22.5+ posto sam visok 193..vise me zanima voznja po sumskim putevima nego cesti,znaci ne bacit bic u auto i otic se vozit samo po kaldrmi,nego se malo vozit i po asvaltu{#}..dajte mi i neke nase trgovine s biciklima :)

Zašto otvaraš za svako pitanje novu temu? Imaš generalnu temu biciklizam.

Odgovorio si sam sebi na pitanje, kupuješ HT MTB do 15k kuna, i kupuješ s največim okvirom. Ja za te novce nebih nikad kupio rabljeni bicikl, ako imaš toliko gotovine, možeš uloviti zbilja veliki popust, posebno sada. U tom rangu bi već mogao razmišljati o novom C'daleu Flash Carbon, sa Lefty vilicom. Ili o Cube Reactionu, ja osobno bi išao na Canyona, što se tiče HT-a, ili Cubea da uzimam Marathon FS XC bike. Gdje se nalaziš? Isto tako kod nekoh proizvođača je pao rang opreme koji stavljaju na bicikle tako da i treba na to pripaziti.

15 godina
moderator
TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice